Şimdi Ara

Xbox Konsolu Yardımcısı Lag Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 da bu uygulamayı kullanıp sorunsuz oyunları stream edebilen var mı acaba? turknet 35 mbit kullanıyorum fakat bu uygulama internetin en fazla 10mb/s kullanıyor haliyle çok donma oluyor bu problemi nasıl çözebilirim? Teşekkürler.



  • sorunu tam olarak anlamadım. Xbox konsol yardımcısı ile görüntüyü bilgisayara aktarıp yayın mı yapmayı deniyorsun da sıkıntı yaşıyorsun? yoksa bilgisayara aktardığın görüntüde mi sıkıntı yaşıyorsun?
  • Ben kullanıyorum arada. Bağlantı ev ağı içinden yapıldığı için internet hızın önemli değil. Önemli olan özellikle Xboxın ağa kablo ile bağlı olması yoksa bağlantı kalitesiz olur.

    Bir de Xbox ve PC birbirine yakınsa -aynı oda ya da yan odalar gibi- gamepadi bilgisayara değilde Xboxa bağlamak tepki süresini düşürür. Yeni gamepadler yan odalardan bile sorunsuz çalışıyor, öyle yapıyorum ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 22 Kasım 2019; 11:8:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GCGorusu

    sorunu tam olarak anlamadım. Xbox konsol yardımcısı ile görüntüyü bilgisayara aktarıp yayın mı yapmayı deniyorsun da sıkıntı yaşıyorsun? yoksa bilgisayara aktardığın görüntüde mi sıkıntı yaşıyorsun?
    Bilgisayara aktarırken sorun yaşıyorum
    Üstekki üyeye de çok teşekkür ederim galiba kablosuz olarak kullandığımdan sorun yaşıyorum modem ile Xbox arasında bayağı mesafe var maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trancemuzik kullanıcısına yanıt
    şöyle bir durum var, bu tip stream olayında evdeki internet konudan bağımsız hale gelir... ev içerisindeki ağ aletleriniz yeterli kalitede değilse, uzun süre ağır yük altında ısınıp performansta düşüş(ve hatta routerın kendi kendine restart atması) görülebilir... güzel bir kablosuz router ile gecikme yada görüntü kalitesi sıkıntısı olmadan oynanabiliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 22 Kasım 2019; 13:41:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.