Şimdi Ara

Yeni Paladin Herosunu Almanız İçin Kolay Bir Tavsiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • isem kullanıcısına yanıt
    o durum bende de oldu alt tab yapmanız gerekiyor oyun aslında açılıyor ama gelmiyor ekrana,en azından bende bu şekilde girmişti. En iyisi sabırlıysanız optimuma kadar beklemek zaten ben sabırsız davrandım görev yapmaya gidiyordum yaratıkların yüklenmesini bekliyordum gittiğim yerde falan sinir bozucu oluyordu

    valla ilk kez oynayanlara tavsiyem kutulara yanaşmayın birşey toplama görevi olmadıkça girip içine bu neymiş bu neymiş bunu alsam mı yaratığa yaklaşayım da kutuya bakiyim derken süre geçiyor yada çıkan yaratığı başkası öldürüyor siz kutuyla uğraşırken,görev biter bitmez hemen dönmeyin slot çok çıkıyorsa ve yalnızsanız biraz kasın öyle dönün warlock veya hunter oynayın çünkü pet/demon iyi damage vuruyor.TP noktalarını kullanın paranıza kıymamazlık yapmayın zaten kullanmayacaksınız,bi de bir görev var adını unuttum 10-11 lvl civarında,örümcek ağlarının içinde orcları kurtarıyorsunuz 6 tane falan görev bitince görevi gidip verene kadar o orclar sizle kalıp atak falan yapıyor.O orcları teslim etmeden 2-3 level kasmıştım ben Sonra 2 dungeonda 20 oluyorsunuz zaten ne olduğunu bile anlamadım level aldığımı bile farketmeden 20 olmuşum

    Oyun benim çok hoşuma gitti çok karışık ve zaman isteyen resmen derse girer gibi birsürü rehber/video'ya girip oyunu öğrenmem gerektiğini bilmesem biraz daha işlerin basit olduğunu görsem alıp başlayacaktım ama ben oyunun olayını anlayana kadar 1 ay geçeceği için ve end game'in sadece raidde boss öldürmek olduğunu söyleyenleri gördüğüm için hiç bu maceraya atılmamayı seçiyorum.70 yaşına geldik nerdeyse şimdi sabahlara kadar raid falan dönemem bi noktada bu bilgisayarın başından kalkmam gerekiyor,yoksa harika oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 18 Mart 2016; 23:26:04 >




  • Arkadaşlar ben bi 20 olup çıkıcam derken sakın ha wow tutkunu olmayın valla ömrünüz çürür.ben wow ile allahtan vanilla private serverlarda tanıştım o yüzden en hardcore,en pislik ama bir o kadar da zevkli(mazoşist oluyo insan bi yerden sonra) dönemlerini deneyim ettim.o dönemlerle karşılaştırınca bebe oyunu olmuş 1 saatte 14'ten 20 oldum vanillada onu yapmak 4 saat falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wow,knight,sro,league of legends bebe oyunu olmuş,private serverlar kim daha çok oynarsa o kazanır haline dönüşmüş. Her oyunda değişik değişik botlar,koxplar saçma sapan işler hearthstone desen tamam iyi güzel oyun ama saçma sapan op decklerle dolu şuanda ve bir mmorpgnin verdiği zevki veremiyor her ne kadar harika bir oyun olsa da 2 skill atıp bir boss falan dönmenin unique kesmenin vb. zevki ayrı oluyor. Demek istediğim ne oynayak hocam biz ya,elimizi ayağımızı çekelim mi oyunlardan wow bile bozulmuşsa ohoo
  • Solo, leveling için Hunter tavsiye etti ben de Night Elf Hunter açmıştım. Questten queste koşarken 20'lendi zaten, hiç dungeon'a girmedim. Bir defa öldüm, meğersem o bölgeye girmek için buff almak gerekiyormuş. Hatta bu sırada professionsları 80/150 100/150 falan yaptım. İyi balık tuttum, ability çıktı kutunun birinden, artık balık spotlarını minimapte görebiliyorum. Keşke pet fight da yapabilseydim, trial diye olmuyormuş. Eğlenceliydi ama her ay 40 lira verecek kadar da değil; 10 lira olsa düşünürdüm. Bir sürü de genişleme pakedi cartı curtu var sonuçta, onlar da az para değiller. Neyse, WoW maceramız da level 20'ye kadarmış. Oynamadık demeyiz.
  • Sonunda ben de aldım Lady Liadrini. Baya uzun sürdü bence de 20'ye ulaşmak. Çok rahatladım yeminle :)
  • Bir hero için 40 gb DL yapıp birde 20 Level işkence değer mi bence değmez uther'Da gayet iyi bence kaldı ki yeni heronun sadece hero power atarken değişik bir olayı var okadar
  • Bedava veriliyor ama ordan oraya koştur falan uğraştırıcı, aldım kurtuldum sonunda.
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    hocam kart oyunu bu zaten napacaktı gökten ejderha ile mi inecekti Ayrıca 40 gb indirmenize gerek yok 5-6 gb indirdikten sonra playable oluyor zaten oyuna girip oynuyorsunuz siz oynarken indirmeye devam ediyor. Ayrıca zevkli oyun yani isteyerek kasıyorsunuz 20 levele ama tabi siz sevmezsiniz ayrı şey
  • 20 Olan arkadaşların liadrini hayırlı olsun bol bol "hello challanger" dersiniz umarım :)

    Bir diğer yandan bu konu benim ufkumu genişletti diyebilirim. Daha önce mmo oynamamış yada sevmemiş insanların oyuna bakış açısını görmüş oldum. Oraya buraya koşturmaktan sıkılanlar falan olmuş.

    Oynayanlara warcraftı sorsanız yapacak hiç bi şey yok falan diyecektir ama yeni başlayanlar için hala keşfedilmeyi bekleyen kocaman bi dünya varmış bu oyunda. İlk 20 levelda eğlenenler ilerlese kim bilir ne kadar daha sevecekler :)

    Böyle dediğime bakmayın, işiniz gücünüz varsa hiç başlamayın. Otobüste falan cepten hearthstone oynarsınız daha iyi. Warcraftın içine bi kere girince herşeyi keşfedene kadar çıkası gelmez insanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkylerDurden kullanıcısına yanıt
    ''Oynayanlara warcraftı sorsanız yapacak hiç bi şey yok falan diyecektir.''
    Yıllarını verip, 20k achie puanı yapıp bir şeyler başarmış insanlar bile böyle bir şey demiyorsa diyenler bu oyunu oynadığını sanmıştır. Diyenlere de saygım sonsuzdur.
  • Oyunu hiçbir şey bilmeden oynamaya başlasam ne kadar sürede acabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni heroyu almamız için bir süre kısıtlaması koydular mı? Bu aralar yogunum ama bir süre sonra alımı kapatacaklarsa birine şifreyi falan verip paypaldan 20tl atıp kastırmayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süre sınırı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Şu anki durumundan bahsediyorum hocam. Herkesin raid yapıyorum haftada 1 onun dışında yapacak bir şeyim yok demesini kastettim. Yoksa ben hala eğleniyorum zaten öyle olmasa yenilemezdim üyeliği :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz sıkıldığım için yavaş yavaş 20 olmaya çalışıyorum. Bir konuda takıldım.
    Bölgemdeki tüm questleri yaptım. Şu an sadece çok uzak bir bölgede tek bir quest gözüküyor.
    O gözüken yere mi gitmem lazım yoksa yakınlarda başka quest açabilme şansım var mı?
    Eğer oraya gitmem gerekiyorsa da gitmenin kolay bir yolu var mı? Yürümekten yoruldum artık ordan oraya :)
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    hocam aşağıda sağ taraftaki ikonlarda andvventure guide var oradan açabilirsiniz ancak hangisi sizin yakınınızda bilemiyorum. tek olan yere yürümeniz garanti olacaktır çünkü o tek olan yere gidince de orada birde çok quest açılır. 15 olduğunuz gibi de yine aynı yerdeki ikonlardan dungeon finder'ı bulup girebilirsiniz, kolay gelsin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haplo

    Solo, leveling için Hunter tavsiye etti ben de Night Elf Hunter açmıştım. Questten queste koşarken 20'lendi zaten, hiç dungeon'a girmedim. Bir defa öldüm, meğersem o bölgeye girmek için buff almak gerekiyormuş. Hatta bu sırada professionsları 80/150 100/150 falan yaptım. İyi balık tuttum, ability çıktı kutunun birinden, artık balık spotlarını minimapte görebiliyorum. Keşke pet fight da yapabilseydim, trial diye olmuyormuş. Eğlenceliydi ama her ay 40 lira verecek kadar da değil; 10 lira olsa düşünürdüm. Bir sürü de genişleme pakedi cartı curtu var sonuçta, onlar da az para değiller. Neyse, WoW maceramız da level 20'ye kadarmış. Oynamadık demeyiz.

    10 lira ne ya 10 liraya 1 öğün yemek yiyorsun 1 paket sigara alıyorsun 10 lira nedir lan

    Ben vakit istiyor diye oynamıyorum yoksa wowun benden alacağı para başka her oyundan daha az olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla brn rusya üzerinden oynuyorum, aylık 18 TL'ydi en son.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de Liadrin bahanesiyle başladım geçenlerde ama malesef oyun için zamanım sınırlı. WoW merak ediyordum, biraz öğrenmiş olurum diye gaza geldim. Hem de filmi gelecek yaza, bişeyler öğrenip de izleriz bari diye başladım.

    Ama önce şu Diablo'nun salak Season journey Conquerer achievement'ını tamamlamam lazım. Alt tarafı bi stash space verecekler diye, ver deseler verecez var ya şu Blizzard'a Nisan 15'te sezon bitmeden 4 dakikada rift bitirmem lazım.

    WoW'da Silvermoon realm'da (Alliance) kendi halinde bir Human Mage yaptım; daha level 8. Vakit buldukça yavaş yavaş level kasacam bakalım. Biraz araştırdım, Frost Mage yapmayı düşünüyorum.

    Larethian#2537 isteyenler ekleyebilir. Büyüyünce dungeon yaparız beraber




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.