Şimdi Ara

Yazlık TürkNet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaz için 3 ay turknet almak istiyorum bildiğiniz gibi taahhütsüz 3. Ayın sonunda iptal ettireceğim. Fakat modem ücreti alınacak mı? Kurulum ücreti falan? Bu saatte müşteri temsilcisi kapalıydı ulaşamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalumEvinYeriniSoranAdam -- 11 Haziran 2018; 1:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1- İsteğe bağlı modem veriyorlar. İster alırsınız ister almazsınız size kalmış bir şey. Piyasada 300TL fiyatlardan başlayan modemi 200TL'ye veriyorlar. Bu sayfada detaylı bilgi var. Ama VDSL kullanacaklar için çok uygun ve güçlü bir modem bence. ADSL kullanacaksanız tavsiye etmem. Daha ucuza ADSL modemler bulunabilir çünkü.

    2- Abonelik alacağınız evde aktif bir ev telefonu hizmeti veya internet hizmeti yoksa zorunlu evde kurulum hizmeti alacaksınız. Bu hizmet 60 TL. Kredi kartına 30 TL. Ama evde aktif bir ev telefonu hizmeti veya internet hizmeti varsa bu kurulum hizmetine gerek kalmıyor.

    Ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak abone olmanızı önermem. Bilgisiz bir temsilciye denk gelirseniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Forumda çok örneğini gördüm. İnternet üzerinden başvuruyu yapmak en temiz ve sorunsuz yöntem olacaktır.

    Bunların haricinde sadece ilk aya mahsus 2 fatura gelir. Örnek olarak 15 Haziranda internetiniz açıldı diyelim. 30 Haziran'a kadar olan 15 günlük kısmın ücretini ve bir sonraki ayın yani Temmuz ayının ücretini ödersiniz. Mesela 15 günün ücreti 30 TL diyelim. Temmuz ayı da 65 TL. Toplam 95 TL. Bunun nedeni ise taahhüt olmadığı için Türknet'in ön ödemeli çalışması. Önce öde sonra kullan :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.