Şimdi Ara

Xiaomi - Mi Pad 6 ** ANA KONU ** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
21
Favori
14.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt
    Orjinal olmasa da olur uygun fiyatlı kaliteli olsun yeter.
  • werewolf21 W kullanıcısına yanıt

    Fiyatları uygun bakın.ben orjinali isterim araştırmaya devam.

  • Merhaba arkadaşlar. Çin’den alma durumum var ancak play store burada çalışmıyor. Google servisleri de kullanılmıyor. Türkiye de sorun yaşarmıyım yoksa güncelleme vb şekillerle üstesinden gelinebilir mi ? Satıcı ile mağazasında konuşmaya çakıştık o Türkiye de çalışır dedi ancak ne kadar biliyor emin olamadım. Fikri olan paylaşırsa yarın için aşıp almayacağıma karar vereyim.
  • mslow kullanıcısına yanıt

    Orjınal kılıfınıda al burda bulmada sıkıntı yaşarsın almışken varsa prosunu al




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 26 Temmuz 2023; 7:56:10 >
  • Yeni açıklanan Samsung fiyatlarından sonra alınması en mantıklı cihaz bu oldu. Orijinal klavyeli kılıf da bulsak tamamdır.
  • 2 gün önce bende bu tableti alarak aranıza katıldım.Saat Band 7,telefon 12T,tablette Pad 6 oldu :)


    Şu an piyasadaki en iyi fiyat/performans tablet.Ben n11 üzerinden 125 liralık kupon ile birlikte 10600 küsüre aldım.Kredi kartıda vade farksız 5 taksit yapınca güzel oldu :)


    Xiaomi son dönemde fiyat/performanstan biraz uzaklaşmıştı ama bu tablet iyi geldi.Lansman fiyatından yakalamakta şansına denk geldi.Bundan sonra 11 bin altına düşebilir mi orası ne yazık ki muamma.


    Ekran çok iyi.Çözünürlüğün yüksek olduğunu hemen belli ediyor.144 Hz tazeleme hızı ile cihaz resmen akıyor.Dahili 256 GB hafıza ve 8 GB Ram ile cihaz geleceğe yönelik de üzecek gibi değil.Snapdragon 870 Chipseti günümüzde eski gibi dursa da hala güçlü diyebileceğimiz bir konumda.Özellikle Android tablet ekosistemine baktığımızda Samsung'un Tab S serilerini bir kenara koyarsak şu an alınabilecek donanımsal anlamda en güçlü tablet.Kameralarda tatmin edici bir seviyede.Şahsen hiç kamerasız bir tablet olsa bile hayır demezdim.Çünkü bana göre tablette kamera olayı,özellikle arka kamera çok gerekli gelmiyor.Tablet kamerasıyla fotoğraf çekme ihtiyacı hissedecek olduğumu da sanmıyorum.Buna rağmen arka kamera yeterli diyebieceğimiz kalitede fotoğraf çekebiliyor.4K video kaydı yapıp,Full HD'de 60 fps video kaydına da izin veriyor :) Ön kamera da beklendiği gibi vasat.Şahsi görüşüm,telefonlarda alışılagelmiş biçimde arka kameraların ön kameralara kıyasla kaliteli olması mevzusunun tablet ekosisteminde tersinir ya da hiç arka kamera koymadan direkt daha kaliteli bir ön kamera koyulmasına evrilmesi lazım.Görüntülü görüşmeler tablet için daha elzem.Haliyle kamera kalitesi de.Neredeyse hiç kullanmayacağım,öne kıyasla daha kaliteli bir arka kameranın bana hiç bir artısı yok.


    Kamera mevzusuna çok girmiş gibi oldum ama bu anlattıklarım Xiaomi'ye özgü değil.Piyasada tablet üreten bütün firmalar bu şekilde.


    Cihaz bu yaz günlerinde kullanıma bağlı olarak biraz ısınıyor.Normal bir durum olduğundan dezavantaj değil bana göre.35 Watt şarj cihazının kablosu ile birlikte kutudan çıkması büyük nimet.Cihazı da yeterli sürede şarj ediyor.Cihazın inceliğini ve kibarlığını gözönünde bulundurduğumda pil kapasitesi de yeterli.Henüz çok aktif kullanmadığımdan ekran süresi vs. tam bir yorum yapamıyorum.Fakat tam şarjda 6-7 saatten az ekran süresi vereceğini düşünmüyorum.Tabi donanımı sonuna kadar kullanan bir oyun,uygulama kullanılmaz ise.


    Özetle parasının tam hakkını verir bir tablet yapmış Xiaomi.Bütçesi yeten ve ihtiyacı olanın direkt alıp geçeceği bir cihaz.Tek sıkıntı,cihaz henüz Türkiye piyasasında yeni olduğundan,ekran koruyucu-kılıf kıtlığı var.Haliyle bu şekilde cihazı henüz evden çıkaramıyorum :) Şartlar malum,gittiği yere kadar yıllarca kullanmayı düşündüğüm bir cihaz :)





  • Tablette gboard klavyeyi Türkçe karakter ayarlayamiyorum siz nasıl yaptınız yada başka klavyemi kullaniyorsunuz.
  • SwiftKey en iyisi

  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt

    Güzel oldu eyw

  • Yokmu kılıf kalem bulan alan
  • amazon
    JETech Kılıf için Xiaomi Mi Pad 6/Mi Pad 6 Pro (11 Inç, Model 2023) ile Pen Tutucu, Şeffaf Transparent Arka İnce Stand Darbeye Dayanıklı Tablet Kapak, Otomatik Uyanma/Uyuma (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZKFDKRW?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image




    pazartesi gelicek muhtemelen

  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt

    Orjinal kılıfı bulsaydık çok iyi olurdu mecbur bunu alıcagız. Kalemde bulan bir klursa pa ylaşsın ltf.

    Bende aldım 12 ağustos teskimat




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 2 Ağustos 2023; 7:51:54 >
  • Selam arkadaşlar mi pad 5 de gps yoktu bu model de yok mu acaba?
  • Xiaomi - Mi Pad 6 ** ANA KONU **
  • Bir soru daha sormak istiyorum mi pad 5 de Google play marketten _Sahibinden_ uygulaması yüklenemiyordu pad 6 da yükleniyor mu?
  • byi kullanıcısına yanıt

    Sahibinden yüklenmiyor

  • Gerçekten ilginç yani. Marketteki çoğu uygulamayı indiriyor ama bu sahibinden uygulamasını indirmiyor
  • Kılıf çok çok iyi kalem yeride var



    Xiaomi - Mi Pad 6 ** ANA KONU **
  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt

    Güle güle kullan bnmkide yakında gelir bir kalem kaldı. On numara set olucak.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.