Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
35
Favori
42.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

    trabzon - mersin arası km ve yakıt sıfırlaması yaptım ve yakıt tüketimine baktım 1800km yol yapmışım ortalama yakıt tüketimi 5.1/100km şeklinde oluştu. bahsedilen yakıt tüketimleri çok az ama henüz ben aracımla o seviye ulaşamadım. lastik basıncını aracımı servisten almadan sorup kontrol ettirip alıcam, bi de öyle denemek istiyorum.

  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

    Bulunduğunuz yerde pürüzsüz yollarda gitmiyorsanız o lastiklere sık sık bakın çünkü yüksek ihtimalle özellikle önler yakında balon yapacak. Çok çok sakin kullanıyorsunuzdur belki bunu yaşamazsınız ama 1400kğ civarı ağırlıkta eski aracımda 32psi hava bastığım dönemde benim arka arkaya lastiklerim balon yaptı. Sonrasında 35 basmaya başladım ve şuan bu araçta 4 lastik 35-36 ile kullanıyorum. Havalar ısınınca belki 34 e düşürürüm ama asla 30-32 ile kullanmam. Benim tercihlerim bu yönde.

  • Dpumitt D kullanıcısına yanıt

    Şerit takip sistemi 72 km/h ve sonrasında devreye giriyor, 65 km/h altına düşüldüğünde devreden çıkıyor.

  • realstory kullanıcısına yanıt

    kesin bilgi mi ? şehir içi için uygun olmuyor o zaman

  • ender E kullanıcısına yanıt
    Yeni Honda HRV e-hybrid
  • realstory kullanıcısına yanıt

    tşkrller

    kullanım kitapcıgı benim araçtan cıkmadı, aracın menusunde de boş görünüyor. oraya yüklemenin bir yolu var mı ?

  • realstory kullanıcısına yanıt

    Ben hep şerit boyalarını görmüyor diye çıkıyor zannediyordum…

  • nArc kullanıcısına yanıt

    Hep ana yoldayım. Prüzsüz yollarımız. Ben şöyle düşünüyorum honda 30-32 demişse ona uymak gerekir. Önceki aracım jazz idi. Onda da uydum. En iyi verimi alabilmek için onların belirttiği değerler dışına pek çıkmam :)))

  • dunyao kullanıcısına yanıt

    Ben 2,2 lere kadar düştüm. Ankara Yapracık Eryaman çevre bağlantısında. Hızım 90-110 arasında. Aracın garip bir matematik hesabı var. Yeterli seviyede stabil kalırsanız ( eski araçlarda devri sabit tutun hızı değil derlerdi ya) onun gibi yani aracı zorlamazsanız uygun yolda uygun sürüşte araç çooook ekonomik. Tüm yokuş inişlerde ve trafik ışıklarında yavaşlamam gereken her durumda b ye geçerek. Yani bu değerler için illa düşük hız gerekmiyor. Ocaktan beri kullanıyorum. Şu ana 4500 km ye yaklaştım... :)))

  • realstory kullanıcısına yanıt

    Emin misiniz? benim işe gelişimde geçtiğim çok keskin bir viraj var ve 30 la ancak geçilebiliyor. Dönerken mutlaka yoldan çıkıyorum ve şerit takip beni yola çekmeye çalışıyor:)))

  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt
    o önerileri yaparken markalar kendi ülkelerinin standartlarına göre yapıyorlardır. hava ve yol şartları bizde ne yazık ki çok farklı. normal pürüzsüz yolda kullansam ben de aynı değerleri uygularım ama ne yazık ki biz belki her 15 saniyede bir çukura girip çıkıyoruz, her 5 dakikada bir de derin çukurlardan geçiyoruz. ben kısa aralıklarla ard arda balon yapan lastiklerimle bunu acı şekilde tecrübe ettiğimden deneyimimi paylaşmak istedim. buarada çok sakin de kullandığımı söyleyemem. ani hızlanma ve yavaşlamalarla çukurlara genelde biraz sert, bazen de çok sert girdiğimi de ekleyeyim ki eksik bilgilendirme olmasın.
  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

    Tebrik ederim, bunu başarmak kolay değil, arabanın hızını almış, yolun da düz veya aşağı meyilli olması gerekiyor. Ben Bodrum’da kullandığım için bu şartları pek sağlayamıyorum, 5-5.5 arası yakıyorum, milas havalimanına giderken de 4e düşüyor. 2.2 ile full elektrikli araçtan bile fazlasıyla karlısınız bence.

  • ben de yaklaşık 2500km devirdim ortalamam 5 litre ama hiç dikkat etmiyorum hayvan gibi sürüyorum
  • Arkadaşlar merhaba Hrv advance donanım almak üzereyim bayiler indirim yapmıyor hiç şuan güncel 1787 fiyat veriyorlar. Aracı uzun süre kullananlar hiç kronik bir sorunla karşılaştı mı ? Araştırmalarım sonucu herhangi bir problem duymadım birde size sormak istedim. Genellikle şehir içi ve köy yollarında kullanacağım. Tavsiye edermisiniz?
  • eses_musty E kullanıcısına yanıt

    Kalorifer, sıcaklığı benzinli motordan alıyor. Aracın çalışma mantığı elektrikli motor+benzinli motor olduğu için benzinli motor normal araçlara göre daha az çalışıyor ve daha az ısınıyor. Kış aylarında özellikle kısa mesafeli sürüşlerde aracın içini hemen ısıtmak sorun oluyor. Sıcaklığı, klima ünitesinden en sıcağa alınca araç çoğunlukla atmosferik benzinli motor ile gittiği için bu seferde yakıt tüketimi çok artıyor. Bu noktada ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı direksiyon konforu artırıyor. Diğer hususlarda araç kendi sınıfından bekleneni -bana göre- fazlasıyla veriyor. Klima sisteminin soğutması da çok hızlı ve verimli. Sonuç olarak geçmişe dönme şansım olsa bu aracı yine alır mıyım sorusunun cevabı benim için EVET.

    Not: Şehir içinde çok iyi ancak bozuk köy yolarında araç hem çok sallanabilir (araç yüksek ve süspansiyon yumuşak) hem de içeriye çok ses alabilir. Bunun nedeni aracın şehir içi asfalt yolda kullanım için tasarlanması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimselim25 -- 22 Nisan 2024; 9:30:8 >




  • arkadaşlar aracı sıfır aldım lastik basıncına bi baktırayım dedim önler fabrika çıkışlı 48 arkalar 46 ayarlanmış aracın yanında 32-30 yazıyor düşürdüm de bi sıkıntı olmaz galiba aynısını yaşayan oldu mu 2500km dir arabayı 48 psi ile kullanıyormuşum haberim yok
  • selimselim25 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için kaporasını verdim aracın
  • eses_musty E kullanıcısına yanıt

    hangisi aldınız, hangi rakamdan


    Yeni Honda HRV e-hybrid
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Advance donanım 2024 model 1787
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.