Şimdi Ara

Xiaomi 14 Ultra resmen doğrulandı: Peki neler sunacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 14 Ultra resmen doğrulandı: Peki neler sunacak?
    Bildiğiniz gibi Xiaomi 14 ve 14 Pro, Ekim 2023’te tanıtıldı ve halen küresel pazara ulaşabilmiş değil. Serinin amiral gemisi konumunda olan Xiaomi 14 Ultra'nın ise, önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanması bekleniyor. Geçtiğimiz saatlerde de Xiaomi, akıllı telefonun varlığını resmen doğruladı. Çok yakında geliyor.



    Xiaomi 14 Ultra resmen doğrulandı



    X üzerinden yaptığı paylaşımda Xiaomi CEO'su ve kurucu ortağı Lei Jun, Xiaomi SU7 ve Xiaomi 14 Ultra hakkında bazı bilgiler paylaştı. Elektrikli sedanın ülke çapında yol testlerinden geçtiğini duyuran yetkili isim, kendisinin otomotiv bölümüne odaklacağını, yeni atanan marka müdürü William Lu'nun ise Xiaomi 14 Ultra ve yeni lansmanlar için sahne alacağını belirtti. 



    Son olarak Xiaomi CEO'su, ''akıllı telefonlar temel işimiz olmaya devam ediyor ve ben de bu işin içinde kalmaya kararlıyım. Yolculuğun bir parçası olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz!'' dedi.






    Bu açıklama, Xiaomi 14 Ultra'nın varlığını ve çıkış tarihinin yaklaştığını doğruluyor. Kaçıranlar için cihazın global versiyonu daha önce Singapur'un IMDA sertifikasyon platformunda görüntülenmişti. Bu da globalde sahne alacağını doğruladı. Bu noktada Şubat ayının sonlarına işaret edildiğini hatırlatalım. Peki Xiaomi 14 Ultra neler sunacak?



    Xiaomi 14 Ultra özellikler (beklenen)



    Xiaomi 14 Ultra, ön yüzünde 2K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,67 inç OLED ekrana sahip olacak. Daha önceki Geekbench sızıntıları, akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 3 platformundan güç alacağını doğruladı. Bu kuruluma ise, Android 14, 5,180mAh pil, 90W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteği eşlik edecek.



    Ayrıca Bkz.Doğrulandı: Xiaomi 14 ve 14 Pro nihayet globale geliyor



    Kamera bölümünde, f/1.63/ f4,3 diyafram açıklığı sunan Sony LYT900 birincil kamera sensörüne işaret ediliyor. Bilmeyenler için LYT900, Xiaomi 13 Pro'da kullanılan IMX989'in geliştirilmiş bir versiyonu niteliğinde. 1/0.98 inçlik optik formata sahip ve yüzde 9 daha iyi ışık verimliliği sunuyor. Bu sensöre ise, 50MP çözünürlüğünde üç adet yardımcı kamera eşlik edecek. Bunlar muhtemel olacak makro, geniş açı ve telefoto olacak. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/02/05/xiaomi-14-ultra-unveil-gm-william-lu/







  • Fakir olduğumuzu doğrulayacağı kesin.

  • GLaDiaC kullanıcısına yanıt
    Onca donanım var fakat isteneni veremiyor keşke verse

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 sene sonra kimsenin yüzüne bakmayacağı bir telefon daha geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    2 sene sonra geleceği için :)) Xiaomi amiral gemisi telefon modellerini geç dünyaya dağıtıyor. Sonra iPhone dan iyiyiz diye övünüyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşlemci modelinin 4 nm olmasından kaynaklı, 3 nm'lik Iphone a17 bionic çip'li telefonu takip edecek olması sebebiyle, bu cihaz da ara modellerden biri olacak, sanırım. Yani cihazı edinmek için önemli bir sebep olmadığı kanısındayım.

  • 5000 mah sınırını aşan xioami tebrikler, 180 mah 180 mahdır, katlanabilir cihazlarda da xioami mah değeri daha yüksekti 4800 sanırım, bravo

  • Android telefon alanlar gerçekten çok zengin paralarını sürekli çöpe atıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lecia ne oldu xiaomiiiii cok tutarsiz yersiz bi markasin varya ne diyim sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi note 12 pro aldım. Telefon geldiği zaman flaş ışığı patlıyor. Sadece fotoğraf çekim için almıştım. 12 bin lira paramı yazık ettim. Huaewi mate pro bundan daha iyi idi. Türkiye'de destek olacak temsilcisi yok. İhtiyacınıza göre telefon alım. Lecia mercekli telefon alın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.