Şimdi Ara

Yapı marketlerdeki klimalarla bayilerdekiler farklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tekzende ve mediamarkta daylux 12000 btu klima 850 tl.Bayilerde airfel green klima 1150 tl.Bu dayluxlerin airfel green serisiyle herşeyi aynı olduğu sadece kasalarının farklı olduğunu okumuştum forumda.Satıcısı ve servisi olan bir bayiyle görüştük.Onayladı öyle olduğunu ancak kendilerindeki daylux ün aynı olduğunu söyledi.Marketlere verilen daylux lerin de iç ünitelerinin aynı olduğunu dış motorlarının farklı olduğunu çok sesli çalıştığını söyledi.Kendi elindeki daylux ü 1000 tl ye verebileceğini söyledi.Böyle birşey olabilir mi acaba?Forumda airfel servisliği yapan bir arkadaş falan var mıdır?Bu konuda bilgi verebilecek?



  • Bence yoktur sstmak icin atiyor buyuk market aliyor 1000 adet bayi aliyor 10 adet. Boyle olunca iskonta cok oluyor buyuk balik kucuk baligi yutar herzaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 181501

    Bence yoktur sstmak icin atiyor buyuk market aliyor 1000 adet bayi aliyor 10 adet. Boyle olunca iskonta cok oluyor buyuk balik kucuk baligi yutar herzaman.

    Doğrudur.Dün airfel çağrı merkezini aradım,anlattım konuyu.Kesinlikle öyle birşey yok dedi.Yurtdışından tek bir yerden geliyor,karışık bir şekilde bayilere marketlere gönderiliyor dedi.Bugün tekzenden aldık klimayı.Satan arkadaş çok ilgiliydi.O da bayilerin bile daha ucuz geldiği için çoğu zaman kendilerinden klima isteyebildiğini söyledi.
  • yapı marketleri, bazı ürün gruplarını kendi adından farklı veya ufak farklarla satış yapabiliyor. mesala lg 42640s sadece teknosa ya yapılan model. Lg 42620 piyasada olan modeli, tek farkı çerçevesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.