Şimdi Ara

Yamaha Rx-v465 ve bilgisayarlı sistem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yamaha Rx- v465 model bir avr ve harman kardon hkts 11 hoparlör seti almak istiyorum. Bu sistemi şu an blu-ray ile değil bilgisayarım ile kullanmak istiyorum. İlerde blu-ray çalarlar ve diskler ucuzlayınca onları da sisteme dahil edeceğim.

    Bilgisayarımda creative x-fi titanium ses kartı ve nvidia hdmi çıkışkı bir ekran kartı kullanacağım fakat aklıma takılan bir konu var.
    Ekran kartını hdmi çıkışından, ses kartınıda optik çıkıştan anfiye bağlasam filmleri bu şekilde izleyip ses alabilirmiyim. Yoksa bazı yerlerde yazdığı gibi ses kartını dahili spdif çıkışlarından ekran kartına bağlayıp, ekran kartının hdmi çıkışı vasıtasıyla hem sesi hemde görüntüyü tek kablo vasıtasıyla mı amfiye aktarmalıyım.
    ikinci durum doğru ise creative x- fi titanium yerine titanium fatality pro almam lazım. Çünkü sadece pro'dan ekran kartına dahili spdif bağlantısı yapılıyor. ayrıca iki kart arasında 100 lira fark var. Yardımlar için teşekkürler.







  • iyi günler bu konuyu bende çok araştırdım bildiğim kadarını yazayım ama tam doğru olmayabilir
    -ekran kartın hdmi v1.3 dektekliyorsa hem ses hemde görüntüyü tek kablo ile amfiye bağlarsın görüntüyü monitörden izliceğin için amfiden sadece ses alırsın diye tahmin ediyorum hdmi v1.3 ekran kartın varsa eğer ses için başka bir bağlantı yapma ....direk hdmi dan amfiye bağla bence(ses kartına gerek yok)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.