Şimdi Ara

YALIN-2009-Ben Bugün albümünde en çok hangi parçayı sevdiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YALIN-2009-Ben Bugün albümünde en çok hangi parçayı sevdiniz?

    1. Nezaketten
    2. Bir Tek Sen Eksiksin
    3. Aşk İstiyoruz
    4. Ki Sen
    5. Bit Pazarı
    6. İki Kişi
    7. Uzaktan Dünyalı
    8. Başka Hayatların Kadını
    9. Ah Be Kardeşim
    10. Nerden Nereye
    11. Duyulurum
    12. Terazi




    Ben en çok uzaktan dünyalı yı sevdim.Melodisi çok hoş gerçekten.
    bir diğer favorim ise başka hayatların kadını



  • Ki sen şarkısı güzel..Ama bence yalının bu son albümü fiyasko..Besteleri güzel ama söyleyiş tarzının ilk 2 albümle alakası yok..Hande yener tarzı bir yenilik yapmaya çalışmış..Herşey sensin albümü rock tarzı biraz ağırlıklıydı..Bu albümde ise rap tarzı bir müzik var..Söyleyiş tarzı olarakta çocuk gibi seslendirmiş..Bu albümdeki şarkılar Ben bilmem,günaydın,keşke,sonsuz ol,bi bakmışsın şarkılarının yanından bile geçmiyor..Bunu zaten az-çok albüm satışlarından anlarız..İlk 2 albümü 900 bin satmıştı..3. albümü 140 bin sattı..En basitinden bu bile bir göstergedir..Kimse internet,korsan var demesin;Son 1 yılda 300 bini geçen albümler bile var[ebru gündeş,ferhat göçer,tarkan(380 bindi)]..Ferhat göçerin albümü sadece ilk 2 günde 100 bin satmıştı..Yalının bence eski tarzına dönmesi gerekir..İlk 2 albümdeki tüm şarkıları durmadan dinleyebiliyorum ama bu albümde sürekli dinleyebileceğim en fazla 3-4 şarkı var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 18 Mayıs 2009; 3:48:39 >




  • Ben hepsini beğendim. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Bu yüzden ayrım yapamam. Şimdiden yılın en iyi yerli pop albümü olmayı hak ediyor. Bravo Yalın'a.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ssff_allthing

    Ki sen şarkısı güzel..Ama bence yalının bu son albümü fiyasko..Besteleri güzel ama söyleyiş tarzının ilk 2 albümle alakası yok..Hande yener tarzı bir yenilik yapmaya çalışmış..Herşey sensin albümü rock tarzı biraz ağırlıklıydı..Bu albümde ise rap tarzı bir müzik var..Söyleyiş tarzı olarakta çocuk gibi seslendirmiş..Bu albümdeki şarkılar Ben bilmem,günaydın,keşke,sonsuz ol,bi bakmışsın şarkılarının yanından bile geçmiyor..Bunu zaten az-çok albüm satışlarından anlarız..İlk 2 albümü 900 bin satmıştı..3. albümü 140 bin sattı..En basitinden bu bile bir göstergedir..Kimse internet,korsan var demesin;Son 1 yılda 300 bini geçen albümler bile var[ebru gündeş,ferhat göçer,tarkan(380 bindi)]..Ferhat göçerin albümü sadece ilk 2 günde 100 bin satmıştı..Yalının bence eski tarzına dönmesi gerekir..İlk 2 albümdeki tüm şarkıları durmadan dinleyebiliyorum ama bu albümde sürekli dinleyebileceğim en fazla 3-4 şarkı var..



    hemen hemen aynı şeyleri yazmak için girmiştim konuya. Hocam çok güzel özetlemişsiniz...

    Bu albümde de bana göre en güzel şarkı Ki Sen...




  • Yalın'ın şarkısı çalıntı mı?
    16 Mayıs 2009 gecesi gerçekleştirilen 54. Eurovision şarkı yarışmasında birinci olan Norveç'li Alexander Rybak'ın 'Fairytale' (Peri Masalı) isimli şarkısının ile Yalın'ın 'Bit Pazarı' şarkısı ile benzerliği dikkat çekti.

    2 yıl aradan sonra çıkan albümü heyecanla beklenen Yalın hayranları şarkıları dinlediğinde bir sürprizle karşılaştı. Söz ve bestelerinin Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Yalın'a ait olduğu ibaresi bulunan albümün 4'üncü şarkısı 'Bit Pazarı'nın müziği, bu yıl Eurovision'da birinci olan Norveç'e açık ara farkla birinciliği getiren 'Fairytale' (Peri Masalı) şarkısının tıpatıp aynısı çıktı.

    Sözü ve müziği Alexander Rybak'a ait olan şarkı 5 aydır müzik kanallarında "Eurovision'daki en favori şarkı" olarak yayınlanıyordu. Etnik ezgileriyle herkesin beğenisini kazanan Norveç'e 387 puan kazandırmıştı.

    http://haber.mynet.com/detay/populer-kultur/Yalin-in-sarkisi-calinti-mi-/19Mayis2009/O1242724451242




  • ki sen konserdeki haliyle kalmalıydı bu halini hiç sevmedim
  •  YALIN-2009-Ben Bugün albümünde en çok hangi parçayı sevdiniz?


    14 Mayıs 2009 tarihinde "Ben Bugün" isimli dördüncü albümünü piyasaya çıkaran Yalın'ın "Bit Pazarı" şarkısı ile Eurovision'da Norveç'e birincilik getiren "Fairytale" şarkısı arasında şaşrtıcı bir benzerlik olduğu görüldü.

    16 Mayıs 2009 gecesi gerçekleştirilen 54. Eurovision şarkı yarışmasında birinci olan Norveç'li Alexander Rybak'ın "Fairytale" (Peri Masalı) isimli şarkısının ile Yalın'ın "Bit Pazarı" şarkısı ile aynı olduğu görüldü.

    2 yıl aradan sonra çıkan albümü heyecanla beklenen Yalın hayranları şarkıları dinlediğinde bir sürprizle karşılaştı. Söz ve bestelerinin Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Yalın'a ait olduğu ibaresi bulunan albümün 4'üncü şarkısı "Bit Pazarı"nın müziği, bu yıl Eurovision'da birinci olan Norveç'e açık ara farkla birinciliği getiren Fairytale (Peri Masalı) şarkısının tıpatıp aynısı çıktı.

    Sözü ve müziği Alexander Rybak'a ait olan şarkı 5 aydır müzik kanallarında "Eurovision'daki en favori şarkı" olarak yayınlanıyordu. Etnik ezgileriyle herkesin beğenisini kazanan Norveç'e 387 puan kazandırmıştı.


    http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/11680747.asp?gid=229


    valla ben arka planda bit pazarını dinliyorum tek benzer olarak gördüğüm kemanla çalınan kısımda biraz benzerlik var ama diğer bölümleri benzetemedim,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Mayıs 2009; 13:22:27 >




  • Sadece keman girişleri benzer..Ayrıca o çalınan keman orta avrupa ezgisini yansıtmaktadır..Yani o kemanla çalınan müzik norveçli çocuğada ait değildir..Ama yalının bence ne olursa olsun dikkat etmesi gerekirdi..Çünkü meyve veren ağacı taşlarlar hesabı..Bizim basın her türlü abartıyor bu şeyleri..Bu adam 4 albümündeki tüm beste ve müziklerini kendisi yaptı..Türkiyede böyle yapan bi tane adam bile yok..Ne sezen aksu,ne ebru gündeş..Yalının bilerek böyle bişey yapacağını hiç zannetmem ayrıca dediğim gibi kemandaki ezgi kimseye ait değildir..Orta-avrupada doğan bir ezgidir..
  • en beğendiğim şarkısı ki sen başka da öle süper diyeceğim şarkı yok normal diyeyim ilk 2 albümündeki tadı alamadım ben de
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ssff_allthing

    Sadece keman girişleri benzer..Ayrıca o çalınan keman orta avrupa ezgisini yansıtmaktadır..Yani o kemanla çalınan müzik norveçli çocuğada ait değildir..Ama yalının bence ne olursa olsun dikkat etmesi gerekirdi..Çünkü meyve veren ağacı taşlarlar hesabı..Bizim basın her türlü abartıyor bu şeyleri..Bu adam 4 albümündeki tüm beste ve müziklerini kendisi yaptı..Türkiyede böyle yapan bi tane adam bile yok..Ne sezen aksu,ne ebru gündeş..Yalının bilerek böyle bişey yapacağını hiç zannetmem ayrıca dediğim gibi kemandaki ezgi kimseye ait değildir..Orta-avrupada doğan bir ezgidir..






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.