Şimdi Ara

Yatirim fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elimde ozel sigortadan 220 bin tl civari para var bu bana 3 ayda 3 bin tl gelir sagliyo ve yilda yanlis hatirlamiyosam %3 gibi para koyuyor ustune benim dusuncemde su bu parayi cekip bir kesinti oluyo galiba oyle olunca 210 bin lira para geciyor elime ve ben bu paranin 170 bin lirasiyla 1+1 ev aldigimda bana aylik getirisi 750-800 lira civari olucak 3 ayda 2400 tl gibi getirisi olucak ustune degerlenicek birsey gayrimenkul 40 bin lira nakitimde ayriyetten duracak ama emlak isiyle ugrasiyorum suan piyasa hic iyi degil bu evi aldigimda sonradan nakite cevirmem 1-2 sene icinde cok zor hatta emlak fiyatlarinin cok dusmesini bekliyorum amerikadaki gibi kriz yasanmasini bekliyorum acikcasi benim size sorum su sizce en iyi nasil degerlendirebilirim (lutfen idda oyna ve dovize yatir tarzi yorumlarda bulunmayiniz ilgimi cekmiyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • TanıdıkBiri T kullanıcısına yanıt
    Getmyads i düşünebilirsiniz hocam yatırım için. Detaylı bilgi için mesaj atabilirisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana o tarz yatirimlar buyuk meblaglarda cok ters geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadaşın dediği gibi getmyads da olabilir ama bak ben 5 ay sonra telekomda kadroya geçiyorum ve kadroya geçtiğim an 30bin civarı kredi çekicem ileriye dönük çok güzel sağlam adımlarla planlarım va. Korkmanı yada çekinmeni anlayabiliyorum ama Getmyads da yatırdığın ana paran 20 ay sonra ölüyor ama recyclixde ana paran ölmez euro bazında olduğu için uzun vade de getirisinin yanında euro artacaktır. ordan da bi +sı olur.
    İnsanlar konuşuyor saçma dolandırıcı ponzi vs ama ben1 aydır gerel Türkçe gerek İngilizce çok kapsamlı saatlerce gece 2-3 lere kadar net başında araştırma yaptım. Bunlara ek olarak Polonyada bulunan bi tanıdık(arkadaşın arkadaşı) ile iletişime geçip aklıma takılan tüm soruları sordum. Sonuç mu ? şu an içeride 704 eurom var ve 5 ay sonra da 30bin yani ortalama 9,500 euro daha yatırım yapacağım. Bu sistemde networking mevzusu yk yanı 1. derinlikten %10 vs vs yok. Şahsi düşüncem insanlar sistemi saadet zinciri yada titan sanmasınlar diye kaldırıldı ki çok da iyi oldu (Önceden vardı bu hafta başında kaldırıldı.). Kısaca olay şu yatırımını yapıyorsun sana her 35 günde bir ödeme yapıyor.
    Biraz detaya gireceğim: Şimdi araştırmalarım neticesinde öğrendiğim kadarıyla avrupadaki atıkların plastik poşet naylon vs. %80 i çin e geri dönüşüm için ihraç ediliyor. %10 u da enerji üretimi için avrupada yakılıyor kalan %10 nunuda geri dönüştürüyorlar. Bu şirket son 50 yılda x20 kat büyüme ile 5. fabrikasını açıyor (sanırsam almanyaya). Velasıl bu şirket diyor ki buradan %80lik kısmı çine gtmesin ben geri dönüştüreyim diyor fakat bu ürünleri alabilmek için Polonya devletinin yasalar ile verdiği kredi limiti dolduğu için şirket %80 lik kısımdan alamıyor, akıllarına yatırımcı bulmak geliyor ve böyle bir sistem kuruyorlar. Geridönüşüm işi çok karlı bir iş adam 100 kilo atığı atıyorum 20 euro ya alıyor işliyor temizliyor. Hammadeye getirince kilosunu 60 euroya satıyor. Çok karlı bir iş duymuşsunuzdur Tr de de hurda ve plastik işinde güzel para var derler. Neyse işlem sonucu elde edilen plastik ürün üretiminde hammade olduğu için çok değerli. Ayrıca Geridönüşüm işi doğayı koruduğu için devletler muazzem şekilde destekliyor mesala youtubede mevcut son toplantılarında tam hatırlamıyorum ama ya ALmanya Yada fransa dış işleri bakanı katılıyor. Şu an 5. fabrikalarını kuruyorlar youtube de fabrikaları gezen insanların yatırımcıların videoları mevcut. Max: 2000 euroya kadar yatırımlarda %14 kar payı veriyor. buda 280 euro eder günü kur u ile Tl ye vurduğumuzda 952 lira eder. Her 35 günde bir bu para hesabına tanımlanıyor.2000 euro üzerinde bu %14lük miktar artıyor ve %50 ye kadar çıkıyor. Daha detaylı bilgi almak istersen saati önemli değil istediğin zaman arayabilirsin: 0553 688 50 33 ... Korkunu yada şüpeni çekinmeni anlıyorum ama bunu aşmak yada en azından acaba çalışıyormu gerçekten de ? Gerçekten olurmu ki gibi soruların cevabı için başta en azından bi 500-1000 euro arası girebilirsin. yada daha düşük sen bilirsin. Ama eminim pişman olmazsın. Çok fazla detay var buraaya yazsam çok uzun olur. Bilgi almak istersen arayabilirsin. Yönetici kodumu kullan yada kullanma sorun değil her türlü detek olurum. Düşünürsen eğer.....


    Son olarak artık biliyorsunuz devir değişiyor ve gerek şirketler gerek Global yapılar bi diijitalleşme yarışında gelecek budur. Bu dediğimi unutmayın bundan bi 10 20 sene sonra GetMyAds Recyclix gibi şeyler çok normalleşecek ha tabikide aralarında dolandırıcı yada ponzilerde çıkacaktır şu an da da yok değil var dikkat etmek temkinli olmak gerekir diye düşünyorum. Saygılar....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB38AB417 -- 14 Ekim 2016; 22:20:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TanıdıkBiri

    Bana o tarz yatirimlar buyuk meblaglarda cok ters geliyor.

    Çok büyük bi rakamla başlamazsınız hocam 3-5 bin gibi bi rakam gayet normal başlangıç için. Ayrıca ekip kurarsanız kat ve kat daha fazlasını kazanabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat gec oldu sizin dediginiz sistemi yarin size ulasarak konusmak isterim tessekur ederim zahmet edip uzun uzun yazdiginiz icin @Mustafamy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan işler ,ondan sonra param yandı dolandirildim diye ağlıyorsunuz.
    İng bank yüzde 12 den hosgeldin faizi veriyor diğer bankalarda yüzde 10 yüzde 11 felan
    Koyun ayda yaklasik 2.300 lira temiz para
    Bu devirde ev almanizi önermem ,emlak işleri çok yukarıya çıktı biranda düşebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TanıdıkBiri

    Saat gec oldu sizin dediginiz sistemi yarin size ulasarak konusmak isterim tessekur ederim zahmet edip uzun uzun yazdiginiz icin @Mustafamy

    Dün sabahladığım için bugün geç kalktım gizli numaradan bi arama vardı sizmiydiniz. Şimdi arayabilirsiniz yada yarın kpss den sonra :)
  • 170bin lira 1+1 ev için fazla.

    Bulunduğum şehirde 100-120 arasında 1+1 alıp 500-800tl (mevkiye göre) arasında kiraya verebilirsiniz. Emlakçıyla anlaşırsınız o sizin yerinize kiracı bulur, işlemlerinizi yürütür.

    Yani elinizde ki paraya iki tane 1+1 alabilirsiniz.
  • balikcibili B kullanıcısına yanıt
    Nakitte kalanlar balon patlayınca en fazla kâr edecek kesim olacak.
  • Recyclix bu knuda cok iyi . Hazir euroda artioken . Bilmedginiz merak ettiginiz tum sorulari cvpliyabilirim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bakın derim.

    Yepyeni ve bol kazançlı sistemde sizde çok geçmeden yerinizi alın ve ekibimize katılın. Detaylı bilgi için mesaj atabilirisiniz
    https://getmyads.com/r/523461

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu devirde ne ev ne araba ne döviz nede altın alınır
    Bence en iyisi ve risksizi Türk lirasında vadelide kalmak
    İlerleyen zamanlarda duruma göre ev alınabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balikcibili B kullanıcısına yanıt
    Göreceli olasılıklar kârlı bir gayrimenkul alımı söz konusuysa gayrimenkul 1. seçenek olmalıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TanıdıkBiri

    Elimde ozel sigortadan 220 bin tl civari para var bu bana 3 ayda 3 bin tl gelir sagliyo ve yilda yanlis hatirlamiyosam %3 gibi para koyuyor ustune benim dusuncemde su bu parayi cekip bir kesinti oluyo galiba oyle olunca 210 bin lira para geciyor elime ve ben bu paranin 170 bin lirasiyla 1+1 ev aldigimda bana aylik getirisi 750-800 lira civari olucak 3 ayda 2400 tl gibi getirisi olucak ustune degerlenicek birsey gayrimenkul 40 bin lira nakitimde ayriyetten duracak ama emlak isiyle ugrasiyorum suan piyasa hic iyi degil bu evi aldigimda sonradan nakite cevirmem 1-2 sene icinde cok zor hatta emlak fiyatlarinin cok dusmesini bekliyorum amerikadaki gibi kriz yasanmasini bekliyorum acikcasi benim size sorum su sizce en iyi nasil degerlendirebilirim (lutfen idda oyna ve dovize yatir tarzi yorumlarda bulunmayiniz ilgimi cekmiyor)

    Gurcistandaki bankalar dolara % 3 ila %4 faiz veriyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ve 4 tane 1+1 daire alinabilir aylik 1200 lari gelir olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UYE YAPMA ZORUNLULUGU YOK
    HERHANGİ BİR ÜRÜN SATMAK YOK
    REKLAM İZLEMEK YOK
    YATIRIM YAPARAK HER HAFTA KAZANC SAGLAMAK
    KAR PAYINI ALMAK İSTEMEZMİSİNİZ?
    EVET YANLIŞ DUYMADINIZ.
    HER HAFTA SALI GUNLERİ BANKA HESABINIZA ODEMELER YATAR.
    PEKİ NİLFA A.Ş YATIRDIGIMIZ PARALARI NERELERDE DEGERLENDIRIR;
    * REKLAM TİCARETİ YAPARAK
    GOGLE ADSENSE ADWORSE
    YOUTUBEDE CIKAN REKLAMLARLA HİSSE SATIN ALIYOR VE BURALARDAN SAGLAMIŞ OLDUGU KARLA KULLANICILARINA KAZANÇ SAĞLIYOR.
    * ENERJİ DAĞITIM İŞİ YAPAR.
    * GERİ DÖNÜŞÜM İŞİ YAPAR.
    * KOBİ KART UYGULAMASI YAPAR.
    BU İŞ FIRSATINDAN YARARLANMAK İCİN ARAMIZA KATILIN HEMEN KAZANMAYA BASLAYIN NİLFA A.Ş
    http://www.nilfa.com.tc/1045
    HAFTALIK KAZANÇ DEKONTLARIM
    HİSSE TABLOSU AŞAĞIDADIR. Yatirim fikirleri Yatirim fikirleri Yatirim fikirleri




  • 218.250,00 tl yatırım yapıp haftalık 18.333,00 tl kazanmak istermisiniz 4 ay boyunca her hafta alacaksınız

    aylık 78.570,00 tl alacaksınız

    4 ay sonunda 314.280,00 tl alacaksınız

    4 ayda net kar payınız 96.030,00 tl olacaktır.
  • Elinizdeki miktarı para piyasalarında değerlendirmenizi öneririm. Şahsen benim fikrim, ne yapacağınıza karar vermeden önce paranızı dövize çevirmeniz yönündedir. Bu şekilde değer kaybının önüne geçersiniz. Hiç bir saadet zinciri tarzı uygulamalara bulaşmayınız.

    Kafanızdaki planları paylaşırsanız sizin için risk analizi yapıp, getirisine göre mantıklı olup olmadığını söyleyebilirim.

    Maalesef emlak sektörü konusunda ki fikirlerinize katılıyorum. İstanbul'da 2 evim var. 5 aydır satamıyorum. Zamanında şişen piyasa en sonunda balon gibi patladı.

    Paranızı beklentiniz doğrultusunda değerlendirmek en mantıklısıdır. Eğer borsa, forex gibi piyasalara girmeyi düşünürseniz, yardımcı olabilirim. Forex hakkında eğitici materyaller paylaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balrod -- 22 Aralık 2016; 12:8:52 >
  • !!! Aşağıdaki uzun yazıyı okumak istemeyenler kendi hazırladığım tanıtım videosunu izleyebilirler. !!!
    https://youtu.be/odn0CRIQNlI

    İnternetden para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Aylık 15$ da, aylık 15000$ da kazanabilirsiniz. Eğer çok sosyal biri iseniz çok daha fazlada kazanabilirsiniz.

    Öncelikle sistem nedir ve nasıl çalışır. Getmyads bir reklam şirketidir. yaptığı işi en basit dille anlatmak gerekirse Getmyads dünyadaki en çok tıklanan internet sitelerinin reklam alanlarını toptan ve uzun dönemli olarak kiralıyor ve bunu diğer kiralamak isteyen şirketlere üzerine kar oranını koyarak onlara kiralıyor. Getmyads de bizlerin yatırımı ile daha fazla reklam alanı satın alıyor ve bu yaptığı ticaretden bize elde ettiği karın % 1 ini veriyor. Şirketin çalışma şekli bu şekilde çok basit ve açıktır.

    Getmyads e jeton alarak dahil oluyoruz. 1 Jeton 50 dolar ve her jetonun 600 günlük çalışma ömrü var, yani 600 gün boyunca günlük % 1 kazanıyoruz. Getmyads e ücretsiz kayıt olduktan sonra min. 1 jeton=50$ max. 1000 jeton=50000$ ile yatırım yapabilirsiniz. Yatırımlarınızdan günlük kazandığınız % 1 in 0,5 ini istediğiniz zaman direk çekebilirsiniz yada daha fazla kazanmak için tekrar jeton alabilirsiniz. Geri kalan %0,5 ise sizin havuzunuzda birikir ve bu biriken kısımla yalnızca tekrardan jeton alıp kazancınızı daha da artırabilirsiniz.

    Referans sistemi. Direk sizin tarafınızdan gelenlerin yaptığı yatırımdan sistem size % 12 verir ve direk sizden gelen referansların bir sınırı yoktur sınırsızdır. Referans kazançları direk çekilebilirdir. Referans sisteminde 4 derinlik vardır. Yüzdelerde şu şekilde 1.%12. 2.%12. 3.%2. 4.%2. şeklindedir. Bu şu anlama geliyor ne kadar çok referansınız olursa o kadar çok kazanırsınız.

    Ücretsi kayıt olun ve hemen başlayın ve sitemin ne kadar kazançlı olduğunu görün.
    https://getmyads.com/r/604720

    Para çekme kanıtları, müşteri hesapları ve kazanç örneklerini inceleyin.
    https://drive.google.co...VSWhJajdrU2c?usp=sharing

    Offical video
    English:http://www.getmyads24.com/english/?r=604720
    Russian:http://www.getmyads24.com/russian/?r=604720
    German:http://www.getmyads24.com/?r=604720
    Spanish:http://www.getmyads24.com/spanish/?r=604720
    French:http://www.getmyads24.com/french/?r=604720
    Italian:http://www.getmyads24.com/italian/?r=604720

    Lütfen önce buradan ücretsiz kayıt olun.https://getmyads.com/r/604720

    Sınırsız destek !!! Aklınıza takılan her şey için arayın. Sizi detaylı bir şekilde bilgilendirip bütün püf noktalarını anlatayım. 0505 432 63 70




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.