Şimdi Ara

Yardımcı olabilirmisiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 klima arasında kaldım izmirden alıcam hangisini tavsiye edersiniz klima daha önce kullanmadığım için fazla bilgim yok şimdiden çok teşekkür ederim. 1i bu:: https://www.arcelik.com.tr/split-klima/18510-aa-klima.html Diğeri bu ::: https://www.vestel.com.tr/vestel-nature-plus-buzz-inverter-24-a++-klima

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arçelik olanı 2016 ise
    Vestel olanı 2017 ise alabilirsiniz.

    Vestel 2017 üretimlerde kas ayapısı ve kompresör tedarikçisi ile kodlama tekniği değiştirildi bu nedenle eğer ellerinde kalan 2016 üretimleri veriyorlarsa almamanızı tavsiye ederim zira dış üniteleri çok sesli çalışır.

    Arçelikte ise eski üretimlerde bakır kondanser olanları var en azından ona denk gelebilirsiniz.
    benim açımdan sakınca olmamakla birlikte aluminyum kondanser kullanılan ürünlere bir antipati var o nedenle belirtmek istedim.

    Vestel de kondanser bakırdır (Tüm yılların üretimlerinde) ancak ara bağlantı kiti 4M alüminyum çıkar içerisinden. Ankastre tesisat yaptıracaksanız 5M bakır boru ücretsiz hakkınız mevcuttur. Satın almadan evvel bakır boru şartınız olduğunu dile getirip baskı yapabilirsiniz.

    Arçelik için de bildiğim kadarıyla bakır boru isterseniz servisine veya gelen ekibin inisiyatifine göre bunu sağlayabiliyorsunuz.




  • Çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.