Şimdi Ara

Xiaomi Konu Olunca DonanımHaber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
6
Favori
26.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Redmi Note 8 alıpta sorun yaşayan arkadaşların yazdığı bir konu var. Bu konu donanımhaber yönetimi tarafından sürekli kurcalanmaya devam ediyor. Sensör,hoparlör ve ekran sıkıntıları yaşayanlar sorunlarını dile getiriyorlar ama yönetim; habersiz konu sahibi değiştirme,mesajları silme,konuyu taşıma işlemleri yapmaktadır. Gece konu tarafımdan habersiz bir şekilde "bien" adlı kullanıcıya aktarılmıştır.

    Sadece yönetimin bu konu hakkında çalışması da ayrı bir durumdur.Hiç başka bir konuyu bu şekilde oynamamakta ve taşımamaktadırlar. Mesajı olmayan yeni kullanıcıların gelip telefonu toz pembe yalanlarla savunmasını izlemektedir. Eğer Xiaomi Sponsor ise ve laf kondurmak istemiyorlarsa başta yasaklasınlar ki bizde bilelim. Konu linki aşağıdadır.

    Link:https://forum.donanimhaber.com/dikkat-xiaomi-redmi-note-8-telefonunuzun-sensorleri-bozuk-olabilir-proximity-ve-accelerator--140887649



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 4 Aralık 2019; 11:5:38 >







  • Xioami telefonu FP fakat balon.
    İphone 5’ler piyasdaylen GM Discovery telefonunu çıkardı.750 Tl.Herkes birbirine kartını veriyor aldırıyor İphone’a küfür ediyorlar ve telefon o hızla kayboluyor.
    İphone fiyatı uçtu fakat stabil olmayan , kağıt üstüne özellikleri güZel 1 yıl içinde unutulacak telefona neden para vereyim ?
    Kasa kaliteside çok kötü.Muhtemelen bir üst modeli aliminyum kasa olacak.Peki bu telefona 10 dolar masraf edilip aliminyum alışkm kasa yapılmaz mıydı ?

    Arkadaşlar komplo teorilerine ne kadar meraklısınız. İşi gücü bırakıp konuyu keyfimize göre ondan ona devredip neden duralım. Konu devirleri konu sahibinin onayıyla olur.


    Bu konu ilk olarak 8GNet adlı üyeye aitti. Kendisi 29 Kasım 2019 saat 12:40:49 da konunun kendisinden Midh adlı üyeliğe transfer edilmesini istemiş. Bizde konu sahibi talebi sebebiyle bu işlemi gerçekleştirmişiz. Sonra konuyu devralan kişi. konu içeriğini tamamen silip basit bir metin bırakmış ve konunun kendisinde alınmasını rica etmiş. Bende konuyu ilk sahibine geri verip konunun ilk mesajını orjinal haline getirdim ki bilgileri kaybolmasın. Artniyeti olan adam bu işlemle uğraşıp konunun ilk mesajını orjinal haline alır mı? Daha sonra 8GNet aynı gün saat 23:34 te başka bir destek formu açıp konunun copierbond64 adlı üyeye devrini rica ediyor. Bizde konuyu kendisine devrediyoruz.


    Konunun son sahibi copierbond64. Kayıtlarda ben tarafından bien e aktarıldığı gözükmekte. Şİmdi bunu neden yaptım onu araştıyorum çünkü kimsenin haberi yok. Şahsen bende hatırlamıyorum nereden talep geldiğini. Onunda sebebini bulursam yazarım.


    Konuyla ilgili şu an bir sıkıntı yok. Konuyu silmek ya da ortadan kaldırmak gibi bir amacımızda yok. Böyle bir amacım olsaydı ilk devirden sonra konuda yapılan ve içeriği silen düzenlemeyi öylece bırakıp uğraşmazdım.


    Başka sorunuz varsa cevaplamaya hazırım. Lütfen suçlama yapmadan önce olayı anlamaya çalışalım.

  • Gece yarısı bir arkadaşın uyarısıyla baktım ki konu benim üzerime aktarılmış.
    Bu konuda başvurum, haberim, iznim yok.
    Bu konu 4-5 defa sahip değiştirdi. Ne yapılmaya çalışılıyor anlamak mümkün değil.
    Yönetime mesaj attım bakalım ne açıklama yapılacak.
  • bien kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimal hiçbir şey yazmayacaklar ve sonucunda destek talebiniz kapanacak.
  • Millet sessiz kaldıkça bu olaylar düzelmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabiki para alıyor DH burası. Nasıl telefon numaranızı Turk.net'e paylaşıyorlarsa. Xiaomi'nin Kendine TR distribütörü diyen firmadan köpek gibi para alıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 4 Aralık 2019; 23:38:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetimden her şeyi beklerim. Amazon olayı, kapanmayan reklamlar, uçan mesajlar, sahibi değişen konular...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğiniz gibi olaylar oluyor. Kendi kendini bitiriyor diyebiliriz.

    @Zireael
    Biz de diyoruz ki sıkıntı varsa yönetim açıklama yapsın ama yok gizli gizli ilerlemeye devam ediyorlar.
  • YouTube videolarında açık açık reklam yapıyorlar ve bunu belirtmiyorlar. Bizzat Xiaomi kullanıcısıyım, hep yakın çevreme öneriyorum fakat birine telefonun tanıtımını atacaksam dh videolarını atamıyorum. Haber sunumu şeklinde tv reklamları olur ya videolar onlara benziyor. Bu fiyata iyi de geç ne diye 10 bin liralık telefon kamerasıyla karşılaştırıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece xiaomi değil, iphone, huawei için de şişirme videolar yapılmıştı.

    DH'nin bu hallerini görmek çok üzücü
  • Bu forum eskiden böyle değildi. mesuçeviğe bile güvenemeyecekmiyiz artık
  • Mesut Çevik en sevdiğim editördü ama işte dh güvenimi iyice sarstığı için bünyesinde kim varsa güvensizlik oldu.
  • Bu arada şuan da konumuz "Admin"e devredilmiş. Bakalım şimdi konuyu şimdi ne yapacaklar.
  • Gülünesi haller:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rezillik başka bir şey değil.Donanım forumunda bile özgürce bir elektronik ürünün açıklarını dile getiremiyorsan başka nerde dile getirip insanları uyaracaksın.Yazıklar olsun size.
  • Mi 9T alin diye yirtindik gittiler leş mediatek islemcili note 8 i aldilar simdi sorunlariyla bogussunlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1500 -2000 tl arası telefon önerir misin daha fazlası çıkmaz öğrenciym pek anlamıyorum sadece note8 almak istiyodum. kamera ve batarya iyi olsun yeterli. birde imei li kaçak satılanlar var onlardan alsam önerir misin fiyat baya düşük oluyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.