Şimdi Ara

XP HAKKINDA YARDIM?ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorum vista çıktığı için biraz garip oldu ama bu ikisinden hangisi iyi yada farkları neler? Daha önce uzun zamandır xp kullanıyordum fakat geçenlerde bi elek. kesiltisi sebebiyle bilgisayar c yi görmez oldu bende baştan yüklemeye karar verdim.Format attım ve sonra 2 kere farklı cd lerden xp yükledim ama biri xp pro sp2 diğeri ise servis pack 2 siz normal bi xp pro idi.şimdi ise son kez format atıp elimdeki son xp pro sp2 cd sini yükliycem.ama şüphelerim var xp pro sp2 de oyunlarda vs de sorun yaşarmıyım? ( bu yükleyeceğim cd yi aldığımda dükkandaki satıcı şifre istemez dedi(serial istemez demek istedi heralde) bunun bi zararı olur mu? Eksiklikler yaşarmıyım. Şimdiden teşekkürler.

    BU KONUYU BURAYA YAZDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM.SEBEBİ İŞLETİM SİSTEMİ BÖLÜMNDEKİLERİN CEVAPLAMAMASI.GALİBA ORADA HERKES YA VİSTA YADA XP ÖNCESİ Bİ İŞLETİM SİSTEMİ KULLANIYO :)



  • sanırım dükkan diye tabir ettiğin yer bir korsan cd satıcısı işletim sisteminizi yasal yollardan satın almanızı öneririm. bu şekilde sıkıntı yaşamazsınız. en azından destek bulabilirsiniz.

    mevcut durumunuzda ise önemli olan işletim sisteminin serialli veya değil sisteminize kurulmuş olması key yok diye herhangi bir eksiklik olacağını sanmıyorum.
    bu arada xp bazı eski oyunlarda sıkıntı çıkarıyordu ama bu çok önceleri idi (yeni çıktığı zamanlar) Oyunlar konusunda da bir sıkıntı yaşamazsınız.
  • :) teşekkürler.professionelle home edition arasında çok fark varmı bunu yazmamışsın onuda eklersen sevinirim.hangisi daha iyi?
  • Selam

    XP Pro SP2 yüklersen bi problemle karşılaşmazsın. Şu anda en stabil ve düzgün şekilde oyun oynayabileceğin işletim sistemi bu zaten
    Bu arada aldığın cd büyük ihtimal lisanssız . Aman diyim !
  • yahu kaç kişi bu forumda lisaslı kullanıyor ki merak ettim bi anket açalım bakalım bu konuda

    http://forum.donanimhaber.com/m_11500063/mpage_1/key_//tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.