Şimdi Ara

Yavaş Yavaş Gerçekleşmeye Başladı Korktuğum(Kolonkanseri) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz içimi dökmek için yazıyorum buraya, birazda tavsiye almak için. Hayatım çok güzel gidiyordu geçen yıl temmuz ayı vucudum bi anda ishal oldu. Çok şaşırmadım normal bişey dedim. Sonra bu ishal kendini gevşek dışkılamaya bıraktı ama işkillenmeye başladım çünkü 2 haftadır çamur gibi dışkılıyodum. Bekledim belki geçer diye ama geçmedi kafayı yavaştan taktım ben buna okul başlayacak dedim Bi doktora görüneyim. Doktor kan testi gaita felan derken birşeyin yok dedi elime ibs diye kağıt verdi gönderdi. Kafamdaki sorular cevap bulmuştu ibs dim ve belirtiler mükemmel uyuyor bu arada 21 yaşındayım istatistikler felan hepsi bana uyuyor. Sonra hiç geçmedi bu hastalık böyle devam etti Bi arada Bi kilo kaybı olunca tekrar yolunu tuttum doktorun Bi daha baktılar kanıma gaitaya gene tertemiz safradır dediler belki ilaç verdiler kreon diye oda olmadı bir halta fayda etmedi. Günlük hayattaki tek sorunum bu oldu neden böyle bağırsaklarımdan ses geliyor dokununca acıyor felan yoksa bu yaşta o küçük ihtimal tuttuda kolon kanseri mi oldum yok ya olmaz olmaz baksana herkes ibs bu yaşta dedim... Kendimi avuttum. Kolonoskopidende hep korktum zaten doktorlarda istemedi ve 7 ay geçti ben her geçen gün tuvaletimde kan arıyorum iyice bozuldu psikolojim. Tuvalette kan aramak nedir ben 7 ay boyunca her baktığımda kan arıyorum resmen. Ve arkadaşlar gene okuluma dönerken evden bi anda kasıklarımda bişey hissettim çok şaşırdım bune elimle oynuyorum 2 3 mm çapında Bi top noluyo ya bide kasıklarımda, karın bölgemde. durmadan zaten orada yaşıyo gibiydim hasta hissetmemi sağlayan bölge. iyice daraldım dedim sonra Bi baktım sağda 2 tane daha aklıma lenfler geldi yanılmamıştım Gerçekten de oralarda lenf bezleri vardı. Ve eğer ortada şişmiş bir lenf varsa ya enfeksiyonu yada kanser hücreleri vardır en yakın yerde bağırsaklarıma çok yakındı. Randevu aldım doktora gittim sadece Bi tanesine baktı bu ufak dedi enfeksiyonfur korkma dedi. Bende bağırsaklarımdada sorun olduğunu söyledim. Hemen gastroenteroloji ye randevu verdi antibiyotik verdi kullandım bitirdim hiç bişey değişmedi lenfler şiş şiş. Şimdi sabah hava aydınlık korkum az ama geceleri üstüme Bi basıyor nefesimi kesiyor bu korku tam kalbinizin ortasında aniden Bi soğukluk böyle tüm vucuda yayılıyor. Bugun randevum var ama bugun den sonra doktorlar teşhisi koyacaklar ve gerçek suratıma çarpıcak ölüm gerçeği. İnsanlar beni çocuk sanmasınlar diye korkumu açıklayamam hep güldüm geçtim içim korkup ağlarken. Kafanızı şişirdim eğer buraya kadar okuduysanız bana çok zaman ayırmışssınız demektir hakkınızı helal edin.







  • İçini karartma bu kadar. Randevudan sonra yaz tekrar merak ettim.
  • Tamamdır herşeyi yazmaya çalışıcam ilgin için teşekkür ederim
  • Geçmiş olsun. İnş düşündüğün gibi değildir.
    Bir de çok kafaya takmışsın. Daha rahat olmaya çalış.
  • Evet arkadaşlar doktora gittim. Lenflerin çok küçük olduğunu söyledi. 3 mm civarı ve Ultrason istedi her ihtimale karşı. Herşeyi sordular önceki testlerden genetik hastalığa kadar ilk defa böyle ilgilenildiğini gördüm iki doktor vardı bir poliklinikte. Ayrıca kan ve gaita istedi bir puan skalası doldurduk beraber. Ben söyledim, çok evham yaptığımı felan. Asla evham yapma ben hiç evham yapılacak bişey olarak düşünmüyorum. Kötü huylu felan hiç öyle bişey düşünmüyorum dedi. Derken de geçiştirmek veya beni sakinleştirmek için değil gerçekten öyle düşündüğünü anladım. Şimdilik bu kadar yarın kan ile gaitayı vericem ultrason baya sonra randevu verirler gibi. hayırlısıyla atlatcam bugunleri biraz daha rahatladım.
  • bende senin gibiydim kardeşim. bir gece tuvaletimde kan vardı ondan sonra tribe girdim yok ben kanserim falan kendi kendimi yedim resmen. sonra dayanamadım kolonoskopi yaptirdim hicbir sey cikmadi sadece ibs cıktı. tuvalette ki kan da hemeroid yüzünden oluyormuş. sonra rahatladım. kafana takma bu kadar takınca daha kötü oluyor insan. herşey en net kolonoskopide belli oluyor yaptır kurtul derim kafanda soru işareti kalmaz en azından. bir de ben ilk doktora gittigimde gaitada gizli kan testi pozitif çıkmıstı düşün nasıl tırsıyordum:D geceleri üstüme bi basıyor nefesimi kesiyor falan diyorsun o da tipik anksiyete bozuklugu semptomu. genelde akşamları sıkıntı basar. hiçbir şey olmayacak inan bana. sende biraz benim gibi takıntılı birine benziyorsun o yüzden hep böyle depresif ruh hallerindeyiz birşey çıkacağı yok. geçmiş olsun.
  • ALLAH şifa versin
  • Allah hepimize şifa versin. Gerçekten geçmişteki bana bakıyorum aradaki fark beni çok şaşırtıyor. Eskiden hastalıktan biterdim anca doktora giderdim ama bu son zamanlarda en ufak şeyden Bi korku panik hali resmen kafamdan aşağı kaynar su akıyor. Erkeğiz diyoz onu diyoz bunu diyoz herşey teoride kalıyor pratikte sıfır. test sonuçlarımı bekliyorum buradan açıklayacağım. Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
  • resul414141 R kullanıcısına yanıt

    Dostum durumun nedir inşallah birşeyin yoktur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.