Şimdi Ara

Yeni Game of Thrones dizisi duyuruldu: A Knight of the Seven Kingdoms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Game of Thrones dizisi duyuruldu: A Knight of the Seven Kingdoms
    House of the Dragon, HBO'nun şimdiye kadar ürettiği en büyük dizilerden biri haline gelmesinden bir yıldan kısa bir süre sonra, stüdyo bugün Game of Thrones serisinin büyümeye devam edeceğini duyurdu. Warner Bros Discovery, HBO Max'in Max olarak yeniden markalaşmasını teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte yeni Game of Thrones dizisi A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight duyuruldu.



    Game of Thrones: A Knight of the Seven Kingdoms konusu



    A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight dizisi, George RR Martin'in Tales of Dunk and Egg kitaplarına dayanacak. Ser Duncan the Tall ve genç Aegon V Targaryen’in (Egg) hikayeleri konu alınacak. Ana serinin yaklaşık 100 yıl öncesinde geçecek olan dizi, Targaryen soyunun hala Demir Taht'ı elinde tuttuğu ve son ejderhanın hatırasının henüz yaşayan hafızalardan geçmediği bir çağı yansıtacak.



    Yeni Game of Thrones dizisi duyuruldu: A Knight of the Seven Kingdoms
    Dizi, uyarlandığı kaynakta olduğu gibi yanlışları düzeltmek için kıtayı gezen Ser Duncan the Tall ve Aegon V Targaryen’in maceralarına odaklanacak. Ancak bu maceraların neleri içereceği hakkında bir detay paylaşılmadı. Ancak dizinin genel havası House of the Dragon'dan daha çok The Last of Us'a benzeyebilir.



    Ayrıca Bkz.Harry Potter dizisi resmen duyuruldu: İşte merak edilen tüm detaylar



    George RR Martin ve Ira Parker ikilisi Ryan Condal ve Vince Gerardis ile birlikte hem yazar yazar hem de yönetici yapımcı rollerini üstlenecekler. A Knight of the Seven Kingdoms için henüz net bir çıkış tarihi ise yok.







    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/4/12/23680681/knight-of-seven-kingdoms-game-of-thrones-prequel







  • Biz zamanında izledik şişirilmiş patlamış balon olsa dizi son sezonlara yaklaşırken herkesin dilinde got olmazdı. Çoğu kişi izledi. Çoğu insan cep telefonu melodisi yaptı hem de dizi hiç bir platformda yokken oldu bunlar. Mükemmel bir diziydi son bölüm karanlık idi ama olsun got un yeri hep ayrıdır bende.

    Kendini kanıtlamış dizilerden birisidir.

  • Yeni Game of Thrones dizisi duyuruldu: A Knight of the Seven Kingdoms

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel haber ama içerik az. Bir sezonu geçmez. Kendileri eklemeler yapıp sakız gibi uzatmaya kalkarlarsa got 7. ve 8. sezon gibi ziçarlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar 8 sezon yok kış geliyor, yok ak gezenler şöyle fena diye diye anlatıp anlatıp durdular. 1 bölümde bütün ak gezenlerden kurtuldular.

    Game of thrones şişirilip, patlatılmış bir balondur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 13 Nisan 2023; 14:21:41 >
  • her türlü gideri var. got evreninin hatasıyız. apır sapır yorum yapıp yine ilk gün izler millet. senaryoyu geç zaten fantastik evren, olay görsellik ve dönem yansıtma başarısı.

  • Hangi platformda yayınlanacağının o kadar önemi yok ki. Biz yine azerbaycan lokasyonlu bir takım akış platformlarından izleriz ancak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt

    Biz zamanında izledik şişirilmiş patlamış balon olsa dizi son sezonlara yaklaşırken herkesin dilinde got olmazdı. Çoğu kişi izledi. Çoğu insan cep telefonu melodisi yaptı hem de dizi hiç bir platformda yokken oldu bunlar. Mükemmel bir diziydi son bölüm karanlık idi ama olsun got un yeri hep ayrıdır bende.

    Kendini kanıtlamış dizilerden birisidir.

  • HBO ülkemize gelsin artık blu tv berbat görüntü ve ses kalitesinden en iyi yapımları bu platformda izlemiyorum hbo gelirse 4K hdr 10 ımax dolby dığıtal kalitesinde izleriz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • disney+ a döndü bunlarda

  • Bu evrenle ilgili dizileri izlemek Lotr evreninden daha fazla zevk veriyor bana. İnsan psikolojisini düzgün bir şekilde yansıtmalarının ve daha gerçek bir dünyada geçmesinin payı büyük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bi bitin be! Ejderhanız batsın, saçma sapan bir diziyi fenomen yaptılar. Lost'tan sonra spin-off bile çıkmadı. Prison Break bitti mi belli değil. Marvel'dan, korku yapımlarından, kimlik siyaseti odaklı gençlik dizilerinden ve bu tür saçma sapan fantastik entrika dizilerinden başka bir şey sunmuyorlar artık millete.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HBO'nun en büyük hatası GoT'un 7-8. sezonlarını berbat etmesi oldu. Final tam bir faciaydı, yapılabilecek en berbat son ile bitirdiler. İleriye gidelim desen gidemiyorsun bile, o yüzden hep geriye gitsinler bence de.


    İşin kötü tarafı GoT'un bahsettiğim sezonlarından ve finalinden dolayı HotD dizisi ve gelecek olan dizilerde etkileniyor çünkü insanları küstürdüler. Bazı seyirciler/fanlar GoT defterini bahsettiğim konudan dolayı tamamen kapattılar. Eleştirecek konular olsa da HotD'nin ısınma sezonu iyiydi bence, aynı akışta devam ederlerse gelecek sezonlar ilk sezondan daha iyi olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.