Şimdi Ara

Yardım Lütfen (banlı char açtırma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yaklaşık 3 ay önce 75 lvl warriorum pazardayken banlandı.120-130 gb zararım var.İllegal bi durum kesinlikle yoktu.Char serverin ilk charlarından(akara)Oyuna girişte account blocked yazıyor.Ancak siteye login olamıyorum.Sanki tamamen silinmiş gibi.Bu charın açılması mümkünmü?



  • Gamersfirst.com a girip durumu ticket ile bildir. En azindan neden banlandigini ogrenmis olursun. Acacaklarini sanmiyorum ama onceleri banlanan kisilerde Knight Cash - olarak gorunurdu ve adamlar Cash alip - den kurtardiklarinda Banlari acilirdi :D Simdi nasil yaparlar bilemiyorum.
  • Gamersfirst' e giremiyorum.Böyle bir hesap bulunamadı diyor.Ama oyuna girmeye çalıştığımda blocked yazıyor.ilk banlandığı günlerde siteye girebiliyordum.İllegal aktiviteden dolayı banlandı gibi bir ibare vardı orda.Ticket atmıştım.Ama cevap geldimi gelmedimi bilmiyorum.Zaten pre de yoktu bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haycey

    Gamersfirst' e giremiyorum.Böyle bir hesap bulunamadı diyor.Ama oyuna girmeye çalıştığımda blocked yazıyor.ilk banlandığı günlerde siteye girebiliyordum.İllegal aktiviteden dolayı banlandı gibi bir ibare vardı orda.Ticket atmıştım.Ama cevap geldimi gelmedimi bilmiyorum.Zaten pre de yoktu bende.

    Eğer acc eskiyse ondan yapıyor benimde 30gblik banlı bi charım aynı şekilde sanırım pw uzun oldugundan kabul etmior
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.