Şimdi Ara

XOOM Tablet PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ikinci el bir XOOM tablet pc almak üzereyim sizce alırken nerelerini kontrol etmeliyim daha sonra sıkıntı yaşamamak için ? daha önce kullanmadığım için hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim :)
    Birde imei numarasını internetten sorgulamalımıyım? alacağım kişi garantili ama faturası yok diyor sıkıntı olurmu bu sizce?

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim



  • makinayı almadan önce el ve göz konturolü yap garantilimi değilme öğren rom atılmışmı
    yoksa orjinal halindemi bak nerden bakılır ben bilmiyorum
    XOOM ana konudan devam edip ögrenebilirsin
  • garantisi yurtdışı mı? yurtdışı ise motorola.com dan, türkiye ise distribütörün sitesinden imei ve seri numaraları ile sorgulayın (bunun için yanınızda internetli bir telefonla gitmek gerekebilir, aklınızda bulunsun).. daha sonra ses açma/kapama ve açma/kapama tuşlarını kontrol edin.. sonra bu ürünün ekranına bol bol toz kaçabiliyor, ekranı açıp iyice bakın, toz, ölü piksel, tembel piksel var mı diye... bir de ekran her ne kadar çizilmes denilse de dikkatli bakın, nolur nolmaz.. bir de aksesuarlarını ve kitapçıklarını tam almaya çalışın, hem muhafaza ederken hem de ileride bir garanti sıkıntısında faturanın yerini tutacaktır.. hatta kutu bile önemli bir rol oynuyor (kutudaki seri numarası ile cihazdakini de karşılaştırın mutlaka, bu işin çakallıkla ticaretini yapanlar türedi çok fazla..
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar elimden geldiği kadarıyla incelemeyi planlıyorum kısaca bakmam gereken yerler:
    1.donanımsal olarak tüm özellikleri
    2.software versiyonları
    3.ekran ve piksel durumu
    4.cihaz seri numarası ile kutu seri numarası karşılaştırma
    5.tüm aksesuarları ve kitapçıkları kontrol edilecek

    Başka bir kontrol aklına gelen varmı arkadaşlar?
  • en önemlisini söylemeyi unuttum.. satıcıya bakın, bir çay ısmarlıyın, yarım saat muhabbet edin.. ben öyle yapıyorum.. başka konulardan konuşuyorum, gündemlerden falan.. eğer adamın karakterinde birilerini kandırmayı kendine helal gören bir yapı varsa az çok meydana çıkıyor zaten.. o zaman diyorum " bu alışverişte de beni kandırabilir" .. en kötü ihtimalle çay içmeye çıkmış olursunuz, en iyi ihtimalle de hem güzel bir alışveriş yapar hem de bir insan kazanmış olursunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.