Şimdi Ara

yazın lys bitirmem mümkün mü ? Mümkün ise mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam daha yaz baslamadan bu netleri yapmak bence gayet iyi. Tavsiyelerim ise soyle (12.sinifim)
    Ygs mat deneme cozerek gelistirilebilir. (Sene basinda 20 net yaparken sinavda 38 yaptim en buyuk etken herkes kitap cozerken ben deneme cozuyodum)
    Hocam yazin lys calismaniz bence cok cok buyuk bir arti neden derseniz soyle aciklayayim ben ygs den once 2 ay lys calistim (konu bitirme amacli) su an cevremdeki çoğu kisi konu bitirmekle uğraşıyorken ben deneme+test gidiyorum ki bu ciddi bir avantaj.
    Evet calistiklarinizi unutabilirsiniz ama sunu unutmayın sene icinde herkes konu ogrenmekle mesgul iken siz hatirlamakla meşgul olucaksiniz
    Aklima gelmisken seneye müfredat degisecekmis heralde daha da hafifletilecek
    Sene boyunca lys agirlikli gitmeniz olasi sacma bir ygs (bkz:YGS 2016) ile karsi karsiya kalmaniz durumda sizi lys de mental olarak hazir tutacaktır
    Ben nasibiniz engel olmadığı takdirde seneye sonuc belgenizde tıpı goreceginizi umud ediyor ve basarilar diliyorum Allah yar ve yardımcıniz olsun ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim.Yorumların benim için değerli.Ben de kys konuları bittikten sonra ocak ayına kadar az sayıda ygs denemesi bol sayıda lys denemesi yapmayı düşünüyorum böylece hem konuları unutmayacak hem de kendimi daha fazla geliştirerek piyasadaki tüm denemeleri taramayı düşünüyorum.Sadece kaliteli sbleri çözersem yeterli bence.
    Sana da başarılar Allah yardımcın olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.