Şimdi Ara

YARDIM LAN da dosya degistiren kişiyi bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Arkadasımın işyerinde LAN agı ile dosya paylasımı yapılıyor. Calısanlar dosyalara burdan erisip degisiklik yapıp kaydedebiliyor.

    Arkadasım bir hastanede calısmakta ve hasta sonucları yazıyor. Yazdıgı raporları biri değiştirmiş. Bunu hem dosyanın degistirilme tarihinden gorebiliyoruz hemde elimizdeki daha once aldıgımız rapor cıktısından. Arkadasımı işten attırmaya calısan bir kızdan supheleniyoruz.

    Sorum şu ki, bu rapor dosyasını lan agından alıp degistirip geri aga kaydeden bilgisayarı bulmam mumkun mu? Ornegin biri bir bilgisayarda word dosyası olusturup bana atsa kaynak kısmında hangi pc de olusturuldugu cıkıyor ya onun gibi dosyayı da degistiren kişinin pc sinin ismini gormem mumkun mu?

    Onerileri bekliyorum

    Tesekkurler



  • Önceden aşağıdaki linkteki gibi log tutma olayını açmak lazım, default olarak kapalı bu özellik. Açarsanız bundan sonraki loglara bakılabilir.

    http://www.sevenforums.com/tutorials/123362-audit-log-access-shared-folders.html
  • Tesekkurler ancak bunu her pc de tek tek acmak mı gerekiyor? Bir de sanırım bunun icin admin ozellikleri gerekiyor? Arkadasımın kendi pc si icin admin izni olsa bile şirketteki diger butun bilgisayarlara oturup bu ozelligi acması imkansız :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.