Şimdi Ara

Yardım Tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok uzun olacak ama,


    Evde pratikliğinden ötürü dikey süpürge ihtiyacımız oluştu ve 1 tane cihaz almak istiyoruz. Araştırdıkça kafamız karıştı. İlk olarak dyson v12 kafamıza yattı. Sonra philips aquatrio gördük ulan bu baya vileda ihtiyacını da karşılıyor olduk. Sonra bunlar boş neden bu kadar para veriyorsunuz yorumları çokça var. İyice gitti kafa. Evimiz 100m2 civarı. Ana süpürge bozulmuş kabul edersek alacağımız süpürge tek süpürge olacak ve roborock s5 Max da yardımcısı olacak. Cihazı 2 sene sonra bataryası bitti diye çöpe atmayalım diye düşünüyoruz. Şimdi gelelim sorulara. 25k para verebiliriz ama vermeli miyiz? Mop işi tercih sebebi olabilir mi? Yedek parça herşeyden önemli mi? Popüler kültürün esiri olmayıp başka marka bir makine mi bakalım? Sizce biz ne alalım ve neden? Birileri bizi aydınlatsın kapitalist sistem beynimizi yaktı.


    Edit: Seçenekleri 4'e indirdik. Haklı olarak, bunlar birbiri ile alakasız diyeceksiniz. Bu sebeple nedenleri yanında olacak şekilde yazıyorum.


    1- Dyson V12 dyson içerisinde tetik ve boyut avantajları nedeniyle bu. Pahalı olması haricinde -si yok. (Mop için başlık alınabiliyormuş).

    2- Philips AquaTrio 9000. +SI mop olayını kolaylaştırıyor. -LERİ ürünün reklamlarından biraz dandik olduğu söyleniyor. (Misal yatay mopta su dökülmesi, borunun kırılması) ve mop olayını kullanmazsak boşa para ve geniş bir ürün olması sebebiyle yer kaybedeceğiz.

    3- Philips 8000 serisi +LARI şarj süresi çok iyi, dyson aratmıyormuş -Sİ Batarya değişmiyor( O kadar para verip 1 sene sonrasında bir sıkıntı olursa ürünü çöpe atmak istemem)

    4- Samsung Jet 85 +LARI ve -LERİ aynı şey aslında klasik Samsung. Her özellik var. Hiçbir konuda sonuncu değil ama en iyi olduğu da söylenemez.


    Bu 4lüden kişisel tercihim Samsung fakat seçenek ve neden belirtirseniz artık tamam diyip alabilirim. Eğer net başka bir ürün varsa kafanızda onu da belirtin lütfen.


    Şimdiden cevaplar için teşekkürler.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.