Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA CRUZ PİCK UP TÜM DÜNYADA SATILACAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YENİ HYUNDAİ SANTA CRUZ PİCK UP TÜM DÜNYADA SATILACAK

    Hyundai'nin geçtiğimiz yıl Detroit Otomobil Fuarı'nda Santa Cruz konsepti, üretim bandına çıkma yolunda ilerliyor. Ancak bu sefer durum farklı.

    Güney Koreli markanın yönetim kurulu tarafından "onay aşaması" tamamlanan Santa Cruz modelinin beklediği tek şey ise Hyundai tarafından tanıtılmak. Hyundai Motor America başkanı ve yönetim kurulu başkanı Dave Zuchowski, Santa Cruz modelini soran Car Advice internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

    Ülkemizde de geçtiğimiz yıl satışa sunulan Tucson modeli ile aynı platformu paylaşacak yeni Hyundai Santa Cruz, Türkiye'de dahil tüm dünyada satışa çıkacak. Hyundai Amerika Başkanı Zuchowski'nin, aracın tüm dünyada biran önce duyurulması için baskı yaptığı biliniyor:

    "Yeni Hyundai Santa Cruz tüm dünyaya ihraç edilebilecek bir otomobil olacak. Üstelik Hyundai'nin şuanda üretimde olan Tucson modeli ile de aynı platformu paylaşacak." Konsept olarak görsellerdeki gibi sergilenen Santa Cruz, üretim modeli ile birlikte daha sade bir tasarıma kavuşarak devasa jantlardan da sıyrılacak....

    http://www.motobilim.com/2016/01/yeni-hyundai-santa-cruz-pick-up-tum.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.