Şimdi Ara

Yeni Macbook'lar Gecikebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://9to5mac.com/2012/02/26/intel-ivy-bridge-22nm-chips-due-in-next-round-of-macs-delayed-for-two-months/

    Buradaki 9to5mac sitesinin haberine göre Intel Başkan Yardımcısı ve Intel Çin'in patronu olan Sean Maloney'nin açıklamalarına yer verilmiş. Önceden Nisan'da çıkacak dediği işlemciler için "Belki Haziran'da." ibaresini kullanmış.

    Digitimes ise bu gecikmenin sadece dual-core işlemcilerde olacağından bahsetmiş lakin 9to5mac'in katıldığı görüş, ilk görüş gibi durmakta. Dolayısıyla yeni Macbook'ları bekleyenler 8 Nisan'a kadar bekleyin derim. Ivy Bridge işlemcilerinin normal ve beklenen tanıtım tarihi olan bu günde, işlemciler tanıtılmazsa 2-3 belki de 5 ay beklemektense yeni bir Macbook alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymafya -- 27 Şubat 2012; 8:53:15 >







  • kötü haber
  • haber var mı arkadaşlar sağda solda? haziran'a gelir mi dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 3 Mart 2012; 2:43:15 >
  • Intel çift çekirdekli Ivy Bridge işlemcilerin haziranda çıkacağını açıkladı. Apple da bunu bekleyecektir. Intel erken çıkarma kararı almadığı sürece Macbooklar hazirandan önce yenilenmez.
  • Her Macbook serisinde işlemci serisinin de yenilendiğini düşünecek olursak Ivy Bridge'den aşağısının da yeni Macbook'lara yakışmayacağını da eklersek, Ivy Bridge'lerden önce biraz zor tabi. Ama Apple Intel ile işi bağlayıp Nisan-Mayıs'ta işlemciler çıkmadan önce de yeni işlemcilere sahip Mac'leri piyasaya sürebilir ki bu Steve Jobs gibi bir pazarlama üstadı yokken biraz zor.
  • Gecen senelerde de boyle dedikodular cikmisti... Apple islemcilerin keyfini beklemez,cikacak MacBook cikacaktir.Olacakla olecegin onune gecilmez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: O.Beverly

    Gecen senelerde de boyle dedikodular cikmisti... Apple islemcilerin keyfini beklemez,cikacak MacBook cikacaktir.Olacakla olecegin onune gecilmez :)

    Yorumunu okuyunca gozumde 300 spartalilar canlandi!!
  • 7 mart'da ipad 3 ün tanıtımı var sanırım. acaba sırf ipad 3 için mi tanıtım olur yoksa araya yeni maclerden bir haber sıkıştırırlar mı bakalım, görelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.