Şimdi Ara

Yeni Cupra Leon - Golf - A3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
15.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güzel araç cupra, Seat’tan ayrılan yönü, daha kaliteli iç mekan, sonuçta kasa şase motor vites aynı, kaldı ki a3 de de golfte de aynı bu bahsettiklerim. Ben BMW 2 serisi Gran Coupe den geçtim formentor’e 4-5 aydır kullanıyorum. Gerçekten zevk alarak biniyorum her gün aracıma. Seat ile aynı diyenlere kulak asmayın. Binip kullanmak lazım. Detaylara değişiyor iş.
  • Cupra Leona bindim. Kesinlikle eski dandik seat araçlar gibi değil. Şuan da fiyatlar aynı gibi. Leon daha yakışıklı a3 hb güzel değil. Sadece prestij için tercih edilebilir.
  • GpuMaster G kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ben de cupra leon alacağım golf life paket ve taigo style paket ile arasında kaldım golf ve taigo 1.0 motor 110 beygir iken cupra 1.5 ve 150 beygir ancak vw vs cupra kafamı karıştırıyor cupra baş ağrıtır mı sıkıntı çıkarır mı sağlam araba mıdır cupra sahibi olarak görüşlerinizi merak ediyorum

  • Çok yakın arkadaşımda Cupra Leon var. Daha bugün kullandım hatta. Aynı zamanda 2023 model A3 Sportback aracım var. Kalite anlamında kesinlikle A3 değil. Hatta Golf ve Octavia kadarda değil. Seat Leon’ un yarım tık kalitelisi diyebilirim. Yol sesi alıyor araba, arka süspansiyonlar torsiyon, üstüne araç sert olduğu için konfor kaybı var. Ses sistemi iyi değil. Eksiklik olarak bunları sayabilirim. Artı olarakta yol tutuş iyi, tasarım güzel, arka diz mesafesi iyi, donanım yüksek. Fiyat olarakta avantajlı olduğunu söyleyemem. DS ile pek mukayese yapmak doğru olmaz. DS şuan tamamen ayrıştı, araçları çok çok kaliteli. DS4 falan kalite anlamında sınıfında tepeye oynar diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citm

    Çok yakın arkadaşımda Cupra Leon var. Daha bugün kullandım hatta. Aynı zamanda 2023 model A3 Sportback aracım var. Kalite anlamında kesinlikle A3 değil. Hatta Golf ve Octavia kadarda değil. Seat Leon’ un yarım tık kalitelisi diyebilirim. Yol sesi alıyor araba, arka süspansiyonlar torsiyon, üstüne araç sert olduğu için konfor kaybı var. Ses sistemi iyi değil. Eksiklik olarak bunları sayabilirim. Artı olarakta yol tutuş iyi, tasarım güzel, arka diz mesafesi iyi, donanım yüksek. Fiyat olarakta avantajlı olduğunu söyleyemem. DS ile pek mukayese yapmak doğru olmaz. DS şuan tamamen ayrıştı, araçları çok çok kaliteli. DS4 falan kalite anlamında sınıfında tepeye oynar diyebilirim.

    Cupra diye marka neden çıkardılar onu bile anlamadım aslında bildiğin seat bu araçlar. İnsanlar da cupra üzerinden premium algısı oluşturmaya çalışıp araçlari daha yüksek fiyata satmak amaçları sanırım .





  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Hocam sizde ne Cupra düşmanısınız :D Seat aracınız falan mı var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Seat marka vw grubunun en altında yer alır . Kalite olarak seat önermem . Bu iki araça rakip olamaz. Golf ve A3 kıyasına gelirsek konfor , sürüş keyfi , yol tutuş , prestij olarak A3 gerçekten çok daha iyi . Ama en son sarı sitede sıfırını 2 milyona satıyorlardı . Bu kadar para verilir mi bilemiyorum .

    Laf söyledi bal kabağı

  • GpuMaster G kullanıcısına yanıt

    Iyı yapmışsınız hocam Güle güle kullanın. Golf 3-4 ay sonra makyajlanacak, audı s line güzel ama advance paket boş. Çupra leon ıse gırtlak dolu , premıum bır araç .İç mekan seat ile kıyaslanmayacak kadar kaliteli. Dış tasarımı zaten efsane. Sız cupra bilmeyenlere kulak asmayın.. Cupra leon diyorsunuz, seat alınmaz diyorlar. Durum bu..

  • 2024 Model Golf 8 R Line 1.0 nasıldır bileniniz var mı?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.