Şimdi Ara

Xbox Live Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar...

    "Xbox Live" bağlantı sorunu yaşıyorum. Beni "Network" ayarları kısmına yönlendirip bağlantı testi yapmam için uyarıyor. Bağlantı testi kısmında ;

    - Network : Connected
    - Internet : Failed

    uyarısı alıyorum... Daha önce böyle bir sorunum yoktu. Fakat en son güncellemelerden ( Dashboard : 2.0.14699.0 ) sonra ilk defa internete bağlanmaya çalışırken bu sorunla karşılaştım. İnternette yazan bir çok çözüm yolunu denedim ama hep aynı hatayı almaya devam ediyorum. Bilgisi olan ya da bu sorunla karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılar...



  • Dostum diğer cihazlarla (PC, telefon) internet erişimi sağlayabiliyor musun? Modemle iletişimin var, ancak internet gelmiyor. Modemde birden fazla ethernet portu varsa onları bir dene istersen.
  • Diğer cihazlarla bir sorun yok. Cep telefonu , televizyon , masaüstü bilgisayar ve dizüstü bilgisayar... Hepsiyle internete girebiliyorum. Sadece konsolda problem çıkıyor.
  • modem modelinizle ilgili olabilir, bende ttnet in huawaei modemi ile ilgili problem yasadim, ve ne yazik ki cozemedim, Allahtan ki evde bi belkin router vardi onu bagladim onun uzerinden baglanabildim. dashboard update'den sonra, modemlerle baglanti sorunu yasayanlar ile ilgili internette cok topic var,
    size tavsiyem baglanti hata kodu uzerinden internette arama yapmaniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.