Şimdi Ara

Yardıma İhtiyacım Var.Yedek anahtar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba sizlere bir sorum olucaktı,1 ay önce renault clio 1.5 dci 2006 dizel daha 104 binde araç aldık.aracımda orjinal kumandalı bir anahtar var onda hiç bir sıkıntı yok kapıları açıyor arabayı çalıştırıyor,ama yedek anahtarı kumandalı değil(yedek anahtar orjinal), kapıyı açıyor ama motoru çalıştırmıyor,göstergede kırmızı ışık devamlı yanıp sönüyor,anahtarı zımparaladım,tinelle fırçaladım hatta wd 40la yağı kirini aldım,ama yinede çalıştırmıyor..neden kaynaklı olabilir.yardımlarınızı bekliyorum.



  • Benzer sorunları ben de Scenic'de yaşıyordum. Kartlar zaman içerisinde düşmeye bağlı bozulabiliyor. Eğer aracınızın özel sigortası var ve anahtar kaybetme klozu bulunuyor ise hiç uğraşmayın. Karakoldan kayıp çalıntı tutanağı tutturun ve MAIS'e sigorta poliçeniz, ruhsat, ehliyet ve nüfus cüzdan kopyanızla gidip yeni anahtar talebinde bulunun. Poliçeniz zarar görmeden bu işlemi yapabilirsiniz. Ben 4 yılda 2 kere sorunsuz değiştirdim.
  • xcinox96 X kullanıcısına yanıt
    Yedek anahtarın orjinal olduğuna emin misin ? Bazı arabaların anahtarında araca tanımlı şifreleme var,Yetkili servise danışmak daha mantıklı bence
  • xcinox96 X kullanıcısına yanıt
    kumandasız anahtarınızın içinde çip (immobilizer) olmadığı için araç çalışmıyor kumandalı anahtarda çip olduğu için çalıştırır sabaha kadar da uğraşsanız çipsiz anahtar ile araç çalışmaz çalışsada hemen stop eder türkiyenin her ilinde bu işi yapan arkadaşlarımız var istersenizwww.manisaotoanahtar.com sitemizin iletişim bölümünden bize ulaşın sizi bu işi yapan ustalara yönlendirelim =)
  • researcher3249 R kullanıcısına yanıt
    servisler her zaman 2 yada 3 katı para alıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.