Şimdi Ara

Yeni kedi aldım ne yapmalıyım tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar scottish cinsi kedi aldım bir arkadaşımdan bu ufak dostumu pazar günü evime getireceğim biraz heyecan var daha önce hayvan beslemedim açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Bi kaç güne Petshop gidip ufak dostum için alış veriş yapıcam. Ne almalıyım hangi marka mama almalıyım eve ilk geldiğinde ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle güvenebileceğiniz, evinize yakın, para kazanma isteği ikinci planda olan bir veteriner bulun ve gidip kaydını yaptırıp karnesini çıkartın.İlk olarak dış parazit aşısı yapılır.Diğer aşıları biraz daha büyümesi tamamlanınca yapılır muhtemelen; veterineriniz tarihlerini size ayarlayacaktır.Eşya olarak mama ve su kabı,tuvalet,kum,oynayabileceği bir iki oyuncak ve yatacağı ufak bir puf alırsanız şimdilik yeterli olacaktır sanırım.Mama olarak ben proplan kullanıyorum.Gayette iştahlı şekilde yiyor.Tavsiye ederim.
  • hocam tuvalet eğitimini Nasıl vermeliyim sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle bir ürün var daha önce kullandınızmı yada bilginiz varmı.
    http://m.kliksa.com/Urun/catgenie-120-plus-otomatik-kedi-tuvaleti/902553537?gclid=CN7d9aOniMgCFQ5sGwod40MD-g&gclsrc=aw.ds

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pumass

    hocam tuvalet eğitimini Nasıl vermeliyim sizce

    kardeşim sen kediye kumunu göster hatta patilerini tut kumu eşelet iç gudu olarak algilayacaktir. kumuyla mama kabini yan yana koyma. kumunu her gün temizle yoksa eve yapar.. bende british shorthair alicam diğer ay.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü kullanmadım ama baya araştırdım.Tuvalet konusu benimde en çok canımı sıkan noktalardan biri o yüzden yakın zamanda alacağım bu üründen bir tane.Sizin kediniz henüz minik olduğu için bu ürünü kullanması biraz zor olabilir(Yukarı çıkma açısından).Şimdilik alçak bir tuvalet tercih edin bana kalırsa.Bir kaç ay sonra bu ürüne geçiş yapmanız daha sağlıklı olacaktır.Tuvalet içinde legendege nin dediği gibi içgüdüsel olarak kumuna zaten yapacaktır tuvaletini ancak bir süre temizlik konusuna önem verin çünkü kakası cıvık olacaktır basıp bulaştırabilir yada popusunda kalabilir.Ek olarak yakın ve şimdilik çabuk ulaşabileceği noktalara koyun su, yemek ve tuvaletini.
  • legendege kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgileriniz için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aldığınızda tercümelerinizin benimle paylaşabilirseniz sevinirim. İçimde biraz heyacanı var inanın herşeyi almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.