Şimdi Ara

Yeni Telefon: HTC vs SONY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Öncelikle forumda yeniyim, o yüzden şimdiden sürç-i lisan edersem affola..

    Uzuuun zamandır telefon bakıyorum. 4 sene boyunca s3 kullandım ki kullanımın son 1 senesine kullanım bile denemez. samsungtan çok sıkıldım. yeni telefon olarak epey araştırdım. üst segmentten en altlara kadar neredeyse. ve en son iki telefon arasında kaldım. htc one a9 ve sony xperia xa ultra. hem htc'nin hem de sony'nin androidde en iyi deneyimi verdiğine dair yorumlar okudum. malum samsung daima ve daima kasıyor. stabilite noktasında da apple almaya da bütçem elvermiyor.
    telefonda aradığım en önemli şey başta stabilite. telefonla fotoğraf çekmeyi de severim, yani kamerası da önemli. klasik bir kullanıcıyım. çok fazla oyun oynamam. telefonun pil performansı benim açımdan önemli. sürekli telefonun şarjını düşünmek istemiyorum şahsen. ve de tasarım da benim için ayırt edici, zira güzele meylim ezelden.

    sonuç olarak, sony'nin kamera noktasında mp olarak fazla görünmesinin izlediğim incelemeler sonucu sadece kağıtta kaldığını gördüm. bir de boyutu bi nebze düşündürüyor.
    htc'nin ise batarya konusu ve ram'i beni düşündürüyor.

    özellikle bu noktalarda bana yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım. teşekkürler şimdiden.







  • up. :(
  • Sony

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki telefon markasını da kullandım kamera konusunda Sony ye söylediklerin doğru 21 MP ama çektiği fotoğraflar ortada özellikle gece çekimlerinde grenn li fotoğraflar ama HTC konusuna gelirsek Ram yönetimi en iyi olan cihazlardan birisidir diyebilirim M8 kullandım çok başarılı bir telefon Ram yönetiminden 1.2 GB boş alan gördüğümü bilirim batarya ise kullanıcıdan kullanıcıya değişir fakat 1 gün çok rahat bir şekilde çıkaracaktır.
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    sanırım aradığım yorum ve cevap. çok teşekkürler. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.