Şimdi Ara

YAPAY ZEKA HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Stack S kullanıcısına yanıt
    Zaten bu ülkeden hiçbir alanda umudum yok. Ben çocukluğumdan beri astronomi ile ilgilenirdim sırf iş yok diye seçmedim yani işin mantık tarafı da var. Yurt dışı derim ama asıl mesleğim yazılım olmayacak neyse artık bakıcam duruma göre teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astronomi, gökte ışık yayan kaynaklar üzerine bilimsel formatta makale ve resim üretmekle ilgili bir alan. Yani insanların muhakkak ihtiyacı olan, olmazsa olmaz bi alan değil. Astronomi mezunu bi arkadaş var, telefon cağrı merkezinde çalışıyor, yıllardır. Devlet uzay ajansı açıyor şimdi orada belki bi kadro olur ancak o da torpillilerce doldurulur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • super teorik bir matematige ihtiyacin var. python ogrenmenin bir anlami yok oturup matematik, istatistik ve olasilik calismalisin
  • Lolü silmekle iyi yaptın fakat seni sen yapan yaptıklarındır ben şahsen 2 günde 1 maç falan atıyorum ondada akaliyle feedlerim ztn xd. Yapay zeka geleceği olan bir konudur, üniversitede eğer yazılım mühendisliği okursan 4.sınıfta seçmeli olarak alabiliyorsun ama bence yapay zeka üniversitede öğrenilmez. Kitap okumayı seviyormusun bilmiyorum fakat kitap şart hatta yapay zekayla ilgili yazılmış bilim kurgu kitaplarınıda okumanı tavsiye ederim belki gerçek olur. Yapay zekayla ilgili kitaplar okuyup daha derinlemesine bilgi sahibi olursan 40 yaşını beklemeden birşeyler yapabilirsin-Mark Zuckerberg 25 yaşında tüm dünyadan tanınan milyarderdi-.Ve yapay zekayla ilgili düşündüklerini yansıtabilmen için python şart nerdeyse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elon Muskın bir sözü var "Eğer bir motive olman için kelimeler gerekiyorsa o işe hiç başlamamalısın."

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bende yapay zekayla ilgilenmeyi düşünüyorum fakat bu aralar çok yoğunum daha sonra robot falan olmasada gelişmiş bir yapay zekayla program yazmaya çalışacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senin istediğin şey mühendis değil araştırmacı olmak, bunun için ise dünyada AI konusunda önde gelen tüm şirketlerin ön şartı phd, yani doktora. standart bir üniversiteden de değil, iyi bir tanesinden yapman gerekiyor. birisi demiş yukarıda, çok iyi matematiğin olması gerekiyor türev özellikle, çünkü temeli direkt olarak bu. sonrasında matrisleri çok iyi anlaman gerekiyor. önce bir kaç video izleyip kendine gerçekten bu alanı isteyip istemediğini sormalısın bana kalırsa. ama istiyorsan da python için automate the boring stuff with python’a bakabilirsin iyi bir başlangıç noktası olur sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu alana baya kafa patlatman lazım hem üni hem burası biraz zorlar ama senin bileceğin iş hayta 1 kere geliyosun ne istiyosan onu yap ben öyle yapıyorum
  • Bir ara Oktay Arslana sorumuştum(Google dan kim oldugunu bulursun aynen bu şekilde aktarmıştı.)

    "Tavsiye mezun olmadan once 2000 saatlik programlama tecrubesi kazanman. Programlama dilleri icin de prosedurel (C), nesne yonelimli (C++) ve betik (Python) programlama paradigmalarini ogrenmeni tavsiye ederim.

    Eger uzmanlasacagin alani kestiremiyorsan, temel programlama ve algoritma gelistirme yeteneklerini ogrenebilirsin.

    Bunun icin veri yapilari, isletim sistemleri, sistem programlama, algoritma analizi ve tasarimi gibi dersleri mutlaka ogren."
  • geleceğini arayan genç !


    yapay zeka işini doğru yapan memurun emeklilik istemeden çalışması anlamına gelir.


    yapay zeka iş aklı konusunda gelecekteki kafa isteyen meslekleri bitirecek olan meslek.


    ama onu bizim mühendisler yazmayacak ! dahası quantum bilgisayar gibi aşırı gelişmiş ve hızlı sistemlerde kullanılacağı için dwave yani şu hadislerde geçen arabic fonotik seslendirme ile deccal deniye tanımlanan kavram zaten insanlar bu hastalıkları kıtlığı ve ekonomik düzeni istiktara sokuyor diye bu sistemi kabul edecekler. bu bir yapay zeka sistemidir.


    makine öğrenmesi veya barkod oluma sistemi değildir bu !

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.