Şimdi Ara

Yeni telefon olarak neyi seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok uzun zamandır Samsung cihazlar kullanıyorum. Yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum. S20 Fe, S21 Fe, 11T Pro, oneplus 9/9 Pro arasında kaldım. S21 Fe yi ekran, kamera gibi alanlarda çok sevdim ama batarya ve işlemci konusunda çok eleştiri vardı, oneplus 9/9Pro performans anlamında iyi olsa da batarya konusunda çokça şikayet almış, 11T Pro çok iyi cihaz ama ois yok ve ön kamerası hiç fiyatını hak etmiyor olmasına rağmen ekran ve işlemci mükemmel, S20 Fe sanki eskidi gibi geliyor hakkında çok yorum görmedim ama performansı diğer cihazlardan daha düşük ve bazı oyunlarda işlemci desteklenmesine rağmen Samsungun izin vermemesi sebebi ile yüksek ayarlarda oynanmıyor. Siz olsanız bu cihazlar arasından hangisini seçerdiniz? 12k yı geçemem bütçe olarak. (söylediğim cihazları kullanan kişiler lütfen objektif bir şekilde cihazlarını anlatabilirler mi?).

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • S20 FE 6/128 kullanıcısıyım, bence fiyatına göre alınabilecek en mantıklı cihaz, işlemcisi olsun yazılımı olsun hiç üzmedi, redmi note 10 prodan geçtim gerçekten level atladığımı hissettim. Yazılım konusunda xiaomi gerçekten 1 yıldır beni üzmüştü ,S20 Fe yazılım konusunda çok iyi batarya olarak günü çıkarıyor ortalama 6-7 saat ekran süresi alıyorum benim için yeterli seni bilemem tabiki de, kamera olarak, arka kamera hem fotoğraf hem video kalitesi beni çok memnum etti. Ön kamera video performansı çok iyi, fotoğraf olarak düşük ışıkta performansı iyi değil fakat gece moduyla muaazzam işler çıkartıyor. Bu fiyata hem işlemci hem kamera hem yazılım olarak en iyi harman S20 FE diyebilirim. Teknik servis olarakta çok hızlılar aynı gün 1-2 saat içinde, bütün işlerini çözüyorlar, bu konuda Samsung gerçekten çok iyi. Dezavantajı olarak diyeceğim. 5G si yok, güncelleme olarak en fazla android 14ü görür diyorum. Tabikide son karar senin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • derinn35 D kullanıcısına yanıt
    S20 Fe bence de çok iyi cihaz ama almışken bir tık daha güncel işlemcili ve 5g destekli almak daha mantıklı geliyor bana. Sonuçta 1 2 yıl değil 4 5 yıl kullanımda üzebilir gibi. S21 Fe bataryası konusunda bilgi veren çıkmadı asıl merak ettiğim o. Birde xiaomi kullanmış birisin arayüz anlamında nasıl belki 11t pro alırım işlemci ve ekran yönünde çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R6OKIE -- 26 Mart 2022; 7:48:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R6OKIE kullanıcısına yanıt
    Arayüz anlamında xiaomi ne yazık ki iyi değil sürekli güncelleme aldı, fakat her güncelleme de arayüz de farklı sıkıntılar olmaya başladı, S21 FE bataryası hakkında olumlu, olumsuz yorum yazanlar var en iyisi S21 FE forumuna yaz orda yardımcı olurlar sana

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.