Şimdi Ara

Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
433
Cevap
61
Favori
79.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, bostancıoğlundan aldım. 2.180 e mal oldu.
  • MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt

    Merhaba,whatsapp grubu icin link atabilirmisiniz lutfen

  • ilisi37 İ kullanıcısına yanıt
    Bir whatsapp grubu varsa bende dahil olmak isterim mümkünse. Teşekkürler.
  • Bu arada 2024 model qashqai için 3d paspas önerisi olan varmı? Trendyoldan bir tane aldım hiç olmadı iade edeceğim. Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu
  • Alperhavesoglu A kullanıcısına yanıt

    Sahler tavsiye ediliyor ama hiçbir yerde bulamadım, Rizline aldım. Size muhtemelen e-power değil dig-t versiyon için olanı göndermişler.

    Almanız gereken ürün bu, yine de sorun satıcıya

    Rizline Nissan Qashqai E-Power 2022 Sonrası Rizline 3D Fiyatı (hepsiburada.com)


    Ben aynı marka aynı satıcıdan 2024 dig-t olan aracım için paspas ve alt bagaj havuzu set olarak aldım. Kalite iyi sayılır, sadece paspasların arka yolcu tarafı şaft tüneline gelen orta kısmında biraz bombe oldu, tam oturmuyor ama sanırım hepsinde aynı sıkıntı varmış. çok dert değil.





  • -HKN- kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Evet aldığım paspas üniversalmiş, firma ile görüştüm direk kalıp olarak uygun olanı ile değiştireceğim.
  • merhaba nissan qashqai e power skypack kullanıcısyım araçı çok nadir de olsa geçici güç etkinleştirildi uyarısı alıyorum ekte ki görüntülerde ki gibi de uyarı alıyorum bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?


    Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu




  • muhammed1316 M kullanıcısına yanıt

    Kullanıcı klavuzu 177 sayfa sunu der.


    " 55. [Geçici Güç Kontrolü Etkinleştirildi] uyarısı

    Bu uyarı, güç sınırlaması gösterge lambası yandığında görünür. Bu uyarı belirirse, belirli durumlarda hızlanma performansı geçici olarak azalacaktır. Bu uyarı, araç durdurulduğunda ve vites kolu N (Boş) konumuna getiirildiğinde gaz pedalına basıldığında da görünür."


    Aracinizin N bos konumunda olmasindan dolayi olmuyor görünüyor. Ama bana Akü degeriniz cok düsük geldi. Aracinizi kullanip akü makul seviyelerde de dolu iken de aynı uyariyi aliyor musunuz ? Aliyor iseniz bir Nissan Servisine danisin derim. Kullanici klavuzunda baska bilgi bulunmuyor.

  • merhaba bugün e power ailesine bende adanadan katıldım whatsapp grubu varsa bende dahil olmak isterim.

  • Arkadaşlar WhatsApp grubuna davet atabilir misiniz?

  • Selamlar, WhatsApp grubuna davet edebilir misiniz?

  • Merhaba, 2 haftalık e power pp deneyimimi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 900 km yol yaptım. 1 depo ile 800 km civarı yol yaptım (ort 6.4) tasarruflu kullanmak özellikle birşey yapmadım, ama sürekli performanslı da kullanmadım. Sıkışık trafikte b modda, diğer durumlarda d standartta kullandım.
    performansı çok keyifli, e pedal harika birşey. Ama arabaya alışmak gerçekten zaman alacak. Özellikle güvenlik opsiyonlarına. Şerit takip asistanı müdahale etmeleri alışmadığım birşey veya ani fren sistemi. En büyük eksiği kablosus googleplayinin olmaması. Farların aydınlatması çok iyi. Yüksek güç ve anlık yüksek hızlara çıkarken jeneratör motoru sesi geliyor ama bence sorun değil. Koltuklar rahat masaj cok keyifli. Dün karavanımı da çektim bence fena değildi. Sevmediğim yanı haritadaki erkek sesi, bunu bir türlü değiştiremedim. Menüde o kısım kapalı geliyor. Aklıma gelen veya farklı gördüğüm durum olursa paylaşırım yine




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.