Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
61
Favori
85.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NNoitra kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam memnun musunuz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: espslash

    LG 32GN650 B nin arkasında kulaklık çıkışı var.Xbox series x i bu monitörde kullarken monitörün arkasında ki kulaklık çıkışına ufak hopörlör bağlasam oyunlardan ses alabilir miyim
    Kocaman da bağlasanız problem olmaz . Sadece aynı ses ayarında PC deki ya da spdif ile bağlantıya göre biraz daha az ses alırsınız o kadar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim cevabınız için sağolun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, series x için monitör veya tv arayışındayım max bütçe 8 bin, araştırmalarım sonucu 40-50 inç arası f/p olarak samsung m7 monitöre karar verdim. Alternatif alınabilecek daha iyi bir cihaz var mıdır? Ben bulamadım maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 02an1907 kullanıcısına yanıt

    2 aydır Series x ile kullanıyorum. Çok memnunum. Smart özellikleri ses kalitesi çok iyi.


    Gönül isterdi ki 120HZ oynayalım ama bu fiyata alternatifi yok maalesef. Tavsiye ederim.

  • Umitbjk kullanıcısına yanıt

    Yorum için teşekkürler, yarın alıyorum zaten. dediğiniz gibi bu fiyat bandında iyi bir cihaz, series x cihazın hakkını verecek bir tv veya monitör 20-30 bin bandında zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba series s için kablolu kulak içi kulaklık öneriniz var mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar. son zamanlarda monitör alan var mıdır? Series S ile kullancagım , bu sene içinde belki X e güncellerim fakat şuan monitör arayışındayım. Aynı zamanda Pc oyuncusu oldugum için minimum 2k-1ms ve en azından 144hz bi monitör arıyorum.. bütçe 7-8k..

  • lost.dark L kullanıcısına yanıt

    En ucuz kulaklık bile kablolu şekilde çalışıyor. Haliyle Series S özelinde değil, sizin ihtiyacınıza göre kulaklık araştırmanız yeterli. Bas ağırlıklı mı, detayları öne çıkartan mı, yüksek sesli mi vb.

  • Brünett kullanıcısına yanıt
    Ben 2 ay önce asus vg27aqz aldım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. İncelemesi de internette mevcut.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aklımda olan bir modeldi , teşekkür ederim daha detaylı inceleyecegim..

  • DTS ve Dolby uygulamalarının farkı nedir acaba? Steelseries arctis 1 xbox edition kulaklık aldım da hangisini kullanmam daha sağlıklı olur bu kulaklığı kullananlar varsa acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Burada neye göre monitör seçiyorsunuz? Anlamadığımdan soruyorum. Monitör seçmeyi bilirim, panel tipi, çözünürlük falan anlaşılabilir şeyler. Konsolla uyumunu nasıl anlıyoruz peki?


    MSİ g27cq4 model 2K curved bir monitörüm var. Series X için makbul müdür bu mesela? Her türlü elimdeki monitörle devam edeceğim ama yine de merak ettim makbul monitör nasıl oluyor diye  

  • Hocam monitör konusunda konsol için aslında çok bir seçenek yok, ama monitör seçme işi Pc'e nazaran daha zor.


    Konsollar için 144hz-165Hz-240Hz gibi özelliklere bakılmamalı, alacak olduğumuz monitorün 60-120Hz lerdeki yenileme hizi ve giris gecikmesi performansı önemlidir. Mesela 165Hz Asus Tuf VG27AQ, Max yenileme hızında performansı iyi sayılabilecekken 60hz de değerleri cok kotu, bu da konsol oyunlarında ghosting e sebep olacaktır. 


    Piyasada onlarca 24” 240Hz monitör var bunların içerisinde Msi Mag251rx, Asus XG248q, Viewsonic XG2431(henüz gelmedi) konsol kullanıcılarına hitap ediyor.  


    2k 27” olarakta LG 27GP83B nin konsollarda genel performansı iyidir..

  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, ben elimdeki monitörü PC için almıştım. 165hz, 1440p MSİ g27cq4 modeli. Dediğiniz gibi max refresh rate'de gecikme süreleri oldukça iyiyken 60 hz'de vasatmış bu monitör. Az evvel baktım.


    Genel olarak renk paletini doğru verebilmesinden, parkalık düzeyinden memnunum. Bu monitörü Series X ile kullanacağım zira yeni monitörü istesem de bütçem kaldırmaz   Evde bir de 4K Samsung TV var. Onu vaktinde ilerde konsol alırsam diye uğraşarak seçmiştim. Fakat malum, TV her zaman benim emrime amade olmuyor. Monitörde de oynamam gerekecek.


    Sanıyorum bariz bir sorun yaşamam konsol için ideal bir model olmasa da. Teşekkür ediyorum cevabınız için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 23 Ocak 2023; 21:52:0 >
  • Monitörünüz giriş gecikmesi açısından oldukça iyi, fakat ekran yenileme hızı VA panel olduğu için özellikle düşük yenileme hızlarında ghosting yapabilir. Va paneller, bir kaç istisna model dışında bu durumdalar..



  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

    Evet, tam da bu siteden inceleyerek almıştım fakat o zaman konsol alırsam TV'de kullanırım diyerek monitörü pc odaklı seçmiştim. Yine de ortalama bir performansı verir sanırım Series X ile. İlk tercihim elbette TV'de yayılarak oynamak olacak.

  • Bence de ortalama uzeri bir performans alirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Series s kullanıcısıyım. Geçenlerde Arctis 1 xbox edition satın aldım. Hem pc de hem xbox ta kullanıyorum ve dolby atmosu da satın aldım. Fakat kulaklık pc de daha kaliteli ses veriyor sanki. Ses seviyesi xbox ta daha düşük kalıyor. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?

  • Arkadaşlar yeni kulaklık almam sebebiyle Steelseries Arctis 9x'i satıyorum. 10.12.2023 tarihine kadar garantisi mevcuttur. Ürün temiz kullanılmıştır. Herhangi bir kozmetik kusur ya da deformasyon yoktur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 27 Ocak 2023; 0:53:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.