Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 64gb 1949 - 128gb 2049 - seramik 2049 MİGROS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
6
Favori
29.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Conqueror26

    Tamamen aynı şeyleri düşünüyoruz hocam. Paranın bu kadar değersizleştiği zamanda tüketim yapmak istemiyorum.

    Paramızın değersizleştiğine katılmaktayım. Peki ilerleyen zamanda paramızın değerleneceğini mi düşünüyorsunuz? Yani bu tür ürünleri daha ucuza mı alacağız? Bence aksine git gide fiyat yükselecek.

    Şu anda bu ürün fiyat/performans açısından gayet başarılı.
  • typhoone T kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki eğer telefonum kötü durumda olsaydı ve ben ucuzlayacağını düşünseydim dediğiniz doğru. Çünkü burdan açıkça söyleyebilirim ki, özel indirimler dışında bu telefonun fiyatı düşmez, yükselir. Ancak elimdeki telefon 3 GB ram/32 gb hafıza olunca pek de mantıklı gelmiyor 2 bin lira harcamak. İşte esas nokta da fiyat uygun olunca ben dahi belki çok ihtiyacım olmasa bile acaba alsam mı diyorum :)



    Şu anda mevcut telefonumun tek sıkıntısı pil performansı berbat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bunu senin söylemen enteresan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Tüketim gereksizse israf. Ben halen Note3 kullanıyorum 4. seneyi devirdim. Benim de tek sıkıntım pil. Gittiği yere kullanmaya devam edeceğim.

    Değiştirmek için gereksiz ancak mevcut telefonu olmayan (arızalı/ihtiyaç karşılamayan) biri için fiyat gayet güzel. Yoksa biraz ucuzlasa -ki 1 yıl boyunca fiyatı aynı kalsa bile ucuzladı sayabiliriz enflasyondan- Mi7 çıkacak ve %50 daha pahalı olacak. O zaman da buna burun kıvırırız.
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    neden ?
  • Ne zaman deltaya bir cihaz gondersem 10 gune tamir olup geliyor. Birgunde tamir etmeseler de thh ye gitsem diye bakiyorum. Ayni paraya icin imei atilmis , garantisi olmayan, kisacasi hicbir kanuni hakkin olmayan faturasiz elden cihaz mi almak. Allah akil fikir versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu teknoloji icin cok iyi bir fiyat kesinlikle tabiki migrosdan alinca dahada guzel olur fiyat olarak yanina yaklasabilen bir ürün yok ben mi mix i bekliyordum 2 kamerali ama tek kamera ile geldi 2.500 tl civarina var piyasada. migros bu fiyata satsa mi mix i ucarak alirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı teşhir olarak nerede görebiliriz ? Migros’ta böyle bir imkan var mı veya herhangi mağazada? S7 Edge 1 gün dayanabildim sattım Apple kullanıcısıyım. Önerir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşverin parasını, alın gitsin



    Türkiye dışarıdan ortalama 570 dolardan (kilosu ortalama 156 dolar) bir adet dizüstü bilgisayar alabilmek için kilosu 6 sentten 2 bin 612 kilo çimento satmak zorunda kalıyor.

    Cep telefonunun kilosuna ambalaj ve diğer aksesuarları da dahil 295 dolar ödeyen Türkiye, demir-çeliğin kilosunu ise ortalama 44 sentten satıyor. Yani bir tır dolusu cep telefonu alabilmek için 670 tır dolusu demir satmak gerekiyor.

    Bir tır ilaç alabilmek için 582 tır dolusu ekmeklik un, 1 tır dolusu aşı alabilmek 2 bin 88 tır dolusu krom cevheri 1 kilo Alprazolan isimli ilacı almak için 1 tır dolusu (yaklaşık 25 bin kilo) anorganik kimyasal ürün, organik, anorganik bileşik satmak gerekiyor.

    İthalat fiyatı 300 bin doları aşan bir bilgisayarlı tomografi cihazı için de yaklaşık 25 tır dolusu mermer gerekiyor. Türkiye, bir adet helikopter satın alabilmek için 49 tır dolusu kabuksuz fındık ihraç etmek zorunda bulunuyor. 5 bin 610 kilo buğday verilerek ancak 1 kilo uçak ve helikopter yedek parçası alınabiliyor. Bir uçak alabilmek için de 723 tır dolusu kuru kayısı satmak gerekiyor. Türkiye’nin toplam kuru kayısı ihracatı 6 uçak almaya yetmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir süredir konuda adı geçen şark kurnazlarından fiyat takip ediyorum, isteyen istediği kişiden alır o ayrı konu ama bugün fark ettim ki bir facebook grubunda pazarlıksız olarak lanse edilen 128gb seramik versiyonun fiyatı kampanya adı altında +-200 tl civarı ucuzladı nelere kadirsin migros
  • Huntakinte H kullanıcısına yanıt
    Kipada teshirde var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursa da nılufer MMM de 128 seramik varmı ? kipa da 64 gb katologta gozukuyor
  • Gaziantepte yada Kayseride seramik modeli bulabileceğim bi mağaza var mı acaba... Nereden teyid edebiliriz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Bursa da 128 gb sadece inegöl migrosta var o da seramik değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAIN_MAN

    Bursa da 128 gb sadece inegöl migrosta var o da seramik değil...

    Teskler.netten de siparişde normali gozukuyor zaten
  • Migrosa gittim, sorumlu arkadas seramik degil cam model oldugunu soyledi.teshirdeki de cam modeldi.acaba stoktan getirecegi urun seramik de kendisi mi bilmiyor simdi merak ettim.bu arada seramik baya agirdi yanlis hatirlamiyosam.bana avantajdan cok dezavantaj gibi geldi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir optimumdaki arkadas bu cihazin tek kasa oldugunu iki ayri kasa olmadigini kasa icinde seramik parcaciklar oldugunu soyledi. Simdi bu bilgiler dogrumudur ? Bu arada dusunen varsa izmir optimumda mevcut. Sadece siyah gelmis birde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seramik kasa dediklerinin farki uzerinde nanonseramik kaplama (boya) olmasi ve kamera cerceveleri ve yazilarin altin rengi olmasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emptiness kullanıcısına yanıt
    Maraş piazza yı arayin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McOrco

    Seramik kasa dediklerinin farki uzerinde nanonseramik kaplama (boya) olmasi ve kamera cerceveleri ve yazilarin altin rengi olmasi

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.