Şimdi Ara

YENİ C5 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
13
Favori
378.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zevkler gorecelidir herkez saygı sınırları içinde olmak kaydıyla eleştirisini yapar.Ama kaba tabirle cılkını çıkartmamak kaydıyla.Misal reno kangoo*c5karşılaştırması cılkı çıkartılmış eleştiriye örnek...saygılar
  • Bende renklerin ve zevklerin tartışmaya açık olmadığına inanıyorum. Benim çok çok hoşuma gitti. Bayılırım teknolojiye. İç mekan, düğme pozisyonları, direksiyon bence herşey kesinlikle süper olmuş. Citroen.i kesinlikle tebrik ederim. C5.imi yine bir C5.le değiştiririm ifadem askıda kalmadığı için ayrıca mutluyum ancak yeni C5 gelir gelmez böyle bir değişim düşünmüyorum. Üzerinden biraz geçsin bakalım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sakrileg

    işte yeni C5:

     YENİ C5


    daha fazla resim için:http://carfreaksblog.blogspot.com/2007/10/all-new-citroen-c5-unveiled.html

    Yeni c5 böyle cıkacaksa eğer harkulade bir araç olmuş.Mükemmel bir dizayna sahip.concept olmasın bu araç




  • Sırf şu citroen forumunda ki kendini bilmez kişiler yüzünden citroen almaktan vazgeçmiş kişiler olduğundan eminim.Ben sadece kangoo gibi dedim adamlar tutlar kangoonun tümüyle karşılaştırdılar.




  • Tek kelimeyle muhteşem olmuş.Alman arabası saplantımızı değiştirir belki ama zor gibi.2. el durumu en büyük kıstas kabul edildiği için ülkemizde, ne kadar muhteşem arabada olsa tutulması çok zor oluyor ve böyle arabalardan mahrum kalınıyor maalesef.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bianconera

    Yeni c5 böyle cıkacaksa eğer harkulade bir araç olmuş.Mükemmel bir dizayna sahip.concept olmasın bu araç


    evet kesinlikle böyle çıkacak. bunlar resmi fotoğraflar
  • 36 tane ctroenin basına verdiği resimler.yeni C5 in son hali:

    link:

    http://www.autobild.de/artikel/Themen-News-Herrlich-normal_437838.html

    çok güzel olmuş.
  • 1,6motor umarım gelir çünkü araç nekadar güzel olsada 2000motor olunca fiyatıda 20milyar artıyo aracın m.t.vergiside 2katına artıyo tabi.Mondeo gibi iyi bir fiyat çıkarırlar umarım...saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LORD OF THE CARS

    Sırf şu citroen forumunda ki kendini bilmez kişiler yüzünden citroen almaktan vazgeçmiş kişiler olduğundan eminim.Ben sadece kangoo gibi dedim adamlar tutlar kangoonun tümüyle karşılaştırdılar.



    Ben şunu söyleyeyim birbirimizi gerçekten çok kırıyoruz. Tartışıyoruz tamam güzel ama makina yüzünden kalp kırmak çok kötü. "LORD OF THE CARS" arkadaşımıza en çok tepki gösterip kırıcı davranan biriside ben olarak özür diliyorum. kardeşim kusura bakma






  •  YENİ C5
  • ARKADAŞLAR MÜJDEYİDE VEREYİM AHANDA MOTOR SEÇENEKLERİ :1.6 HDi 81 kW (110 HP) 240 Nm, 2.0 HDi 102 kW (138 HP) 320 Nm, 2.2 HDi 127 kW (173 HP) 370 Nm, 2.7 HDi 153 kW (208 HP) 440 Nm,



     YENİ C5
  • DURMAK YOK C5'E DEVAM. BU ŞEKİLDE ÇIKIYO BUARADA ARKADAŞLAR.RESMİ FOTOLAR

     YENİ C5
  • abi dikkat ettiniz mi bilmiyorum aletlerin hepsinin navigasyon sistemi Clarion

    pehh....


  •  YENİ C5


  • 2008 citroen C5

    Yeni C5, beraberinde birçok yenilik de getirmiş. 7 inç LCD ekran ve yeni NaviDrive sistemi, yeni direksiyondan kumanda sistemi, şeritten ayrılma uyarı sistemi, 3 seviyede ayarlanabilen hidroaktif süspansiyonlar, Xenon farlara sahip uyarlanabilir aydınlatma sistemi, yeni C5’in yeniliklerinden bazıları.
    Yeni C5’in fotoğraflarından anlaşıldığı kadarıyla tasarım anlayışında da önemli gelişmeler olmuş. Özellikle iç tasarımında kullanılan malzemelerin kalitesi Audi ile bile yarışacak düzeye gelmiş. Ayrıca büyük kabindeki yalıtım da geliştirilerek içeriye ses alınması önlenmiş ve böylece içerideki akustiğin konfora zarar vermemesi sağlanmış. Gösterge paneli ve kadranlarını da son derce çekici bir hal alan C5’in bir sürü kontrol düğmesini üzerinde bulunduran ilginç direksiyon simidi insanı bir hayli şaşırtıyor.
    Yeni C5 güvenliği de elden bırakmamış. 9 adet hava yastığı, katlanabilir pedallar, Elektronik Fren Gücü Dağıtıcısı EBD, Acil Fren Destek Sistemi EBA, ABS ve ESP gibi birçok güvenlik donanımı yeni C5’de standart olarak sunuluyor.
    Yeni C5'de geniş bir motor seçeneği de mevcut. 127HP 1.8i 16V ve 143HP 2.0i 16V benzinli motorların yanısıra Yeni C5'de dört adet de partikül filtreli Hdi dizel motor seçeneği bulunuyor. (1.6HDi 110,2.0 HDi 138, 2.2HDi 173 ve2.7 HDi V6 208). Yeni C5'de hem manüel hem de otomatik vites seçeneği sunuluyor.

    (alıntı)


     YENİ C5




  • BİRDE FİYATI ÖĞRENSEK NE GÜZEL OLACAKcapslock hatası
  • bu arada el freni yok onun yerinde p harfiolan bir yer var acaba nedir bilen varmı?düğmeylemi çalışıyor acaba el freni bilen varmı?
  • "2008 CİTROEN C5"

    Ülkemize 1.6 HDİ 110 hp'lik partikül filitreli dizel motoruylada ithal edilecek olan yeni C5'in büyük ilgi görmesi bekleniyor. Uzmanlar tarafından incelenen yeni C5'in kalite çıtasının çok yüksek olduğu belirtildi. Güvenlikte bir çok yeniliğin öncüsü konumunda bulunan Citroen'in yeni C5'in dede güvenlik ekipmanları oldukça fazla. 9 havayastığı, EBD, EBA, ABS, ESP gibi birçok güvenlik donanımı bunlardan bazıları. Araçta ayrıca sorunsuz çalışan sekansiyel kumandalı otomatik vites opsiyon olarak sunuluyor. Geçişleri oldukça hızlı olan bu şanzıman Yeni C5 ile birlikte dahada geliştirilmiş. Araç içi konforu kaliteli malzemeler ile birlikte dahada artırılmış.

    (alıntı)

     YENİ C5




  • quote:

    Orjinalden alıntı: enteresavar

    bu arada el freni yok onun yerinde p harfiolan bir yer var acaba nedir bilen varmı?düğmeylemi çalışıyor acaba el freni bilen varmı?



    Elektronik el freni hocam. Vitesin hemen arkasında bulunan düğme. C4 Picassolardada var.

    aşagıda

     YENİ C5




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.