Şimdi Ara

Xiaomi'nin bütçe tableti: Redmi Pad SE özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz Ekim ayında Xiaomi, Redmi serisindeki ilk tableti Redmi Pad'i duyurdu. Bunun hemen ardından Redmi Pad SE isimli yeni bir model hakkında sızıntılar duymaya başladık. Bugünse bütçe odaklı Redmi Pad SE'nin tasarımı, özellikleri ve fiyatı gün yüzüne çıktı. 



    Redmi Pad SE özellikleri



    Sızan görüntüler, Redmi Pad SE'nin metal yekpare bir tasarımda gri, yeşil ve mor olmak üzere üç renkte satışa sunulacağını gösteriyor. Ayrıca arka bölümde, 8 MP çözünürlüğünde kamera sensörüne yer verilmiş. Ek olarak USB-C, 3,5mm kulaklık çıkışı ve stereo hoparlör kurulumuna sahip olacağını görüyoruz. 




    Mevcut raporlara göre Redmi Pad SE, ön yüzünde 90 Hz yenileme hızı ve fullHD+ çözünürlük sunan 11'' boyutlarında LCD panelden destek alacak. Ayrıca bu panelin, 400 nit tepe parlaklığa ve 207 ppi piksel yoğunluğuna sahip olacağını belirtelim.




    Kutusundan 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile çıkacak Redmi Pad SE modelinin, Qualcomm Snapdragon 680 platformunda güç alması bekleniyor. Bu işlemciye ise 10W şarj destekli 8.000mAh pil paketi eşlik edecek. Böylelikle 21 saate kadar kesintisiz video oynatma ve 12 saate kadar oyun deneyimi sunacak. Redmi Pad SE'nin 478 gr ağırlığa ve 7,36 mm kalınlığa sahip olacağı belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Pad 6 Max resmen doğrulandı: İşte özellikleri



    Tabletin diğer özellikleri arasında, Bluetooth 5.0, Android 13 tabanlı MIUI 14, Stylus kalem desteği ve microSD kart yuvası yer alıyor. Ancak LTE desteği ve parmak izi tarayıcısı olmayacak. Redmi Pad SE'nin çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. Ancak 279 dolardan başlayan fiyatlara sahip olacağı söyleniyor. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_pad_se_full_specs_price_colors_design-news-59518.php







  • Bütçe dostu eğlence tableti olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben biraz pahalı buldum. Aynı özelliklerde honor pad 8 var zaten. 6500 liraya satılıyor. 279 dolardan daha ucuz.

  • Türkiyede yine pahalı of of :)

  • Bunu alacağınıza gidin 2.el Samsung veya iPad alın mesala 2016 model iPad pro 10.5 Inc 4k ya da bulursun 7k yada o bu cihazdan kat kat iyidir iPad 8 veya 7 alırsın Samsung tab s7 belki bulabilirsin piyasasını tam bilmiyorum ama o civarlarda dir Xiaomi ye o kadar para verilmez

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.