Şimdi Ara

Yeni iPad, iPad mini ve iPad Air ufukta göründü: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni iPad, iPad mini ve iPad Air ufukta göründü: Yakında geliyor
    Bildiğiniz gibi Apple şu sıralar bir dizi yeni tablet üzerinde çalışıyor ve bunların tümü önümüzdeki aylarda resmileşecek. Bugün ise yeni iPad, iPad mini ve iPad Air hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Peki Apple'ın yeni nesil tabletleri neler sunacak? İşte tüm bildiklerimiz..



    Yeni iPad, iPad mini ve iPad Air ufukta göründü



    Bilmeyenler için yeni iPad, iPad mini ve iPad Air modellerinin iPadOS 17 sürümü ile tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla bu gelişme, gelecek ay paylaşılacak iPadOS 18 güncellemesinden önce yeni bir lansmana işaret ediyor. 



    Öncelikle yeni iPad Mini modelinin selefi ile aynı tasarıma sahip olması bekleniyor. Ancak daha yeni iç donanımla karşımıza çıkacak. Ayrıca Apple, bir değil tam iki farklı iPad Air sürümü üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri temel modelden daha büyük daha güçlü bir model olabilir. Her iki iPad Air sürümü, mevcut ile benzer tasarımda tanıtılacak.



    Yeni iPad, iPad mini ve iPad Air ufukta göründü: Yakında geliyor
     Apple'ın yol haritasında giriş seviyesi bir model daha yer alıyor. Bu sürüm, 11.nesil modelle aynı tasarımı paylaşırken daha güçlü bir yongaseti ile karşımıza çıkacak. Son olarak M3 çipli iPad Pro da her zaman gibi iki farklı ekran boyutu ile geliyor. Ayrıca Apple, yeni bir Magic Keyboard üzerinde de çalışıyor olabilir. 



    Yeni iPad, iPad mini ve iPad Air ufukta göründü: Yakında geliyor
    Niketim daha önce ortaya çıkan bilgiler, cihazın alüminyum gövde, daha büyük bir touch pad ve ivmeölçer de dahil olmak üzere bazı yeni sensörlere sahip olacağını bizlere gösterdi. Yeni nesil iPad, iPad mini ve iPad Air hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak gelecekte daha fazla bilginin paylaşılacağını düşünüyoruz.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/new_ipad_ipad_mini_and_ipad_air_models_coming_in_the_next_few_months-news-60130.php







  • iPad OS 17 , 18 Eylülde tanıtıldı. iPad OS 18, Haziran 2024 de WWDC de tanıtılacak ama yinede siz bilirsiniz.

    SAYGILARLA

  • oled ekranlı ipad pro’yu alırım.


    gerçi m1 işlemcili pro ile gereksiz güçlü. bunun gücünü nasıl tam olarak kullanıyorsunuz? telefondan daha çok ipad’i kullansam da (şu an bile bunu ipad ile yazıyorum) öyle yoran bir iş yapmadım aman aman.

  • Ipados 17 yeni geldi. Bu kadar hızlı gösterilmez 18. Air için ya tazeleme 120' yada m2 kullanacaklar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • belki resident evil falan gelecek onunla zorlayabilirsiniz ama yine de bilemiyorum görmek lazım. a17 pro ya özel mi getirecek onu da bilmiyoruz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.