Şimdi Ara

YENİ EVLENECEKLER YADA EV KURACAKLAR BU MARKADAN UZAK DURUNUZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 mart ayında evlendim ve tüm ürünlerimizi inox boyalı SAMSUNG marka tercih etme gafletinde bulunduk. Bizim dilimiz yandı sizinki yanmasın diye bilgi amaçlı yazıyorum. Burada yazımı baltalayacak kesinlikle ürün promotörleri. Firma elemanları vb. illa çıkacaktır ama Allah hepsinin belasını versin. Siz sakın tercih edip paranızı boşa harcamayın. Aldığım ürünler Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, 2 adet klima , elektrik süpürgesi içlerinde sadece elektrik süpürgesinden memnunuz allahtan o iyi çıktı. buzdolabı 1 sefer servise gitti göstergesi değişti ve 5 derecenin altına inmiyor maalesef. çamaşır makinesi 3 kere servise gitti nedense sürekli bir şeyleri değiştiriliyor ama bir türlü düzen tutmadı. bulaşık makinesi 1 kere servise gitti. 12000 lik klima tam yaz ayının ortasında Antalyada birden çalışmaz oldu beyni değişti. 9000 lik klimadan tıkır tıkır ses gelmeye başladı tamburu değişecekti 3 kere servis geldi 3 ünde de değiştiremediler en sonunda tüketici haklarına verip paramı geri aldım. ( servis süresi azami süreyi geçtiği için)

    yani kısacası SAMSUNG mu aman ha aman bulaşmayın paranızı sokağa atmayın zaten zor zar evleniyorsunuz. 10-15 milyar beyaz eşyaya gidiyor. sakın ha sakın almayın bu markayı ahirette iki elim yakanızda . hakkımı helal etmem. SAtanlarında inşallah yuvası dağılır düzenleri bozulur. Allah oldurmaz inşallah. Benim dilim çok yandı sizinki yanmaz inşallah.







  • samsung klimadan benimde cok cekmisligim var, aylarca ne tamir edebildiler ve yeni urun verdiler ne de para iadesi verdiler. tam fiyasko.

    bak hatirladikca sinirleniyorum, sikayetvar sitesine sikayetimi yaziyordum altina samsung yetkilileri "musterimizle irtibata gecilmistir en kisa surese sikayeti cozulecektir" yaziyorlardi, ne iletisimi ne cozmesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bas bas bağırıyorlar zaten samsung beyaz eşya almayın diye hocam geçmiş olsun. Evime samsungun hiç birşeyini sokmam bende.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beyaz eşya alma arifesindeyim.Bir kısmını samsung düşünüyorum.
    Şu an yaklaşık 4 senedir buzdolabını kullanıyorum samsung un.Herhangi bir problemle karşılaşmadım.Üstüne elektrik faturam dada ciddi bi düşme yaşadım
  • İcerisine termometre koyup olcum yapmani tavsiye ederim. Biliyorsun sogutucu kismi +2/+4 arasi olmasi gerekiyor. Belki uzunsuredir bilmeden arizali urunu kullaniyor olabilirsin. Tabiki tercih senin paran cok ve cope atmak istiyorsan ben daha ne diyeyim. Dostum bir urunde ariza cikar eyvallah derim. 2 tanede talihsizlik derim. 3 tanede kotu sans. Hepsinde cikarsa ben o isin taa derim. Bu arada bacanagimda gittibbiz evlendikten 1 hafta sonra biz uygun aldik diye oda samsung alma gafletinde bulundu . oda acayip pisman oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzuldum hocam,
    Beyaz esya isi biraz şans işi olsa da, bilindik markalardan şaşmamayı tescilliyor bu başlık.

    İnşallah servisten dönecek ürünlerde sorun yaşamazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khanshan K kullanıcısına yanıt
    Samsung bilinmedik markamı?
    Dediğiniz gibi biraz şans işi. Samsungtan bu kadar sorun çıkacağını düşünmezdim almayı düşünüyordum açıkcası. Ben
    1 2 ay içinde beyaz eşya ve ev eşyaları alacağım Beyaz eşyaları tek marka almak istiyorum tavsiyede bulunan olursa çok iyi olur.
  • domper D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun Samsungun cep telefonundan beyaz eşyasına kadar hiçbirşeyini almayın. Tr'de en mantıklı beyaz eşya seçimi Bosch'tur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı cikarmazsa samsung iyidir falan tamam da, ya cikarsa

    servis aga genis ve müşteri memnuniyetine önem veren markalari almak lazim.

    bosch serisi, arcelik, vestel yapistir,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli urunler gayet sorunsuz. Bizde bir ozenti var hele yeni evlenenlerde ozellikle bayanlarda illa yabanci marka olucak cunku daha once evlenen arkadasi yabanci marka almistir altta kalinmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eylülde evleniyorum. Beyaz eşyalarda marka model tavsiyeleri beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myres

    Bende eylülde evleniyorum. Beyaz eşyalarda marka model tavsiyeleri beklerim.

    Sadece benim yaptigim hataya dusmede. Onun disinda yerli yada alman al derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her marka her urunu guzel yapamiyor malesef. Tek bir marka takintinizdan kurtulun. Adamin aklinda samsung televizyon almak var gidiyor
    Ne var ne yok samsung dan aliyor. İsin ilginc yani bulasik ve camasir makinesi alan arkadaslarin bircogu solugu tuketici mahkemesinde aliyor. Benim size tavsiyem tek bir markada yogunlasmayin a firmasindan al b firmasindan al demek yerine a firmasinin buzdolabi iyidir ama bulasik makinesi alinmaz b firmasina yonel seklinde onerilerin sunulmasidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim toplumda takım tutar gibi marka tutma var.ben arçelik den yada beko vestel vb. markadan başka almam diye her markanın her ürünü iyi olacak diye bişey yok.samsung tv de iyi ama beyaz eşyada iyi değil.lg buzdolabında iyi ama çamaşırda iyi değil.burdaki üstadların yorum ve incelemelerini iyi okuyup karar vermek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksarkar

    bizim toplumda takım tutar gibi marka tutma var.ben arçelik den yada beko vestel vb. markadan başka almam diye her markanın her ürünü iyi olacak diye bişey yok.samsung tv de iyi ama beyaz eşyada iyi değil.lg buzdolabında iyi ama çamaşırda iyi değil.burdaki üstadların yorum ve incelemelerini iyi okuyup karar vermek lazım.


    İyi güzelde hepsimi bozulur biryıl geçmeden ? tvlerine lafım yok yiğidi öldür hakkını yeme derler evde 46c6000 modeli var 2010 da aldım ilk led furyası çıktığında hala maşallah canavar gibi. ama beyaş eşyamı yok yapamıyor. inanmayan varsa tüm servis formlarımı kendisine gönderebilirim 10 a yakın belkide fazla servis formu var. hatta hesaplayım dur. buzdolabı 1 , çamaşır makinesi 4 sefer çağırdım ama elimde 3 form var, bulaşık makinesi 2 sefer çağırdım 1 form var diğerinde gelmediler tuz göstergesi çalışmıyordu içine kaşık daldır karıştır düzelir dediler yaptım düzeldi( cihazları bu derece sağlıklı yani) klima 9000 btu 3 servis formu var ama tüketici hakem heyetinden onu değiştirttim ( 3. servise geldiklerinde klimanın bir parçasını götürdüler 45 günde getiremediler o yüzden para iadesi alabildim) 12000 btu klima 1 servif formuda onun var beyni yanmıştı. oda handikap zaten antalyada yazın ortasında tam 1 hafta klimam çalışmadı servislerinin sayesinde . oturma odasında oturamadık onların yüzünden bak hatırlayınca yine sinirlendim aq . olay bu şekilde inanmayan yada firma yetkilisi olup firmasını savunmaya çalışan varsa sinirlenip burayada servis formlarını ekleye bilirim hiç sorun değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: --Gizli Bahçeler--

    Alıp alıp ben çok pişmanım asla almayınnnnnnn sakınnnnnnnn yazacağınıza biraz okup araştırıp alın okuma araştırma özürlüleri forumda bin defa yazılıyor almayınız diye blokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


    Kardeşim senide evlenirken görürüz. bekara karı boşamak kolay tabi. sen o hengamede girip forumlara bakabilirsen helal olsun sana.

    sana blok .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanshan

    Uzuldum hocam,
    Beyaz esya isi biraz şans işi olsa da, bilindik markalardan şaşmamayı tescilliyor bu başlık.

    İnşallah servisten dönecek ürünlerde sorun yaşamazsin.

    teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için.
  • geçmiş olsun hocam..üzlüyor tabi insan..bende AEG 99009 de yaşamıştım benzer durumu..elimden geldiğince başkaları da yanmasın diye ikaz ediyorum...asıl sıkıntı şurda bence, kullanmayanlar kanı bildiriyor bu da insanları yanlış yönlendiriyor...hani derler ya, bilgi sahibi değil fikir sahibi...aynen bunu yaşıyoruz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetscemil

    geçmiş olsun hocam..üzlüyor tabi insan..bende AEG 99009 de yaşamıştım benzer durumu..elimden geldiğince başkaları da yanmasın diye ikaz ediyorum...asıl sıkıntı şurda bence, kullanmayanlar kanı bildiriyor bu da insanları yanlış yönlendiriyor...hani derler ya, bilgi sahibi değil fikir sahibi...aynen bunu yaşıyoruz..

    Konu sahibi arkadaş kullanmayıp fikri olanları dinlemediği için bu halde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.