Şimdi Ara

Yazılım mühendisliği öğrencisi için hafif laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba abilerim kardeşlerim bir yazılım mühendisliği öğrencisi olarak yazıyorum. Şu anda monster bir bilgisayar kullanıyorum fakat oyuncu bilgisayarları bildiğiniz gibi çok ağır ve taşınması zor. O yüzden daha hafif bir bilgisayar arayışına girdim. Macbook m1 almayı düşündüm ama orda sql server kurulumu zor olduğu için vazgeçtim. Birde mobil uygulama geliştirirken bilgisayardan fazla performans beklendiği için ekran kartsız bir bilgisayar işimi görmez diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi yada fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim.



  • Oyuncu laptoplarin cogu ekran karti odakli oluyor,buda sogutmaya yönelik fandan dolayi 2 fan vs bulunuyor ağirlik bu yüzden,ve ram artişi oluyor,sende yazilimci oldugun için ekran karti üst düzey laptop bakman gerekir,kart olarak piyasa da hangi kartlar mevcut bilmem ama min 3070,3080 veya 4060 4070 vs kartli min 16 veya 32 gb laptop arayişina girmen gerekli,kisacasi hafiflik zor gibi:))
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım pc zaten 4 gb ekran kartı 16 ram var . Benim istediğim hafif ve performanslı pc. kullanan varsa tecrübesini paylaşabilir
  • oyun yoksa macbook

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.