Şimdi Ara

Yeni Samsung ürünlerinin tanıtılacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Samsung ürünlerinin tanıtılacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi belli oldu
    Samsung’un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğini 10 Temmuz’da düzenleyecek. Şirketin etkinlik için Paris’i seçtiği söyleniyor; 2024 Yaz Olimpiyatları’na ev sahipliği yapması ve Samsung’un oyunların en büyük sponsorlardan biri olması nedeniyle, bir sonraki büyük etkinlik Paris’te olacak. Galaxy Ring hakkında daha fazla bilgi sunulacak, yapay zeka da ilgi odağı olacak. Ancak, etkinlik bunlarla sınırlı kalmayacak.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Ring, sekiz farklı boyut seçeneğiyle piyasaya sürülebilir



    10 Temmuz Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde neler tanıtılacak?



    Samsung’un 10 Temmuz Galaxy Unpacked etkinliğinde akıllı yüzük Galaxy Ring ve yeni Galaxy AI özelliklerinin yanı sıra katlanır telefonlar Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’yı tanıtması bekleniyor. Etkinlikte ayrıca akıllı saat Galaxy Watch 7 ve yeni kablosuz kulaklıkların tanıtılacağı söyleniyor.



    Samsung’un etkinlik davetlerini Mayıs sonu Haziran başında göndermesi bekleniyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-next-galaxy-unpacked-2024-event-date-exclusive/







  • Kulaklıkta acaba ne değişecek yine mevcut buds2 pro tasarımından devam mı edecekler mikrofonu ve ses kalitesini iyileştirip?

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    ANC gelişir başka bi değişiklik olmaz

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Buds 2 Pro kullanıyorum. Bass performansı belirgin bir şekilde geliştirilmezse Buds2 Pro zaten müthiş ve stabil bir kulaklık.


    Watch 5 Pro

    Tab9 Ultra

    S23 Ultra


    cihazlarım arasında hangisinden ses gelirse otomatik ona geçiyor.


    1 sene içinde kulaklığa 3 tane yazılım güncellemesi bile geldi.


    Ben memnunum.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Burak şolt pek öyle yorumlamadı deneyimlerini buds2 pro nun bassları airpods pro ya göre bile düşük demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ses ve kulaklık konusunda çok güvenilir birisi olarak tanınan bir editör. Ben de almak istedim lakin kararsız kaldım almadım. İpad air 5. nesil + airpods pro 2. nesil olarak tercihimi kullanmak istiyorum bir sonraki jenerasyon tablet ve kulaklıklar çok ahım şahım performans iyileştirmeleriyle gelmezlerse veya tasarımsal yönden çok yol kat etmezlerse ki apple zaten damla damla veren bir firma. Muhtemelen dediğim kombinasyonu yapacağım.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten ben de aynısını söyledim. Buds2 Pro'yu "Bass Güçlendirme" ayarı ile kullanıyorum. Normal ayarlarda bana da çok düz geldi sesi. Samsung Buds3 Pro'da "Beyler ben Bass performansını arttırdım" derse o zaman düşünürüm ama Buds2 Pro'nun ses kalitesi, görüşme kalitesi ve yazılım desteği şahane.


    Siz Apple ekosistemindesiniz. Sizin almanız gereken ürün belli.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Apple markasından daha toz bezi bile almadım. Apple ekosisteminde değilim lakin bir sonraki ürünlerimin apple olmasını istiyorum dediğim gibi ipad air iphone ve airpods pro falan kombinasyonu yapmak istiyorum. Saate gerek yok akıllı saat ihtiyacım yok benim en azından şuanda gereksiz görüyorum. Kulaklık ve ipad 1. öncelik iphone de olursa şöyle 15 pro falan tertemiz 4-5 yıllık ihtiyacım karşılanmış olur en az. Genelde içerik tüketirim fazla yayın netflix youtube vs gibi. Oyun oynamam. Toplu taşıma da kullandığım için şu anlık kulaklık ta önceliğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.