Şimdi Ara

Xiaomi, şimdiye kadarki en gelişmiş fabrikasını tanıttı: Yılda 10 milyon amiral gemisi üretilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi, şimdiye kadarki en gelişmiş fabrikasını tanıttı: Yılda 10 milyon amiral gemisi üretilecek
    Xiaomi’nin kurucusu Lei Jun, Pekin Changping’deki akıllı fabrikanın resmî açılışını duyurdu. Yılda 10 milyondan fazla amiral gemisi akıllı telefon üretim hedefiyle Xiaomi’nin ilk büyük ölçekli, kendine ait üretime tesisi olmasıyla önemli.



    Yılda 10 milyondan fazla amiral gemisi telefon üretilecek



    Peki, bu fabrikayı akıllı kılan şey ne? Fabrika, bileşen testi ve paketleme ekipmanı için %96.8 kendini geliştirme, %100 fabrika yazılımı oranına sahip. Bu şirket içi geliştirme derecesi, gerçek zamanlı verilere dayanarak kendi kendini analiz etme ve karar verme yeteneğine sahip, yüksek düzeyde otomatikleştirilmiş ve dijitalleştirilmiş üretim süreci anlamına geliyor. Bu fabrika temelde kendi kendine öğrenip gelişebiliyor; böylece tutarlı kalite ve verimlilik sağlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 14 Ultra'nın yeni görselleriyle birlikte tüm özellikleri sızdırıldı



    Xiaomi 14 Ultra'nın teknolojileri burada test ediliyor



    Xiaomi’nin yeni fabrikası merakla beklenen Xiaomi 14 Ultra'nın arkasındaki teknolojilerin deneme alanı olarak da hizmet veriyor. Yaklaşan bu amiral gemisi modelinin gelişmiş kamera teknolojisine, büyük bir AMOLED ekrana ve güçlü donanıma sahip olması bekleniyor. Fabrikanın bu teknolojileri doğrulamadaki rolü, sadece üretimde değil aynı zamanda ürün geliştirmede de öneminin altını çiziyor. Burası akıllı telefon teknolojisinin geleceğinin şekillendiği ve her yeniliğin bir sonraki atılım için yapı taşı görevi gördüğü bir yer.



    Bu, Xiaomi'nin akıllı üretime ilk atılımı değil. Şirketin Pekin Yizhuang'da bulunan ilk akıllı fabrikası 2019'un sonlarında faaliyete geçti. Ancak Changping fabrikası, on kat daha büyük bir alana yayılması ve akıllı telefonlar için ikinci nesil akıllı üretim hattını kapsamasıyla önceki fabrikayı gölgede bırakıyor. Bu hat, devre kartı montajı ve testinden son montaj, paketleme ve nakliyeye kadar her şeyi kapsıyor ve tahmini üretim değeri yıllık 60 milyar yuan.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/02/18/xiaomi-inaugurates-smart-factory-beijing-10-million-unit-capacity/







  • huawei ve zte gsm/modem /çip / router sektöründe daha aktifler , özellikler huawei server vs konusunda eli çok geniş, veri hırsızlığı veya sabotaj ihtimali için olabilir. xiaomi oppo vs bunlar qualcoom kullanıyır abd firmasının çipi, honor mesela huaweinin avrupa -abd pazarında sattığı cihaz , ama snapdragon işlemci kullanıyor, ve herhangi bir yaptırım engel yok honor a i ki huaweinn alt şirketi.

  • hoşgeldin elden geçirilmeden teste sokulmadan ekranı yamuk, kalkık çerçevesi dandik ve aralık su geçiren mikrofonu çalışmayan oparlesi cızırtılı şayomi bebekler.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Vatan bilgisayar da çalışıyor kendimde geçmişte 5 sene kadar çalıştım kutudan en çok hasarlı ürün çıkaran firma Apple ve General Mobile. Boyası atmış vs telefonları geç direk yamuk kasa macbook bile çıkmıştı Xiaominide pek olmazdı. Xiaomi, şimdiye kadarki en gelişmiş fabrikasını tanıttı: Yılda 10 milyon amiral gemisi üretilecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BU SİTEDE TAKILAN KENDİNİ DÜNYANIN EN AKILLI İNSANLARI SANAN EKİBE SORU SORMAK İSTİYORUM. merak ediyorum amerika çin telefon şirketlerinin bir kısmına yaptırım uyguluyorken {huawei ,zte} bir kısmına da neden hiç dokunmuyor{xiaomi,oppo}. bu soruya mantıklı cevap verebilecek bir kişiye 3 kişilik kokoreç ısmarlıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 18 Şubat 2024; 20:13:11 >
  • jiletosman kullanıcısına yanıt

    huawei ve zte gsm/modem /çip / router sektöründe daha aktifler , özellikler huawei server vs konusunda eli çok geniş, veri hırsızlığı veya sabotaj ihtimali için olabilir. xiaomi oppo vs bunlar qualcoom kullanıyır abd firmasının çipi, honor mesela huaweinin avrupa -abd pazarında sattığı cihaz , ama snapdragon işlemci kullanıyor, ve herhangi bir yaptırım engel yok honor a i ki huaweinn alt şirketi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 18 Şubat 2024; 21:18:51 >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt

    geçmişi çoğu kişiden iyi bilebilirsiniz de milyon tane üretimi kontrol edecek mekanizma çinde bile zorken diğerlerini öne sürmek biraz değişik olmuş. ben de xiaomi kullanıyorum memnunum ama aşşırı üretim her şart altında kaliteyi düşürür , ben de piyango bileti çekmek istemem.

  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Honor satıldı hocam. O sayede ayakta.

    https://www.donanimhaber.com/huawei-hayatta-kalmasini-saglamak-icin-honor-markasini-satti--126915

    Diğer dediklerinize katılıyorum +1. Çip tasarımında ilerlemeye başlaması, 5G baz istasyonları ve telekomünikasyon cihazları üretmesi üzerine Switch-Routher ürünleri ile Server-Storage ürünlerini fiyat+performans çatısı altında birleştirince veri hırsızlığı suçlaması yapıldı.

    Çünkü daha yetenekleri cihazları Amerika ve Avrupalı markaların çok altında fiyatlarla satıyorlardı. Önünü almasalardı veri trafiği ve datalar uzun vadede Huawei kontrolünde olacaktı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 19 Şubat 2024; 10:42:14 >




  • jiletosman kullanıcısına yanıt
    gerekli yerlere haracı verilmiştir de onda. Kim amcan son model aarçları anında nasıl alabiliyorsa bunlara birisini gördükleri için satıyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.