Şimdi Ara

YEDEK PARÇA BİLGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlar,

    Özellikle ilk defa araba almak üzere olanlar ile araba piyasasından bihaber olanlar(benim gibi) için önemli bir husus var. Ben Lancer almak üzereydim, çünkü ikinci el fiyatları oldukça uygun. Oysa uyarılar sonrası anladım ki benim gibi tek maaşla geçinen bir insan için hiç de mantıklı değil. Zira arıza veya Allah muhafaza kaza durumunda aldığım arabaya yedek parça alamayacaktır.

    Bu durumu aşmak için bilgili arkadaşlar bu başlık altında yedek parçaları çok pahalı araçlar ile çok uygun olan araçları, SOMUT ÖRNEKLER üzerinden yazarlarsa çok faydalı olur düşüncesindeyim.



  • hyundai accent 1,6 manuel admire kışı bekleyin fiyatları biraz uçuk şu anda. tüplü vaziyette gayet ekonomik oluyor manueli.


    arka stop far 50tl. ön tampon 80tl. ön sisler 20+20tl. düz boya beyaz bulursan arka tampon boyama pazarlıkla 50tl. metalik boyalı ise(bendeki gibi) 150tl.
    90tl motor yağı-filtresi-hava filtresi-montajı-klima filtresi. 80tl ön diskler. 20tl ön balatalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Ocak 2013; 18:44:49 >
  • Çok da ilgi gören bir konu değil anladığım kadarıyla. Oysa pek de zengin olmayan Türkiye halkı için önemli bir konu. Ucuza beş para etmeyen ve güvenlik başta olmak üzere birçok zaafı bulunan reno clio gibi araçlara mı binmeli, yoksa Nissan Mitsubishi gibi daha güvenli ve konforlu araçları pahalı yedek parçalarına göre tercih mi etmeli? Bütün bunlara karar verebilmek için bu parça fiyatlarının bilinmesi gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.