Şimdi Ara

Xiaomi nihayet MIUI 8'e bölünmüş ekran özelliğini getiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 8'e bolunmus ekran ozelligi mi getiriyorlar ? yoksa miui 8'e, bolunmus ekran ozelligi mi getiriyorlar? Yarim saat baktimda zor anladim. Bir virgul koymak bu kadar mi zor olabilir arkadas?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesi gereksiz. Harika bir şey aynı anda çok şey yapmak. Ondan çık ona gir sonra diğer programa dön olayı yok. Şaka gibisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilverNitrate

    Nesi gereksiz. Harika bir şey aynı anda çok şey yapmak. Ondan çık ona gir sonra diğer programa dön olayı yok. Şaka gibisin.

    baya gereksiz.bilgisayarda bile aynı anda çok az zamanda (excel'lerde çalışırken vs...) 2 ekran açılıyor.hap kadar telefonda baya zoraki bir özellik."alt+tab" gibi geçiş var zaten.samsung'larda falan da ne zamandır var.kullananı da görmedim.bu bahsettiğim de eliboş insanlar değil,hepsi iş çevresinde elinden telefon düşmeyen insanlar.
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Örnek de veriyorsunuz iyi hoş da, bu bölünmüş ekran özelliği yapılan anket ile miui fanlarının en çok oy verdiği seçenek diye bu özellik geliyor. Yüzde 80 gibi bir çoğunluk gerekli görüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Youtube'da video izlerken, Browser'da dizi seyrederken alt ekranda kız arkadaşımla mesajlaşabiliyorum. Her seferinde durdurup yazıp geri dönmem gerekmiyor. Bir video izlerken not almam gerekirse, senkronize şekilde yapabiliyorum. Not alacağım yerde durdurup geçmem gerekmiyor. 2 browser açıp izlediğim video ile ilgili aynı anda araştırma yapabiliyorum. Telefonlar hayatımızı kolaylaştırmak için mevcut, bu özellik benim kullanımım için hayatı kolaylaştırıyor. Miui a gelmesi çok sevindirici. Mi 5s Plus tarzında 5.7" yeni bir telefon gelirse, çok daha tercih edilesi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.