Şimdi Ara

Yamaha DSP-A2 muadili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar, forumda ilk mesajımdır. İmzamda görmekte olduğunuz setup a sahibim. Mevcut DSP-A2 AVR'mi teknoloji olarak yeni AVR'lerden birine yükseltmek istersem özellikle müzikal ses kalitesi açısından bir kayıp yaşamadan hangi marka ve model bir ürüne geçiş yapmam gerektiği konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada çok geniş bir yelpaze çıkacağını tahmin edebileceğimden ortaya bir fiyat kısıtlaması koymam faydalı olabilir : TL.2.000,00 (DSP-A2 yi elden çıkartırsam bu rakamı biraz daha yukarıya çekebilirim)

    Aslında bir şey daha belirteyim, Yamaha front-center-rear ve sub ımın ömrü henüz çok yeni olmalarına karşılık çok uzun olmayabilir. Bütçesel açıdan fırsatını yakaladığımda ve elimdekileri de çok zarar etmeden çıkartabilirsem Dali Ikon-7 lere geçiş yapma gibi bir düşüncem var. O yüzden bu yönde de tavsiye verebilirsiniz.

    Aşağı yukarı 40 m2 lik salonda %80 müzik, %20 film izleme oranına sahibim. Bu yüzden de AVR'nin özellikle müzikal başarısı benim için film performansından çok önde. Ancak entegre amfi düşünmüyorum.

    Evet, sonuç olarak fikir verebilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.