Şimdi Ara

YENI ARACA FOLYA KAPLATMAK IYI MI ZARARI OLURMU ILERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba 5 aylik sifir aracim var. ilk aracim malum.. en ufak bir cizik leke dahi kafa bozuyor. en hassas yer de kaput. bazi firmalarda araci folyo kaplatma diye biseyler gordum. gerekirse sokulur boyaya zarar vermez diyorlar acaba dogru mu yaptiran var mi yorumlarinizi bekliyorum.en azindan sadece kaputu kaplatsam mi acaba.tesekkurler



  • quote:

    Orijinalden alıntı: imsety

    merhaba 5 aylik sifir aracim var. ilk aracim malum.. en ufak bir cizik leke dahi kafa bozuyor. en hassas yer de kaput. bazi firmalarda araci folyo kaplatma diye biseyler gordum. gerekirse sokulur boyaya zarar vermez diyorlar acaba dogru mu yaptiran var mi yorumlarinizi bekliyorum.en azindan sadece kaputu kaplatsam mi acaba.tesekkurler

    Ben yaptırdım hiç belli olmuyor.uzun yol yapan için güzel birşey taş sıçrama çarpmaları için.yalnız ileride folyo kaplı alan güneşte durma sebebi ile daha az etkilenip renk farkı olurmu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kaputa yaptırırsanız aracınız tozlandığında folyolu kısımlar daha çok toz tutuyor onun harici belli olmuyor ancak folyoyu söktürürseniz folyolu kısmın rengi farklı oluyor güneşten etkilenmediği için.
  • Hocam sıkma kendini araç bu yollarda gezecek,taş değer,uyuzun biri çizer,kaza olur,yani bu tavırla araca faydanız olmaz,sadece sinirleriniz yıpranır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iniyesta

    Hocam sıkma kendini araç bu yollarda gezecek,taş değer,uyuzun biri çizer,kaza olur,yani bu tavırla araca faydanız olmaz,sadece sinirleriniz yıpranır.

    Aynen katılıyorum evde kullandığımız birşey değil ki pamuklulara sarıp sarmalasak sakınılan göze çöp batar boşverin hiç takılmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.