Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.323
Cevap
73
Favori
131.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cemil.sahin C kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni usb aldım her iki formatı da denedim uiç kaynak okunmadı tarzı hata veriyor
  • Akigo35 A kullanıcısına yanıt
    Saten mineral gri değil dimi?Mineral gri ?
    Mineral gri renk için ppf sorun olmuyor vernikli metalik boya, yaptırırsanız takibini yapın kontrol ettirin arada. Saten mineral gri renkte bazı bayiler tavsiye etmiyordu.
  • geri görüş kameram dondu kaldı. yağmurlu bir günde eve dönüp park ederken görüntü kitlendi. kısa süreli sorundur dedim kontağı kapatıp açınca düzelir dedim ama ertesi gün hala aynı şekilde duruyordu ekranda :D allahtan sadece geri vitese takınca çıkıyor.

  • Sıfır için ist de 3-4 bayi aradım (1.2 Hibrit) ama bulamadım, bulen eden pm den de olsa yazabilir mi? Elde olmayana verilen fiyatlar yüksek...

  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Online satın alda 1 adet görünüyor. İstanbul içi şart mı hocam . Soruştursanız başka şehirlerde uygun fiyata bulabilirsiniz çok değişiyor fiyat bayiden bayiye
  • Umt-genc91 U kullanıcısına yanıt
    Bayağı aradım buldum işimi gördüm :)
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
  • Vierna V kullanıcısına yanıt

    Multimedyaya reset atınca düzeldi kameram

  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

    acea sınıfının buharlaşma ya da yağ eksiltme vb. hususlarla doğrudan bir ilgisi yok.


    yağın viskozitesi ile daha ilgilidir diyebiliriz ancak bu da tek belirleyici değil. kaynama noktasını belirleyen pek çok etken var. aracınıza koyacağınız yağ hiç eksilmeyebilir ancak yeterli korumayı sağlamayabilir. özetle doğrudan bağlantılı bir durum değil.

  • cempro C kullanıcısına yanıt
    Sorum şu aslında, Benim araca 1.2 tce megane 130 hp rn710 acea c3 gerekirken. Servis rn720 acea c4 kullandı. Zararı olurmu sizce
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

    rn710 5w-40

    rn720 5w-30


    aynı sıcaklıkta 5w-30, 5w-40 yağdan daha akışkandır. diğer bir deyişle rn710 daha yüksek sıcaklıklara dayanabilir. çok sıcak bir ilde değilseniz farketmez hatta çok sıcak bir ildeyseniz 40 numara daha iyi denebilir. örneğin yüksek devir çeviren spor araçlarda 10w-60 gibi yağlar kullanılabiliyor ki yüksek hararet altında bile yağ su gibi olmadan işlevini yerine getirebilsin.


    acea c4 yağ katalizör vs. için daha uygun olacaktır. acea c3 ise daha iyi yağlama, koruma sağlar.


    lakin bir yağ değişimini rn710 ya da rn720 ile yaptınız diye araçta bir olumsuzluk yaşanmaz; tümüyle farklı yağlar değil ve ikisi de pek çok üretici gereksinimini karşılayan multi-spec yağlar.

  • Selamlar

    Siz olsaniz hangisini secerdiniz?

    bayiden 1,3 mild hybrit 2023 model mat gri sadece cam tavan yok her sey var 0 km yani 1760 mi alirdiniz yoksa

    Kullanicidan 1,3 mild hybrit 2023 model sedefli beyaz sadece koltuklar masaj yapmiyor her sey var 2000 kmde 1 bucuk ay once almis fiyati da 1730 civari diyim. Bunu mu alirdiniz? Bu araci satan arkafas soyle ekstra bilgi verdi. Ben mat gri alcaktim cok begendim dedi. Renault bu boyayi ozel uretmis disarda yaptiramazsin fransadan gelmesini beklemen lazim demis boyanin ona da bayideki calisan boyle soylemis…


    Cam tavani cok seviyordum koltugun masaj yapmasi elzem degil cok bence. Siz olsaniz napardiniz arkadaslar cevaplarsaniz cok sevinirim hadi beyin firtinasi yapalim biraz
  • Selamlar,


    Koltuk masaj yapmıyor diyorsanız elektirikli koltuk yok demektir. Nacizane fikrim elektrikli koltuklar çok güzel oluyor. Park durumunda başkasının binmesinden dolayı koltuk ayarının bozulması baya canımı sıkıyordu.Hafızalı koltuklar çok iş görüyor bu durumda. Masaj buarada sadece şöför koltuğunda var.


    Panoramik cam tavan bana göre arka koltukta oturanlar için çok faydalı. Sürücü tarafından çok büyük bir fark hissetmiyorum aydınlık olarak.


    Koltuk Konfor Paketi 75000

    Panoramik Cam Tavan 40000


    1760 sıfırı aslında daha ucuza geliyor.


    Ben sıfırını alırdım.

  • cocarca33 kullanıcısına yanıt

    Koltuk masaj olayına sadece o şekilde bakmayın :) bahsettiğiniz şey konfor paketi olarak geçiyor. Bu paketle birlikte hafızalı elektrikli ısıtmalı koltuklar geliyor. Buz çözücü özellikli ön cam geliyor. Yani sadece masajdan ibaret değil ki diğer özelliklerin hepsi gayet kullanışlı özellikler. Cam tavandan daha kullanışlı bana göre kısacası.


    Bende aracın full versiyonu var. Hangisini tercih ederdin deseniz koltukları tercih ederdim muhtemelen. İkisi birden çok daha iyi tabii ki :)

  • ilginize tesekskurler arkadaslar anladim cam tavandan daha iyi koltuk masajli olmasi:)


    fakat renk olarak ikinizde bi sey dememissiniz. ne dusunuyorsunuz? yukarda bahsettigim renk olayi konusuna


    mat gri komple parca boyaniyormus lokal degil de 5 cm lik yer mesela degil tum parca boyaniyormus ama bi usta lokal ve tum parca arasinda maliyet farki cok yok dedi. birisi 2500 tl ile digeri 3500 tl dedi. Bu gozardi edilir acikcasi... reno boyayi fransadan getiriyor diye bizim cakallar cok fazla fiyat cikarir mi bayide boyanmasi durumunda onu bilemedim...

  • cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Sedef beyazda da lokal zor olur tutmaz. Mat gri renkte pasta cila ve seramik kaplama olmuyor ben aldığımda çok aramıştım saten gri ama mavi ile arasında 90 bin fark vardı o sebeple mavi aldım.
    Şu an mat gri daha popüler satışı daha hızlı bence (ileride ne olur bilemem). Mat gri için aldığım bayi seramik kaplama, pasta cila ve ppf kaplama olmaz demişti. Bazı bayiler kendisi ppf yaparak çıkarıyor bu renk aracı, gruplarda çoğu kişi yaptırdı gördüm şimdilik memnunlar.
  • Umt-genc91 U kullanıcısına yanıt

    dogru duymussunuz ben de bayiden ogrendim simdi tekrar aradim


    mat gride cila pasta olmazmis


    sedef beyazda olurmus boyle bi avantaji var beyaz rengin...

  • Bende de saten gri rengi araç var. Aracı teslim aldığım gün öğrendim seramik ppf kaplama olmaycağını. Aldığım bayi ppf için australa özel ürün üretiliyor. Ondan sonra ancak bu ürünle ppf yi biz yapabiliriz. Onun dışında sıkıntı yaşayabilirsiniz sorumluluk sizde demişlerdi. Geçen sene aralık ayında.Sonrasında sormadım açıkcası.


    En güzeli gri gelmişti bana. Yoksa beyaz düşünüyordum. Ama çok tozlu bir şehirde yaşıyorsanız beyaz avantajlı olabilir. Gri çok kir tutuyor.

  • cocarca33 kullanıcısına yanıt

    Açıkçası araca en yakışan renk saten mineral gri bence. Ben aracı aldığımda özellikle bu rengi epey aramıştım. Alternatif mavi ve kırmızı renkler vardı ancak bunu bile isteye seçtim daha yakışıklı diye. Tercih meselesi tabi. Allah korusun kaza bela yaşamayın tabi ama dikkatli kullandığınız sürece boya ihtiyacınız zaten olmuyor. Tercih sizin tabii ki :)

  • sbsezgin S kullanıcısına yanıt

    Yakıt kıyaslaması tabii ki 1.2 ile yapılmalı. Ancak normal araç ile full hibrit arasındaki fiyat farkı da ciddi miktarda.

  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.