Şimdi Ara

Yeni nesil çift kütleli volant(Oynar göbekli volant) onarımı yapan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kolay gelsin Focus 2 dizel aracım var. Bu araçta yeni nesil volant kullanılıyormuş.Servis bu volanta DMF yani Çift Kütleli Volant diyor. Piyasada ise oynar göbekli volant diyorlar. Serviste fiyatı 1300 tl dışarıda ise sachs markası 700 tl.

    Fiyatı yüksek olunca internetten biraz araştırdım ve bu volantları tamir eden bir yer buldum İzmir merkezli fakat iş yoğunluğundan Ankara'da şube açmışlar. İsmi Volant Hastanesi. İnternet siteleride var.

    Dışarıda 700 tl satılan focus 2 dizel volant herşey dahil 300 TL +KDV. İster kendi volantınızı onarıyorlar, ister ellerinde ki revizyonlu volantlantlardan yolluyorlar ve en önemlisi yedek parçacılar garanti vermezken, araç ticari ise 3 ay ticari değilse yani hususi araçsa 1 yıl garanti veriyorlar.

    Bu konuda ki görüşleriniz nedir. Sizce bu Volant Hastanesi ni denesem mi?



  • yamahato Y kullanıcısına yanıt
    Piyasada yaylı volant, oynar göbekli volant,katlı volant isimleriyle bilinen ama asıl ismi Çift kütleli volant olarak geçen volantların onarımını yapmaktayız.
    Fiyat olarak sıfır volantın yarısından daha ucuz hatta bazı modellerde üçte bir fiyatına garantili olarak onarmaktayız.
    Bu volantlar genel olarak yeni nesil araçların hepsinde karşımıza çıkmakla birlikte bazı eski model araçlarda da bulunmaktadır. Volant arızası genel olarak rölantide ses,kalkışta titreme,belli devir ve vites değişimlerinde sarsıntı,silkeleme ve kendini geç toplama olarak göstermektedir. Eğer aracınızda bu tür bir şikayetler varsa lütfen bizimle irtibat kurunuz.
    Lütfen aracınızda çift kütle volant varsa ve arızalıysa bunu kesinlikle sabit tipe çevirttirmeyiniz. Volantı sabitlettirmek yerine onarttırmak çok ama çok daha mantıklı,daha güvenli ve daha ucuz bir işlemdir. Çünkü sabitlenen volant araca takıldığında silkeleme ve normaldan yüksek devirde kullanılmak isteyecek ayrıca vites geçişlerinde sarsıntı meydana getirecektir. Buda aracınızın yakıt tüketimini arttıracaktır. Çünkü çift kütle volantın ortaya çıkma sebebi sürüş konforunun artması ve vites geçişlerinde sarsıntıyı ortadan kaldırmak fikri üzerine oluşmuştur.
    Arızalı volantınız varsa bizimle irtibata geçer geçmez eğer volantınızdan stoklarımızda varsa aynı gün yoksa kendi volantınızı adresinizden kargo ile teslim alıp en fazla 2 iş günü içinde gene adresinize kargo ile teslim ediyoruz.
    Çift Kütle Volant(Yaylı volant yada oynar göbekli volant) onarımında Türkiye'deki tek adresiniz. Garantili volant onarımında lider kuruluş.
    Her türlü aracın Çift kütleli (Oynar göbekli,yaylı) volantların bakım ve onarımını yapıyoruz.




  • volanthastanesi destek V kullanıcısına yanıt
    Herşey iyi güzel oynar volantı sabıte asla çevirmeyin diyorsunuz. Ama sizi arıyorum ve volantımın arızalı olduğunu söylüyorum siz bana sabit volanta çevirelim hiçbir sorun olmaz 2004 e kadar volantlar hep sabitti zaten gönderelim sabit yapın diyorsunuz. Bu ne perhiz ne lahana turşusu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.