Şimdi Ara

Yeni Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
9.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ön ızgara (temsili)


    Yeni Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Atmosferik
    100 küsür tork
    410 Bin TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mhmmd.239

    10 yılda 3 kasa 2 makyaj değişikliği oldu 😎 kasa değişmesi için platformun depişmesi lazım 2011-2016 2016-2020 2021-... hepsi son 2 yıl makyaj yedi bu son gelen hiç bir şey yapmasınlar araba demeye ispat şahit lazım

    Söylermisin dünya üzerinde bukadar sık makyaj kasa değiştiren başka marka model var mı ?

    Bugün alsam 2 sene sonra yine kasa değişecek. Eskisi gözden düşecek piyasası düşecek. Nedense eski kasa uzak doğu araçları gün geçtikçe dahada kötü gözüküyor. Günü kurtarmak için yapılan çalışmalar bunlar.

    Şimdi birde Golf e bak.. neredeyse 20 senedir aynı tipte.. ufak makyajlarla neslini devam ettiriyor. Hatta adamlar bu durumdan o kadar memnun ki.. Golf 6 7 8 9 ... Öylece gidiyor.. ve yıllardır dünyanın en çok satan C segmenti ( rakipleri arasında en pahalısı olmasına rağmen )

    Hyundai bunu yapabiliyor mu.. elantra 1 elantra 2 falan ?

    Gülünecek hale gelirler..

    Ne demek istediğimi anlamışsınızdır ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pbmax P kullanıcısına yanıt
    Golf gibi standart basma kalıp araçlarda şahsen ben beğenmiyorum lakin tabi bu zırt pırt tip değiştirmek de değil 4/5 yıl aynı kasa ve tip üretilmeli bence en az. Hyundai de elantra ABD pazarında epey iyi gidiyor neden orda motor secenekleri ve fiyatı uygun Kia artık hyundai nin premium markasu oluyor orada satışa sunulan suvlar sedan lar muhteşem tasarımlara ve motor secenekleri var kendine has özgün bir cizgi yakaladılar ama hyundai olarak 2018 den beri komple geri gidiyorlar halkın dilinden anlamıyorlar bencede i20 Elantra i30 Accent bunun en güzel örneği B sedan pazarı ülkemizde satılan pazardı fiyat performans olarak Hyundai Accenti bitirdi. İ30 donanımsal olarak iyiydi neden gelmiyor satmıyor anlamak mümkündeğil kia ceed le o pazara giriyor artık sadece

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    2019 makyajı ile motor gücü euro 6 emisyon standardı na uymak için kısıldı. 2018 öncesi euro 5. Corolla da 3 silindire gecerek kısmıştı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapmaları gereken 1.6 crdi motor manuel şanzımana 292 bin tl fiyat yazıp 230'dan piyasaya vermeleri idi. Bu fiyatlara kim Corolla yerine tercih eder ki.. Hadi 1.0 tgdi koy (ama lpg talebi ve taksi müşterisi düşünüldü belki de).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba güzelde fiyatlar uçuk pahalı(genel)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AO

    Bu Hyundai de son zamanlarda ilginç bir kafa var. Assan dan ayrıldıktan sonra iyice sapıttılar. Türkiye de Sedan araçları kalmadı getire getire Kore üretimi yüksek Gümrük vergisine tabi Elentra getiriyorlar. i20 alırken Niye Accent getirmiyorlar diye sorumuştum satış temsilcisine fakat cevap veremedi. Bayilerde durum dan çok rahatsız fakat merkez az satacağız karlı satacağız politikasına geçmiş. Daha önce Marka çok düşük kar oranları ama yüksek sürümle çalışıyormuş şimdi politika değiştirmişler bakalım ne olacak ama bu kafayla bizim le fazla olamazsın Hyundai.

    i30 gibi bir aracın içine ettiniz Accent i zaten yok ettiniz arabaların içini alabildiğince Leğen Plastiği ile donattınız bakalım siz hangi mihraklara hizmet ediyorsunuz o bayiler tek tek kapanmaya başlayınca göreceğiz.

    Sadece Hyundai mi az araç çok kar ile çalışıyor. Hepsi öyle.

    Çünkü sattığın ürün maliyetlerini karşılamak zorunda ve hatta kar yapmak zorunda. Eskiden 100 araç satarken ve satma potansiyel varken 100 lira kar ediyorsa şimdi pazarın sorunlarından dolayı 50 araçla aynı karı yapmak zorundalar. Kimse babasının hayrına durmuyor burada. Ayrıca güvensiz pazardan dolayı yarın satışlar patlar düşüncesiyle bugünden daha çok kar yapayım demesi normal. Stabil istikrarlı pazarda bunlar olmaz. 90 lı yıllarda her araçtan müthiş kar elde edilirdi. Söyledikleri tek şey az satıyor ama öz. Karı maksimum olması gerek. Yoksa bu işi yapamayız. Bugün tr de ürün pahalı ise bunun sorumluları bayiler değil. Ha masumda değiller orası ayrı ancak Balık baştan kouyor işte..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Bu araç bu fiyat/performansıyla Octavia'nın yanından geçemez. Octavia dediğiniz araç sınıfının belki de en iyi aracı !

  • Ben sero B kullanıcısına yanıt

    Hocam hyundai ozelinde soylemek gerekirse sadece i20 satarak nereye kadar. Tucson zaten her bayinin harıl harıl satabildiği bir araç değil. Ben bayilerin yerinde olsam merkeze kazan kaldırırım koskoca bayinin içine giriyorsun tek görebildiğin araç i20 boyle bir şeyi ben bayi olsam kabul etmem. Ürün çeşitlendirmezse ki saçma sapan araçlarla değil işleri zor. İ20 satışı kesilse kapat bayii git olacaj iş değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç yeni kasa değiştirmişti sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok başarılı çok beğendim.

  • İyi oldu fabrikası Trükiyede olan bir marka tazasrımıyla civic e rakip olur

  • AO A kullanıcısına yanıt

    Accent'i ülkemizde B segmenti sedanların pazar payı iyice azaldığı için getirmiyorlar ancak i30'un niye fişini çektiklerini anlamış değilim. Yurtdışında 1.0 T-GDI 120 beygir, 1.5 T-GDI 159 beygir ve 1.6 CRDi 115 beygir motorları hem 6 ileri düz hem de çift kavrama otomatikle satılıyor. Türkiye'de uygun bir fiyatlandırmayla kendine müşteri bulabilirdi. Lakin i20 ve Tuscon'la nereye kadar ? Karlılığı ön plana çıkaracağız diye pazarı Skoda ve Peugeot gibi markalara kaptırıyorlar.

  • Style paketi çok boş iç malzeme kalitesi filan çok kötü bu paralara yazık 170-180 bandında başlasaydı boş paketi çok şansı olurdu ama bu fiyatlara pazarda bir sürü seçenek var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt

    Talep çok azalınca fişi çektiler bence. İ30'a da i20 ve Elantra gibi geometrik hatları olan yeni bir kasayı yakında patlatır bunlar.


    Güncel i30 ve ceed tasarımları güya golf gibi daha düz hatlarla yapıp daha iyi satarız dediler ama o malın müşterisi zaten Vag ürünlerine kayıyor. Yeni kasalarla birlikte tasarım öğesinin daha baskın olacağı ve daha iyi satacağını zannediyorum. O da en az 1-2 seneye gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koreliler tasarım konusunda bence atak yaptılar. Ama crdi ile gelmemesi kötü. Türkiyede tutulacağını sanmıyorum. Herkesin kaçırdığı başka bir şey var, hyundai’nin kaza testleri seleflerinden çok başarılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamları dönmeye başladı tvlerde ama bu fiyat ve motorla nafile...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni elantranin tasarimi bana cok kotu geliyor

    Yeni hyundailerin caretta caretta direksiyonlari da gercekten zevksiz

    Umarim tasarimini duzeltirler

    Fiyat ve motor konusu ulkemiz icin olmamis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.