Şimdi Ara

Yeni Hyundai Elantra N'in tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Hyundai Elantra N'in tasarımına ilişkin ipucu görselleri paylaşıldı



    2022 Hyundai Elantra N ile ilgili daha önce birçok kamuflajlı görsel paylaşan Koreli marka bu kez tanıtım öncesi iki yeni ipucu görseliyle karşımızda.



    Araç üzerinde kamuflajın bulunmadığı bu görsellerde N biriminin Performans Mavisi isimli gövde renginin ön lip, marşpiyeller ve arka difüzördeki kırmızı detaylarla buluştuğunu görebiliyoruz. Ayrıca gümüş ve siyah renkten oluşan çift tonlu jantların ardında da N logosu ve kırmızı renkli fren kaliperleri dikkat çekiyor. Son olarak büyük yuvarlak egzoz çıkışları ve siyah arka spoyler de göze çarpan detaylar arasında.



    Ayrıca Bkz.Makyajlı 2021 Dacia Duster tanıtıldı! Otomatik şanzıman da listede



    Performanslı 2022 Hyundai Elantra N'in gelişiyle birlikte Elantra ailesi genişleyecek. Geçtiğimiz yıl sırasıyla standart Elantra ve Elantra N Line'ın örtüsü kaldırılmıştı. Elantra'nın kaputu altında 147 beygirlik benzinli ve 139 beygirlik hibrit motor seçenekleri mevcut. Hyundai N Line da daha sportif tasarıma ve 201 beygirlik benzinli motora sahip. Elantra N'de ise 275 beygir güç üreten 2.0 litre turbo benzinli ünite bulunması bekleniyor. Şanzıman seçenekleriyse 6 ileri manuel veya 8 ileri çift kavramalı şanzımandan oluşacak.



    2022 Hyundai Elantra N, geçtiğimiz nisan ayında örtüsü kaldırılan Kona N'in ardından altıncı N markalı Hyundai modeli olacak. Koreli üretici otomobili tanıtılacağı tarih hakkında açıklamada bulunmadı fakat önümüzdeki haftalarda daha fazla detay paylaşılacağının altını çizdi.









  • Modern görünüyor.

  • Elantra tasarımları güzel. Dizelini bir ara taksiciler de çok satin aldı. Ama çok kasa değiştiriyorlar. Ya da makyaj olayını çok abartıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.