Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.349
Cevap
160
Favori
166.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beko64 kullanıcısına yanıt
    Yapıkredi Worldcard Kampanyalar
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migros'ta Chippin ve Worldcard ortak kampanyası var. Ramazan market kampanyasına da sayıyor. Bugün ödeme yaptım. Merak eden arkadaşlar olursa aşağıdaki gibi süreç:


    Önce danışmaya sordum Migros'ta, hediyem karta Chippin'le yükleme yapılmıyormuş. Normal alışveriş yaptım kasada.


    Ürünleri geçmeden önce kasiyere söyledim Chippin'le ödeyeceğim diye. Tamam dedi ama sonra beceremedi ödeme aşamasında.


    Başka bir kasiyer geldi, "Sadece Jetkasada kullanılıyor Chippin" dedi. Jetkasaya götürdü, oradan ödedim.


    Bilmeyen arkadaşlar Chippin'i indirecekler, orada Chippin'in kartlarım bölümünden kredi kartlarını ekleyecekler. Jetkasada ödeme kısmına gelince Chippin logosuna tıklayacaklar Jetkasa ekranında. Sonra Chippin uygulamasını açıp ödeme yap menüsüne gelecekler telefonun ekranında. Oraya gelince çıkan şifreyi Jetkasa'ya girecekler. Sonra Chippin uygulamasında size hangi kartla ödeme yapmak istiyorsunuz diyecek. Worldkart'ınızı seçeceksiniz. Buraya dikkat, Worldkart'ı seçmezseniz başka kartla ödenirse Worldpuan alamazsınız arkadaşlar.


    [Bu aşamada Worldpay'le ödeme seçeneği de var Chippin içinde ama o zaman kampanyaya dahil olur mu bilemediğim için kullanmadım. Worldpay'le ödeyince +10 Worldpuan kazanma imkanı var. Worldpay'i seçip ilerleyen arkadaşlar yazarsa sevinirim bu mesajı alıntılayıp. Hepimiz öğrenmiş oluruz.]


    Sonra telefona şifre geldi 3D mesajı gibi, onu telefonda girdim bir 20-30 saniye kadar sonra Jetkasa işlemi onayladı.


    Bu arada Ramazan market kampanyasına da sayıyor YKB Chippin'le Migros alışverişini (ne yazık ki ilk alışverişi değil de ikinciden itibaren sayıyor daha önce World'le market alışverişi yapmadıysanız.) O da kombo olur.





  • maaş müşterisi olduğumuz için bankkartla birlikte verdikleri world platinum kredi kartı var, world mobilden kampanyalara girdiğimde 1000 TL kredi kartı harcaması veya nakit çekime 100 TL world puan tanımlanmış kişiye özel diye.

    30 Nisan son gün olarak görünüyor merak ettiğim nakit avans çeksem karttan 1000 TL için ne kasar komisyon alınıyor, yada çektiğim parayı geri hesaba yüklesem komisyon kesilir mi, daha önce bu platinum denen kredi kartını hiç kullanmamıştım şimdi havadan 100 TL puan gibi görünsede taklaya gelmeyelim pek anlamam bu nakit avans işlerinden.

    bilgisi olan var mı dostlar ?!?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soda aldım, sorun yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart ücreti iadesi için en etkili yol nedir? 6. Ayda 356 lira kesmişler, telefonla arayıp iadr istedim geri aradılar hepsini drğil 3te 2sini ya da 4te 3ünü iade edicez dediler kabul etmedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Bazı bankalarda nakit avans çekerken %1,36 dışında ilave ücret alınmıyor ama Yapıkredide normal faize ek tutarın %1'ini alıyor diye biliyorum. %1.36 faizi de hesaba katarsak bence pek verimli olmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    World kart için online görüşme yaptığımda 246 TL ücret dediler ...2 ay önce 406 TL kestiler .. henüz bir girişimde bulunmadım ...bu konuda yapılabilecek bir şey var mı yapı kredi sistemine pek hakim değilim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt

    1000 lira çok bı para değil artık, harcama yap, faiz alır her türlü, günahı cabası. 3 kg et alsan bitti bin liraYapıkredi Worldcard Kampanyalar Yapıkredi Worldcard Kampanyalar Yapıkredi Worldcard Kampanyalar 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meyerovitch kullanıcısına yanıt

    Online sikayet kaydi olusturdum, cevap olarak kisaca "kanuna gore bir sorun yok, bu ucret bu sekilde alinir. isterseniz mahkemeye gidin" tarzi bir cevap gelmis. Ben de su an ne yapsam bilemedim

  • Geçen sene benzer bir kampanya bana da gelmişti (500 harcama ya da nakit avansa 50 tl puan.) 330 tl'sini nakit avans çekerek tamamladım. 330 tl çekip aynı gün yatırdım, 3.63 gibi bir masrafı olmuştu diye hatırlıyorum. (%1 nakit avans çekim ücreti + 1 günlük faiz) Çektiğiniz parayı aynı gün karta yatırırsanız fazla bir masrafı olmuyor. 1000 tl için de 11,5 - 12 civarında bir şey çıkar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.chippin.com/kampanya/JDJ6M2QF

    81 ildeki tüm Migros mağazalarının kasa ve jet kasalarında mobil ödeme kolaylığını Chippin'le yaşayabilirsin. Üstelik biriken Chippinlerini tüm Migros noktalarında dilediğin gibi harcayabilirsin. Migros, MM, MMM, 5M Migros, Minigros, Migros Jet, Macrocenter ve MacroKiosk mağazalarının tüm kasalarında Chippin'le alışveriş yapabilirsin.

    MİGROS'TA CHIPPIN İLE KOLAYCA ÖDE!
    Yanında cüzdan, kart, nakit para olmasa da tüm Migros'larda sadece telefonunda Chippin olması yeterli :) Migros'ta mobil ödemek için yapman gereken tek şey kasa yetkilisine Chippin ile ödeyeceğini söylemek ya da jet kasa üzerinden ödeme yöntemi olarak Chippin'i seçmek! Ödemeye başlamadan önce kredi ya da banka kartını Chippin'e eklediğinden emin ol.

    NASIL ÖDEME YAPILIR?
    Kasa yetkilisi kasada E-Cüzdan altından Chippin ile ödemeyi seçecek. Bu sırada da uygulamayı aç, ödeme yap butonuna bas. Kasa yetkilisi "Provizyon" ya da "Onay" kodu sorduğunda Chippin ID'ni kasiyere söyle ya da jet kasaya gir. Ödeme onay sayfası geldiğinde kartını seçerek ödemeni onayla. Ekstra bir yöntem olarak ödeme sayfasında WorldPay ile öde seçeneğini de göreceksin. Eğer WorldPay hesabın varsa ödemeyi WorldPay ile de tamamlayabilirsin.

    BİRİKEN CHIPPINLERİ KOLAYCA HARCA!
    Ödeme esnasında ekranda birikmiş Chippin tutarını da göreceksin. "Chippinlerimi harca" seçeneği ile varsa daha önce kazandığın Chippinlerini kolayca kullanabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • gesture G kullanıcısına yanıt
    World pay seçincede oluyor hocam. 400 ₺ ve üzeri alışverişe 40+10+40 world puan + 40 Chippin kazanımı oldu. Ayrıca normal kasalarda da Chippin ile ödeme mevcut.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aleksioss A kullanıcısına yanıt

    Evet hocam kasiyerlerin bilgisizliğinden olmamış. Worldpay'le ödeme kısmını dün akşam ben de deneyimledim Jetkasada oldu.


    Acaba kasada Hediyemkart yüklemesi de yaptırabilir miyiz Chippin'le? Öyle olursa süper olur.

  • Bu arada arkadaşlar GetirBüyük'ten 400 TL ve üzeri alışverişi YapıKredi'yle yapınca Ramazan market kampanyasına sayıyor, 40 TL (ilk işleminiz değilse tabii) Worldpuan geliyor.

  • cevaplarınız için teşekkürler dostlar, 5-6 sene önce tüm kredi kartlarını sıfırladıktan sonra çok nadir kullanıyorum kredi kartlarını haliyle detaylarına pek hakim değilim 100 lira fayda sağlayacağız diye yanlış bir şey yapmak istemedim, bugün elektrik faturası gelmiş onu ve mtv 2. taksidini ödedim hedef tamamlandı zaten 2 ay sonra ödeyecektik mtvyi en azından 100 TL faydası oldu 10 mayısta yüklenecek diyor puan son kullanma tarihide belirtmemişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar chippin uygulamasinda 40 tl migrs ve carrefrsa dan chippin haricinde yapikrdi sadece kredi kartlrda geçerli 40 worlduan diyor(banka kartı ile 40 worlpuan gelmez mi chippin içinden market olarak geçmiyor mu)bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengbil_68183 C kullanıcısına yanıt

    Kullanmadığım için kesin konuşmuyorum ama kredi kartı çıkartmadan önce world mobil uygulamasında chippin kampanyaları gözükmüyordu, şartlarda da kredi kartı diyor zaten. 40 tl chippin için kredi kartı şartı var mı bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neticede Market geçmiyor mu(carrefoursa,migrs)çok saçma değil mi(normalde banka kartı ile de market 40 worlpuan geçerli)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediyem kart ödemesini chippine kayıtlı kredi kartıyla yapsak chippin kampanyasına dahil edermi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.