Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3581. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: UlasAsmadili
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.824
Cevap
786
Favori
3.784.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35793580358135823583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xboxta iptv uygulaması öneri var mıdır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt

    Dostum tespit edilemiyor diye birşey yok, bu Xim'cilerin boş sıkması. MS gibi yazılım devi 3-5 tane elemanın yazdığı kodu tespit edemez demek çok saçma geliyor. MS izin verdiği için kullanılıyor yoksa istese komple engellemesi 1 gün sürmez. Bu sadece Xim için değil diğer 3rd parti gamepad kulaklık vs. için de geçerli, onlara da izin verdiği için kullanılıyor.

  • DePiedra0 kullanıcısına yanıt

    Kodi kullanıp dahili eklentisini kurabilirsiniz. SeyirTürk eklentisini de kurabilirsiniz.


    Normalde en iyisi DuplexPlay ama Xbox mağazasından kaldırıldı. Biz eskiden kurduğumuz için tekrar yükleyebiliyoruz ama hiç kurmamışsanız maalesef yapacak bir şey yok. Tek tek deneyerek size en uygununu bulacaksınız.


    ProgTV ücretsiz, onu da deneyebilirsiniz.


    MyIPTV Player reklamlı ama iş görür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Ekim 2023; 13:52:54 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Şu an mağazada olup en beğenilen hangisidir acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt

    Peki hile olmuyor mu bu? Ben controller ile gireceğim ximciler de konsolu kandırıp klavye fareyi controller gibi tanıtarak rakip olacak. Kim diyor bu arada Xim kullanıyorum diye? Yöneticinin ismi ne? Haberin kaynağının linkini atabilir misiniz? Legal olmayan ve hile bir ürünü kullanıyor yani? Birde bu ürün lisanslı bir ürün mü? Xbox'in veya PlayStation'in lisans verdiği bir ürün mü? Lütfen yetkililerde kullanıyor o yüzden hile değil gibi savunmayin.

    Bu ximciler yüzünden konsolda online oyun oynamak işkence haline geldi. Konsolda controller ile oynayan kişilere karşı klavye fare kullanarak kendilerini iyi oynuyorlar sanıyorlar ve bu şekilde tatmin ediyorlar. Olan bizim gibi controller ile oynayanlara oluyor. Ps5'te Rainbow Six Siege oynuyorum, bu hileciler yüzünden diamond dan yukarisini göremedim kd 1.3 oluyor benim genelde ama klavye fareye karşı dualsense ile karşı koyamiyorsun bir süre sonra. Xbox'ta da hatri sayılır bir süre oynadim orda da kd 1.3 gibi bir şeydi. Bizim gibi controller ile oynasa gold dan yukarı rank göremeyecek insanlar şampiyon oluyor. Gitsin pc de oynasin o zaman, tabi orda oynamak sıkar biraz. Çünkü orda herkes klavye fare ile oynuyor. Konsoldaki gibi rakibe controller gelmedigi için kendilerini tatmin edemiyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Lisanssız aksesuarlar tespit edilebildiği için bu uyarı çıkıyor. Tespit edilebilse XIM için de söz konusu uyarının çıkması şu an kaçınılmaz olurdu. "Microsoft resmi olarak izin veriyor, bu yüzden uyarıya XIM dahil edilmemiştir" desek, Rainbow Six Siege var gücüyle XIM'e karşı savaşmazdı sanırım. Sonuçta Microsoft izin vermiş, büyük çelişki. Bu arada MouseTrap (ana fikri klavye tuş girdisini tespit etmek) dedikleri sözde çözüm yalnızca XIM (aslında çoğunlukla eski model 4 ve Apex) değil bol bol yanlışlıkla orijinal Xbox kontrolcüsü kullananları cezalandırmaya devam ediyor. Analog klavye + XIM Matrix (önerilen ayarlarla) kullananları yine yakalayamıyor.


    XIM adaptörü, kendini, bağlandığı orijinal Xbox kontrolcü ile maskeliyor. Teknik olarak XIM ayrıntılarını araştırırsanız, boş sıkma olmadığını fark etmeniz zor olmaz. Özellikle mucidinin açıklamaları bu konuda pek de şüpheye yer bırakmamakta. Yani 10 yıldan fazla süredir tartışılmış bu konu kapanalı çok oldu aslında. Ancak sıradaki nesilde, mevcut orijinal Xbox kontrolcüsü XIM ile uyumluluğu bozacak şekilde marjinal değişikliklere giderse ve 8/9. nesil orijinal Xbox kontrolcüler sıradaki nesil konsolda kullanılamaz olursa, bir ihtimal XIM engellenebilir. Tabi o zaman dahi XIM tarafından çözüm üretilmesi yine muhtemel olacaktır.


    Kısa ve orta vadede Microsoft'un ciddi şekilde XIM'e savaş açıp donanım ve yazılım olarak elinden gelen her şeyi yaparak tespit edip engellemeye çalışması ihtimal dışı görünse de bunu yaparsa bir ihtimal başarabilir. Fakat şu an "Oh sonunda kurtulduk/kurtuluyoruz" demek için bir sebep bulunmuyor. 10 yıldır bir umut bekleyip hayal kırıklığına uğrandığı gibi, boşuna umut besleyip yine hayal kırıklıkları yaşanmasın diye söylüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PES 21 KEY NASIL BULURUM YARDIMCI OLABİLECEK VARMI


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt

    PES 21 digital olarak bulma şansınız yok yurtdışından özel olarak kendiniz alabilrisiniz veya sahibinden gibi siteleri kovalayıp alabilirsiniz pes in üretimi bittigi için bu tarz pes in blu ray ürünleri anormal degerlendi 1500 ün altında bulursanız alabilirsiniz

  • PES 2021 PS DVD versiyonu artık üretilmediği ve 2000TL ve üzerine alıcı bulduğu için dijital anahtarlarının fiyatları da aşırı pahalı. Aldığınıza değmez.

  • !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt

    Hocam kusura bakma çok ediyormuş hediye edemem bu durumda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 30 Ekim 2023; 16:2:19 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

    2000TL ediyor, biliyorsunuz değil mi?

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Nasıl ya?

  • brnbry kullanıcısına yanıt

    kanzi 2000 tl ediyor hatta xbox sürümü 2500 e satarsın xbox sürümü hç bir yerde bulunmuyor

  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Xbox-PS kafeler arıyor. Piyasada bulunmuyor. Bu fiyat PS için, Xbox daha da pahalı çünkü kimsede yok. Sarı siteye bir bakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Ekim 2023; 16:3:5 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt

    Evde servet yatıyormuş desenize Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 


    İyi satayım bari ben bunu.. 200-250 liralık oyun sanıyorum bende..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 30 Ekim 2023; 16:3:17 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Az önce soran kişi ilk müşteriniz olacak Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

  • Xbox versiyonu da ediyor mu o kadar peki? PS daha popüler sonuçta..

  • brnbry kullanıcısına yanıt

    2. el ilanı bile yok Xbox versiyonunun. Kafeler arıyordur. 3K gibi bir fiyat ile ilan açın, talipleri yazar nasıl olsa. Sonra piyasa durumuna göre düşersiniz.

  • Ali_80 kullanıcısına yanıt

    Hile sayılsa Microsoft ve Sony çoktan resmi bir şekilde dönüştürüleri yasaklamış olurdu. Sony bunu lisanslı ürünleriyle kendisi destekliyor zaten, Hori Tac Pro gibi. Microsoft tarafında ise, birkaç yıl önce ya Xbox ya da Microsoft accessibility bölümünün başının tweeti vardı, bizzat kendisinin de Xbox'da XIM kullandığını belirttiği. Kullandığını belirten bir diğer üst yetkili de, yanlış hatırlamıyorsam Xbox Game Pass'in başındaki isimdi. Zamanında ikisinin de linkini -bu konuda olmayabilir- bir yerlerde paylaşmıştım. Hatta Reddit'de ve XIM forumunda yöneticiler bunları bir ara reklam malzemesi olarak kullanıyordu. Ayrıca Microsoft müşteri hizmetlerinin Xbox'da XIM kullanımının legal olduğunu ve gönül rahatlığıyla kullanılabileceğini belirten konuşmaları yıllardır çokça paylaşıldı. Tek uyarıları, lisanslı olmadığı için dönüştürücülere Microsoft destek ekiplerinin teknik destek sağlayamadıkları.


    Bu arada XIM, PlayStation ve Xbox'a lisanslı değil fakat XIM şirketi bu iki şirket ile lisans anlaşması yapmayı denedi. Microsoft ve Sony, XIM'in çok daha üstün bir kullanıcı deneyimi sunmasına rağmen, Hori Tac'ın genel basitliğiyle karşılaştırıldığında XIM gibi karmaşık bir cihaz için müşteri desteği sağlamaya yanaşmadı. Bu sebeple lisanslanamadı.


    Rekabetçi oyunlarda, kontrolcü kullanıcılarına karşı XIM kullanımı ne kadar adil diye sorarsak, yarış oyunlarında kontrolcü kullanıcılarına karşı yarış direksiyonu seti kullanımı ne kadar adilse o kadar adil şeklinde yanıtlayabiliriz. Yani kesinlikle adil değil tabii ki. Parayı veren düdüğü çalıyor yine.


    "XIM kullananlar gitsinler PC'de oynasınlar" haklı bir serzeniş sayılabilir, ancak XIM oyuncuları zaten bütçeleri ancak konsola yettiği için PC toplayamayıp konsolu ucuz PC olarak kullanma amacınca. Bazıları da tüm arkadaşları konsolda olduğu için, elinde gaming PC olsa bile konsolda XIM ile oynuyor. XIM oyuncularına göre kontrolcü ile oynamak işkence, her şeyde olduğu gibi parayı vererek kolaylık, ve bazıları da rekabette öne geçme peşinde.


    Edit: İmla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 30 Ekim 2023; 17:58:20 >




  • 
Sayfa: önceki 35793580358135823583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.