Şimdi Ara

Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
24
Favori
151.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih.089

    quote:

    Orijinalden alıntı: madcapfrog


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatih.089

    Garanti bankasında hesabı olan herkesi senelik 35 TL sigortalı filan yapıyor. Sormadan etmeden!
    Türkiye'de bankacılık işi resmen rezalet!



    Bende buna takıldım şimdi nasıl anladınız ?
    Hangi tür hesap sahipleri için bu habersiz rezillik?


    Arkadaşım aynen şöyle oluyor.

    Örnek:
    Siteyi incelerseniz bunun gibi yüzlerce şikayet var Garanti bunun zorunlu sigortası Hakkında!

    quote:

    GARANTİ BANKASI Esgpol Ücretini İade Etmeli
    Garanti Bankası hesabımdan Esgpol açıklaması ile örneğini verdiğim gibi 25.11.2009 ESGPOL-TES9406186-0-200-FAT13.11.2009 bir şey ve ben sigorta yapmadığım halde hayat sigortası primi denen bir şey kesmiştir.

    Öğrenci olduğum ve öğrenci hesabımı yeni açtığım için bu tür kesimlerin geri ödenmesini rica ediyorum.



    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/516538/g/GARANTI+BANKASI+Esgpol+Ucretini+Iade+Etmeli

    Zaten son şikayetlere bir bakın herkese aynı numarayı yapıyorlar.
    Telefonda onay vermişsiniz diyorlar. Ayıp gerçektende.

    Cool , en iyisiz havaları ama vatandaşın izni olmadan, onay almadan sigorta yapılıyor. Birde siz fark etmeyin diye 35 TL'Yi direk kesmiyor taksitli alıyor ........ .



    Bugun telefonuma sigortanız 1 sene daha uzatılmıştır euroko sigorta diye bir sms geldi,

    hayırdır vs derken aradım nedir diye, yok efendim garantibankası bahçelievler'den sizi 2008 aralıkta sigortalı yapmış, vs dedi.

    5 tl çekmişler bugun, önceki sene için 35 tl yği iade istiyorum dedim, yok efendim eski polçe iade edilemezmiş, benim onayım olmadan yapmışsınız dedim, yok ben size telefon verim vs. onu arayın dedi.

    ne garanti ne de euroko size yardımcı olamayız dedi.

    şubeden yapman lazım dedi. telefondaki bayan da fırça attı resmen, yok şimdiye kadar niye farketmediniz diye, lan askerdim işim gücüm yok çarşı izninde esktre mi incelicem dedim. bişey diyemedi.

    istemnediğim halde kredi kartı gönderdiler, kartı 2 senedir zafından bile çıkarmadım. ve ücreti kredikartından değil, vadesiz hesabımdan 5.8 lik taksitlerle almışlar.

    ayar ettiler gece gece.




  • valla ben aradım, o kadar sağlam rest çekmeme rağmen, yıllardır ödemelerimin düzgünlüğünden dem vurmama rağmen, karşımdaki eleman ezberlemişçesine olmaz da olmaz, olmaz da olmaz çekti durdu, 3 aylık dönemde bin küsür tl'lık alışveriş yapmamı filan şart koşunca iyice çıldırdım, o zaman ben hakkımı yasal yollardan arayayım dedim, şimdi yapı krediye bu konuda bir ihtarname gibi bir mektubu iadeli taahhütlü yollayacağım, alındı bilgisini aldıktan sonra herhangi bir karşılık göremezsem de, örnek teşkil eden bütün davaların sonuçlarını dosyaya ekleyip bankaya davayı basacağım...ben müşteri temsilcisine de demiştim, sorun 40 veya 50 tl ücret almanız değil, bu ücreti almış olmanız, 10 kuruş da alsaydınız ben yine aynısını yapıyor olacaktım.

    bu arada burdaki arkadaşların "ben aradım iptal ettirdim" dediklerini duyunca endişe etmeye başladım, ya benim şansıma en dişli elemanları çıkıyor bu lanet bankanın, ya arkadaşlar acaip ballı uysal bir elemana denk geliyorlar, ya da arkadaşların harcamaları gayet sağlam ki banka telefonda iptal edebiliyor. Ben 40 dakikaya yakın adama dil döktüm, rest çektim bana mısın demiyordu...




  • Az önce ben de aradım 90 günde 750 TL harcama yaparsanız iptal ederiz dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAG

    Ben yapıkrediyi aradım, 40Tl kesmişler kart ücreti,
    İadesini istiyorum dedim, yapamayız dedi,
    O zaman kapatın dedim, bayan tamam kapatıyorum dedi sonra da kartınızı kırıp atabilirsiniz dedi...
    Yani her zaman işe yaramıyo blöfler.
    40 TL'yi de ödemek zorunda kaldım.


    Yanlız dostum bir yanlışlık var kartı iptal ettirdiysen zaten o parayı ödememen gerekiyor o ücret kartı kullanacağın devam eden yıl için alınıyor yani senin iptal edilen kartına bir sonraki yıl için 40 tl almış oldular?
  • dün bende burayı okuduktan sonra yapıkredi bankasını aradım, üyelik ücreti alınmış falan dedim,f azla uğraştırmadan 2010 da kart ücreti alınmayacak dedi, eskiler nolacak dedim, ben onlar için işlem yapamıyorum dedi,fax numarası verdi oraya dilkeçe yazın dedi, olur dedim bugun üstünkörü bişiler yazdım yolladım,eğer olumlu gelişme olursa burdan haberdar ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ockforever

    quote:

    Orijinalden alıntı: bizimdenizci

    Eve GEçince HSBC yi bi arim..
    HSBC arayan oldumu..


    ben de merak ediyorum...
    acaba hsbc de telefon bankacılığından iptal edebiliyor mu yıllık ücreti?



    Benim aidatı iptal ettiler sende dene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albati

    Az önce ben de aradım 90 günde 750 TL harcama yaparsanız iptal ederiz dediler.

    Aynısını bana da demişlerdi 20 günde 1150 TL harcama yaptım birdaha sesleri çıkmadı bu arada arkadaşlar bende bonuscard da var sizin söylediklerinize göre iptal etmiyorlarmış üyelik ücretini 4-5 ay sonra kartın senesi dolacak umarım sorun yaşamam...
  • Bonusta her ay 1300-1500 harcamam var, 5 yıldır da ödemeleri hiç aksatmadım, bakalım bi rest çekicem ne diycekler.
  • arkadaşlar ben dende mayıs ta aldılar bu ücreti geri dönük olarak iptal ettirebilirmiyim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metehan_bera

    Üç senedir her yıl başında kartımdan kart ücreti adı altında ücret tahsil ediyorlar. Her seferinde de müşteri hizmetlerini arayıp , işlemin sorduğumda dilekçe ile iptal edilmesini istiyorlar. Dilekçeyi gönderdikten bir süre sonra ; iade işlemi oluypr ve her seferinde adresime iade işleminin yapıldığını ancak üç ay içinde şu tutarda harcama yapmazsam ücretin tekrar tahsil edileceğini belirtiyorlar. Bu sene başında belirttikleri tutar 3 ay için 3.000 Tl idi. (Hatta tamamlamak ve 50 TL kart ücreti vermemek için 1.200 Tl taksitle borçlanmıştım javascript:void(AddText('')) Yalnız yukarıdaki arkadaşların ifadelerinden bu 3 aylık tutarların hepsinde farklı olduğunu farkettim. Bunu özellikle M.H. ne soracağım.
    Eğer telefonda şifre girmek ile bu işlem iptal oluyorsa ; bence bu sıcak fırsat...javascript:void(AddText(''))

    İkincisi; Yapı kredi bankası vadesiz hesabımdan her sene hesap işletim ücreti keser ve ben de itiraz ederek iptal ettirirdim. Ama bu sene iki defa 35 TL kesmelerine ve itiraz etmelerine rağmen ; kabul etmediler. 70 TL fatura ödemesi için kullandığım bir hesap için bence çok... İptal ettiren ya da başka bir yol öneen arkadaşlar varsa önerinizi beklerim.
    Saygılar...


    Evet arkadaşlar vadesiz hesap için kesilen 35+35 i iptal ettiren var mı




  • İlk defa bir banka, kartımı kendi iptal edecek.

    ING Bank'a buradan teşekkür ediyorum, kredi kartımı ben istemeden iptal ettikleri için.

    Decektim tam, Bonus Visa yollamışlar yerine.

    Bankalardan kurtulmak imkansız, rant korkunç. Ben, işin içinden çıkamıyorum, kartlarını kullanmıyorum, onlar bıkmadan usanmadan, yenisini yolluyorlar.
  • Ben de bir kaç yıl öncesine kadar world card kullanıyordum. 2 yıl kadar önce ekstremde 30 tl kart ücretini görünce açtım telefonu ağzıma geleni söyledim. Ücreti iade etmediler ben de kartı iptal ettirdim. 1 ay sonra kredi kartları merkezinden aradılar, neden kartı iptal ettirdiğimi sordular. Ben de açıkça sizin yaptığınız şerefsizlik üzerine iptal ettirdim dedim. Telefondaki bayan kızardı, bozardı, tekrar tekrar özür diledi. Kestikleri ücreti iade edeceklerini, 3 yıl boyunca ücretsiz kullanabileceğim yeni bir kart göndereceklerini söyledi. Ben de kabul ettim. En azında kesilen ücreti geri almış oldum. 3 yılın dolmasına doğru alışverişi kestim, biriken puanlarımı harcadım ve kartı iptal ettirdim. Artık bir daha ykb ile işim olmaz.
    Şimdi İş bankası ile işlerimi hallediyorum. Her yıl sonunda aidat ücreti kesiyorlar, e maille şubedeki müşteri temsicisine talimat gönderiyorum kesilen ücreti geri iade ediyorlar. Şimdilik böyle idare ediyoruz.




  • Arkadaşlar merhaba,

    Az önce kredi kartıma yansıtılmış olan 35 TL lik üyelik ücretinin iadesini talep ettim ilk sayfada tarif edilen yöntemle. Her ne kadar önce bunun yasal olduğunu belirtmiş olsalar da benim "olmazsa kartımı iptal edin" ifadem üzerine ve de eski ve aktif bir worldcard kullanıcısı olduğum için (ki bu doğru) iptal ettiler. Konuyu açan OSEDAN arkadaşıma çok teşekkürler.

    Saygılar

    Haluk
  • ben den henüz kesilmedi bizde yapsakmı arkadaşlar faydası olurmu

    hani geçmişe dönükleride alabilirmıyız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkanerce

    arkadaşlar ben dende mayıs ta aldılar bu ücreti geri dönük olarak iptal ettirebilirmiyim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

    Eğer kredi kartı yıllık ücretinin hesabınıza yansıdığı ayı takip eden 3 ay içerisinde bankaya iptali için başvurmadıysanız, geriye dönük iptali için herhangi bir şey yapamıyorlarmış ykb de. Üç defa aradım bankayı bu yüzden, üçünde de aynı cevapBenimde ağustos da yansımış hesaba ücret, kasım 23 de itiraz etmiştim, geçti dediler, muhtemelen pis bir şekilde sırıtarak. Sonraki yılı iptal ederiz ama geçmiş olmaz dediler. Benimde mahkemeyle falan uğraşacak vaktim yok,beddua ile geçiştireceğiz artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasi522 -- 25 Aralık 2009; 1:59:31 >




  • bu ayki ekstrede 40 tl üyelik ücreti kesilmiş, bakalım iade alabilecek miyiz :)
  • Benim YKB'deki vadesiz hesabımdan 33 tl. hesap işletim ücreti kesmişler. Bunu geri almamın bir yolu var mı ? Ayrıca World Kartımda 4 adet otomatik ödeme talimatım var. Bunları kredi kartımdan iptal edip, vadesiz hesbaımdan otomatik ödeme talimatı versem, bundan sonra ücret kesilir mi? Kesilen 33 tl.'mi nasıl geri alabilirim?
  • Teşekkür ederim bu bilgi için.
    az önce ykb yi aradım ve üyelik ücretinn iadesini istedim. ekim ayında kesilen ücreti normalde bilmem ne kanununa göre aldıklarını ancak özel müşteri olduğum için gelecek ay iade edeceklerini söylediler.
    ama şunu da söylediler "ücret 3 ay önce (eylül yani) kesilseymiş iade edemezlermiş". gelecek yıl için de tekrar aramam gerekiyormuş.
    tekrar teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ockforever

    quote:

    Orijinalden alıntı: bizimdenizci

    Eve GEçince HSBC yi bi arim..
    HSBC arayan oldumu..


    ben de merak ediyorum...
    acaba hsbc de telefon bankacılığından iptal edebiliyor mu yıllık ücreti?


    biraz sıkınıtılı ama tecrübelirimi paylaşayım
    iptal edebildiklerim ve edemediklerimi yazacam
    Yapik kredi kadar müşteri yanlısı bir banka tanımıyorum gerek yaptığı kampanyalar gerekse yıllık aidat konusunda beni hiç mahcup etmediler kart aidati iptali yapılabiliyor
    Akbank axess evet puan sisteminde cimri olsa dahi ama kart aidatinin iptalini yapmakta
    Card finans iptal ediyor ama şart koşuyor 2009 yılı itibari 6ay kartı kapayamıyorsun
    iş bankası bağlı olduğunuz şubeye dilekçe veriyorsunuz daha arkanızı dönmeden iptal ediliyor onunda bir şartı var eğer otomatik talimat verirsem artık hiç yansımıyor bende öyle yaptım
    Garanti bonus işte en sorunlusu bu olsa gerek iptal bu sene edebildim ama ödediklerim oldu
    fortis en yalancı en dalavereci banka iptal edene kadar burnumdan getirdi
    şeker bonus ilk yılı iptal ettiler
    Türkiye finans iptal ediyorlar cok nazikler
    Bank asya seviyorum bu bankayı bir günde gecikirse vade farkı uygulamıyor kart ücreti hiç yok
    Hsbc 2009 da iptal edebildim ama cok uğraştım

    ve bankalar hakkında yapmak isteyipte olmadı dediğiniz herşey için benden bilgi talep edebilirsiniz gücüm nisbetinde yardımcı olurum Tabi bilgim dahilindeyse Saygılar.




  • İlk mesajda söylenenleri yapıp müşteri temsilcisinden üyelik ücretinin iadesini istedim. Bilgilerime bakınca iade edebiliriz deedi ve iade edilmesini onayladım anladığım kadarıyla eğer kartınızla çok harcama yapıyorsanız istediğiniz takdirde iade yapıyorlar. Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.